Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Nä nu blev jag så väldigt inspirerad av @atennmark som gjort det ljuvligaste fatet med proteinbrödet. Vilket konstverk! @cleaneating.se #cleaneating

You Might Also Like

 • Camilla 10 barnsmamma vid 33 år
  10 mars, 2018 at 12:23

  Ser gott ut?

 • Lena
  10 mars, 2018 at 14:23

  Blev hungrig 🙂 Upptäckte typ efter 100 år att produkterna jag alltid köper till vänner, speciellt de som bor utomlands är ju från dig ( fast det har jag koll på ) och Bingo. En eloge till er!

  Så tuffa förpackningar och bra produkter han tillverkat, t.o.m. jag som tjej använder dessa.

  Och dina produkter går inte av för hackor dom heller.

  Sluta aldrig vara så bra 🙂 🙂

 • Sara - Aldrig mer över 100kg
  10 mars, 2018 at 18:27

  Men mums!! Ja tack 😀

  I min blogg skriver jag om min viktresa, familjelivet och vardagen med alla problem som ptsd, dysmorfofobi osv bjuder på.
  Ta gärna en titt hos mig:
  http://saraabrahamsson.se

 • titti
  10 mars, 2018 at 18:53

  Lyssnade på Alex Schulmans podd där Isabella Löwengrip medverkade. Vilken fantastisk kvinna. Hon berättade bl a att både hon och barnen hotas med kidnappning. Får ha livvakt. Hur ser du på det. Du är ju lika känd som hon. Nästa år är det kanske du som får pris som NÄRINGSLIVETS MÄKTIGASTE KVINNA.

 • Reductil4you
  10 mars, 2018 at 20:04

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • What?!
  11 mars, 2018 at 00:06

  Isabella Löwengrip är mycket mer framgångsrik än Katrin, det går inte ens att jämföra. Isabella har byggt upp sitt varumärke sedan tonåren och har internationell framgång, en mängd projekt på gång. Katrin har valt att vara en offentlig mobbare och det är det hon är känd för. Fast dom flesta jag känner vet inte vem Katrin Zytomierska är medans ALLA känner till ”Blondinbella”. Som dessutom förknippas med positivitet, ambition, framgång och en fantastisk attityd. Hon skriver inte direkt att folk är äckliga och dumma i huvet…

 • Ewa
  11 mars, 2018 at 12:19

  Skulle jag äta bröd så skulle jag inte ha min 53 cm midja.