Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Alla ni som mår psykiskt dåligt på grund av något – börja träna. Alla ni som känner er stressade och mår dåligt över det – börja träna. Alla ni som har ont i kroppen – börja träna. Alla ni som känner er trötta – börja träna. Alla ni som vill känna er snygga och glada – börja träna. Alla ni som aldrig vill vara sjuka – börja träna. A okej ni fattar. Börja träna! @deltagym @philiplailani #deltagym @cleaneating.se #cleaneating

You Might Also Like

 • Susanna
  13 mars, 2018 at 15:15

  Ja men det är ju lätt för dig att säga! Visst kan träning hjälpa men tro inte att det löser allt!!
  http://www.jagraktuppochner.se

 • anita
  13 mars, 2018 at 18:03

  Oj, så tråkigt det ser ut! Tacka vet jag frisk luft, skidåkning, promenera i naturen med hunden, lyssna till fåglarna och lukta på blommorna. Betydligt mycket bättre än unken lukt i tränings-lokaler! Osunt, ohälsosamt och väldigt tråååkigt!.

 • Fia
  13 mars, 2018 at 19:01

  Jag har börjat träna och älskar det. Träningen har gjort att jag som student med mycket tentaångest och stillasittande börjat må mycket bättre. Nu kan jag fan äntligen sova också :).

 • Maria Billton
  13 mars, 2018 at 20:41

  Håller med dig – men hur 17 ska jag hitta rid motivation och ork att äta rätt och träna – det är verkligen svårt. Skulle du kunna sponsra mig en månad med sund mat och ett gymmedlemskap – om du har motivation nog för oss båda?

 • Mao
  13 mars, 2018 at 20:43

  Mm har på senare tid läst och hört så mkt forskningsrön om träningens positiva effekter att jag gått och köpt träningskort.

 • Martin
  14 mars, 2018 at 00:46

  Du är en narcissist som inte fattar att hur och varför andra mår dåligt eller har ont skiljer sig åt från dina egna upplevelelser. ” Alla ni som aldrig vill vara sjuka – börja träna” är så korkat att det inte behöver en kommentar.

 • Lina
  14 mars, 2018 at 07:18

  Fast ditt eget psykiska mående verkar inte vara speciellt bra TROTS all träning. Jag säger som Alex S; du är bara dum och obildad.

 • G-T
  14 mars, 2018 at 08:21

  Ja nu är det väl såhär att Katrin inte tänker sig att ni som har ont(har det själv) tänker sig att ni ska BÖRJA med vikter.Har man ont någonstans så är det i regel så att den kroppsdelen får för lite syre till musklerna. Vilket gör att det börjar göra ont.Om man då ÖKAR syreupptagningsförmågan genom träning,att röra på kroppsdelen. så ser man resultat.Räcker med en promenad i början.Allt bättre än att bara sitta i soffan.Plus att man får smärtlindring med hjälp av endorfinerna som ökar när man rör på sig.Så det här är inget försök från hennes sida tror jag, att förlöjliga eller förminska någon. Tvärtom så har det effekt. Men visst är det en sjuhelsikes pärs innan man kommer dit Katrin är idag.Särskilt om man har haft ont och kanske varit sjukskriven länge.
  Så dum och obildad – näe – det tycker jag faktiskt inte.
  Det hjälper. Utmana er själva så får ni se.
  Kan rekommendera att ni tar magnesiumtillskott. DET hjälper verkligen trötta och ömma muskler att komma vidare.Kan vara den skjuts ni behöver tillsammans med träning.

 • reductil4you
  14 mars, 2018 at 12:26

  Äkta Reductil. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi..
  [email protected]

 • Ewa
  14 mars, 2018 at 12:35

  Jag tränar, men inte 17 ser jag ut så i fejjan

 • Lovisa
  14 mars, 2018 at 16:28

  Håller med. Träning, oavsett form, hjälper mot många saker. Psykisk ohälsa är en anledning till att jag tränar.

 • Anette
  15 mars, 2018 at 09:51

  Du borde vara mer muskulös med tanke på hur mkt du verkar träna….fortfarande sladdriga underarmar…
  Inte bra PR för din PT 🙂