Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Och där kom den! Tack @philiplailani för allt ditt engagemang, stöd och glädje du tillför i mitt liv. Jag är nöjd nu. Jag har lite daller kvar på magen och det är ju tur så jag har nåt kvar att jobba på men idag visade vågen 55,6 kg och om vi ska snacka om platåer så har min våg visat 56 och någonting de senaste sex månaderna så där fick ni en platå att bita i. Okej så här: Jag känner mig skitsnygg, jag är helt nöjd med min kropp och vad jag åstadkommit. Jag ska njuta av det nu. Fortsätta med mitt vanliga hälsosamma liv såklart men absolut aldrig att jag ska må lite dåligt över nåt som har med mitt utseende att göra för jag är helt perfekt nu. Den känslan! Jag önskar er den. Och den står alldeles runt hörnet. Jag lovar. @deltagym @cleaneating.se

You Might Also Like

 • Liza
  7 mars, 2018 at 11:41

  Du mår inte dåligt över ditt utseende men du mår du dåligt över andras utseende.
  Att kritisera andras utseende och kroppsstorlek tycker du dock är okej.
  Enligt min syn är du inte perfekt.
  Skönheten ligger i betraktarens ögon som du säkert vet.
  Du har en maskulin kroppsform med bröst. Inga höfter, korta ben, manliga armar.
  Så ser din kropp ut.
  Perfekt kvinnlig kropp? Absolut inte.

 • Sara - Aldrig mer över 100kg
  7 mars, 2018 at 11:47

  Härligt ändå! Jag har själv gått ner 40 kg och jobbar väldigt mycket för att må bättre både på insidan och utsidan. Nu kan jag ju inte gå till gymmet eftersom jag har min PTSD osv men man kan ju alltid göra saker hemma.

  Hejja!
  http://saraabrahamsson.se/aldrig-mer-over-hundra-33079032

 • Gottegris
  7 mars, 2018 at 12:31

  Så himla bra jobbat Katrin!!! ??? De sista kg är slitigast!

 • Eem
  7 mars, 2018 at 13:09

  Katten! ? behöver din hjälp! Ica maxi i Borås! Kom hit & gör något åt saken! Vill ha dig på plats. Och ALLA dina varor. Du skulle platsa i Borås.

 • Maria Ohlson
  7 mars, 2018 at 13:30

  Fy vad läskigt och äckligt att visa magen så där på ett gym!!! Eller? Kanske det är lika läskigt som om min yngsta son tar sitt livsviktiga insulin innan han kan äta sin mat? För utan sin medicin så dör han. ( Och nej han är inte fet eller överviktig utan snarare underviktig) Det räcker att han själv tycker det är pinsamt och jobbigt att ta sina sprutor utan en 3 barns mamma ska skriva /gå ut offentligt att det är som att byta en blodig tampong på en restaurang. Det lär inte vara många som har diabetes som kommer köpa dina varor efter denna okunniga kommentar. Hoppas du läser på lite bättre till nästa gång du öppnar munnen.

 • Sanna
  7 mars, 2018 at 15:03

  Synd att din PT inte kan göra något åt ditt tryne och din fula insida.
  Du är 40 år och har fortfarande inte insett att utsidan är bara en fasad. Det är insidan som är det som gör en person till den människa man är. Oavsett hur mycket du tränar, bantar, lever hälsosamt är du samma gamla inskränkta, obildade och dumma polack du alltid varit.

 • davve
  7 mars, 2018 at 15:23

  Katrin är riktigt bra. Förebild med mat och träning.

 • Irene
  7 mars, 2018 at 16:27

  Önskar det var min kropp!

 • Kjerstin
  7 mars, 2018 at 16:32

  All denna utseendefixering tyder på dåligt självförtroende. För att hävda sig själv slår Latrin ner på de som inte håller måttet enligt hennes skeva bild av verkligheten. Blev du mobbad som barn? Skulle inte förvåna mig

 • Carina
  7 mars, 2018 at 17:12

  Bra där Katrin! Snygg och en ärlig förebild för alla som tar ansvar för sin kropp, hälsa o välmående?

 • Anna-K
  7 mars, 2018 at 17:17

  Katrin förstår inte bättre 🙂 hon är i mina ögon obegåvad ,,en begåvad människa håller inte på som hon gör. gick in hit idag för att kommentera över att Ebba K umgås med detta troll är obegripligt. Ebba K det är helt horribelt ifrågasätter verkligen ditt omdöme verkligen!!!!!LÅGT

 • Lillan
  7 mars, 2018 at 17:25

  Jag blir avis du är grym. Företagare mamma kvinna
  Har bara en sak att säga Du är såååå bra.

 • Carro
  7 mars, 2018 at 18:06

  https://nyheter24.se/debatt/904534-katrin-zytomierskas-vidriga-uttalande-drabbar-alla-diabetiker

  Varför bemöter du inte denna artikeln? Hade varit intressant att se vad du har att säga, en offentlig ursäkt hade också varit på sin plats.

