Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Herregud 500 olika diagnoser och tips från er wow! Svårt att bestämma mig för vem jag ska tro på men jag tror inte på stress… Jag tror aldrig på stress. För mig är stress alltid något positivt nämligen och inget man får utslag av. Det får stå för mig. Jag kan tro att det är kyla, allergi mot nåt i luften för jag har verkligen inte ätit något konstigt. Någon skrev eyeliner kanske… I alla fall så frågade jag damen på mitt apotek och hon gav mig det här. Ser redan en stor skillnad. Svullnaden har lagt sig helt bara lite röd och skrynklig nu. Får se hur jag ser ut imorgon men jag tror jag vaknar som vanligt igen! Vi ser. Tack för alla era tankar och förslag. Det blev lite förvirrande med så många olika bara. Lyxproblem. Godnatt!

You Might Also Like

 • Heffaklumpen
  13 mars, 2018 at 06:17

  Har exakt lika som kommer & går. Varit hos massa läkare och alla säger eksem

 • Eem
  13 mars, 2018 at 06:54

  Nu fåt du fan berätta om falkes farsa??????? Han är CP han klarar ingenting ? Bingo tar tilll och med hand om ungen? Katten/ du är så jävla mycket bättre än Schulman idiotin men kom igen – ge oss något

 • Ann
  13 mars, 2018 at 08:05

  Hej! Gå till Hudcentrum i Hagastaden, om det inte ger sig. Fantastiskt duktiga hudläkare där.

 • G-T
  13 mars, 2018 at 08:50

  Eem: ”han är CP han klarar ingenting”. VET du överhuvudtaget vad CP är? Är du 15 år eller?
  Och varför skulle Falkes pappa hängas ut här?Det här hör ju till privatlivet och är säkert jobbigt nog ändå för alla inblandade…personligen känner jag inga som helst behov av att veta vad som hänt dem emellan. För att det är just PRIVAT.

 • M
  13 mars, 2018 at 09:23

  Rosacea!