Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vissa dagar alltså. Då har jag ändå mens dag ett så borde känna mig svajig men känner mig så fylld av ett behagligt lugn och glädje. Kanske för att jag ska åka på en fantastisk resa imorgon som jag känner mig så glad. Sen älskar jag att hänga med Falke också. Vi lämnar killarna på dagis, vi pratar och har det mysigt på bussen. Vi går till butiken på Karlavägen hänger bland kartonger. Låter tjejerna smaka på ljuvligt bröd som jag bakade igår. Snackar labbrapporter och kikärtsmjöl. Knatar hem. Rullat runt på yogamattan i väntan på att @magnus_fridh ska komma och Falke ska sova. Steker kycklinglår i grymmaste kokosoljan och grillkryddan @cleaneating.se måste åter igen också tipsa er om @icasverige egna kokosyoghurt med vår müsli. Magic! Länk i min profil. Nu yoga på menyn! Och meditation. Oh yes!

You Might Also Like

  • reductil4you
    14 mars, 2018 at 12:26

    Äkta Reductil. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi..
    [email protected]