 • Maria
  7 mars, 2018 at 18:08

  Det du har skrivit o sagt om att ta sin insulinpenna så att andra kan se är ett lågvattenmärke som jag inte trodde var möjligt. Känner förakt för vad du står för o hur du gör människor illa med ett sånt uttalande. Har du NÅN koll på vad diabetes typ 1 är o innebär?

 • Ullis
  7 mars, 2018 at 18:56

  Perfekt och snygg??? Du saknar självinsikt.

 • Petra
  7 mars, 2018 at 20:07

  Intressant att se om natural Cycles kommer fortsätta sponsra Mitt i livet nu efter diabetes-övertrampet.

 • Imponerad ja! Inspirerad - absolut!!
  7 mars, 2018 at 20:42

  Så sjukt bra jobbat Katrin!!! Har följt dig på insta också, när du tränat. Fattar inte hur det kan vara kul att följa någon annan som tränar, på riktigt, men det har faktiskt inspirerat nu när jag själv har börjat träna.

 • Catrine
  7 mars, 2018 at 21:07

  Men herregud ni måste vara såååå avundsjuka på Katrin!! Varför gå in och kommentera här om ni tycker hon är så hemsk och varför läsa hennes blogg överhuvudtaget?? Hur orkar ni hålla på. Lägg eran tid på annat istället för att jiddra här!

 • Bella
  7 mars, 2018 at 21:45

  Bra kämpat å önskar själv man hade sånna Magmuskler olahla !!! 😛

 • Therese
  7 mars, 2018 at 22:59

  Håller med Carine. Att ni orkar ens bry er om att gå in o kommentera nån ni föraktar. Ni är säkert bara avundsjuka!
  Hejja dig Katrin! Du är supersnygg och ser mycket piggare ut än på andra bilden. ???

 • Maria
  8 mars, 2018 at 01:49

  Kjerstin! Måste invända mot att du antar att en elak vuxenmobbare blivit mobbad som barn. Tvärtom, hon VAR en mobbare, det har hon själv gått ut med. En massa fina människor blev mobbade som barn och ägnade sen sitt vuxenliv till att försöka göra världen bättre. Tex Olof Palme. Det är ganska kränkande mot alla barn som mobbas och vuxna som utsatts för sådan nedbrytande psykisk tortyr att skylla onda människors existens på mobbade barn!
  Mobbare mår inte dåligt, dom har en personlighetsstörning och en form av hjärnskada i form av noll emotionell intelligens.

 • Christine
  8 mars, 2018 at 03:07

  Snyggt jobbat!
  Jag är lite sen och efterbliven av mig, så jag lyssnar först nu på din ljudbok hos Storytel, Dags att bli smal! LCHF på mitt sätt. Jag äter glutenfri paleo och mår bra så, men tycker boken är så jäkla rolig och frispråkig så jag lyssnar på den utan att dra nytta av recepten. Jag går och ler samtidigt som jag powerwalkar med hundarna. Unna dig själv lite nya fräscha bilder ifrån Bingo, inte svettiga gymbilder där du är röd i ansiktet, utan välsminkat och fräsch i håret i den lilla svarta. Då kan du göra dina bloggläsare mer gröna av avund. 😉 Jag tycker bara att det är roligt att du lyckas återhämta dig så snabbt efter en förlossning. Bra jobbat!

 • Kicki
  8 mars, 2018 at 05:47

  Ni som skriver att man är avundsjuk på Katrin? Helt ärligt? Jag antar att ni inte vet vilken överjävlig sjukdom typ 1 är? En av de värsta. Den är inget att skämta om, för fy fan vilket slit det är. Min son har typ 1 och är verkligen mer vältränad än Katrin och med snygga proportioner……Precis som jag.

 • lillajagigen
  8 mars, 2018 at 09:04

  Om dina barn får diabetes Katrin kommer de då att få ta sprutan?

 • K
  8 mars, 2018 at 10:29

  Är det snabbt att återhämta sig 1 år efter förlossningen Christine…..På många försvinner överflödet de första 14 dagarna…..Jag fick min femma för ett år sedan och återhämtad var jag för lääääänge sen……
  Jag hade säkert gett Katrin en komplimang (även fast hon inte riktigt är i form ännu (!)) om hon hade varit ödmjuk inför en av de vidrigaste sjukdomar man kan ha. Jag fattar inte hur fylla typ 1:or orkar….sådana hjältar!!

 • Jeanette
  8 mars, 2018 at 19:54

  Det där att det är samma person som skriver samtliga kränkande kommentarer…haha! Samma sätt att skriva, samma ordval och samma språkbruk. Det är humor på hög nivå! ?

 • Maria
  8 mars, 2018 at 23:33

  Avundsjuka på Katrin?! Det hade jag köpt om det gällt typ Blondinbella som folk trakasserar fast hon inte sagt ett ont ord om någon. Det finns ju dock INGEN som kommenterar att Katrin är en dålig mamma eller har fula kläder eller annat som Isabella får på sig varje dag utan det handlar BARA om hennes vidriga uttalanden om diabetiker! All kritik handlar om något Katrin faktiskt gjort och sagt och hur illa det påverkar folk.
  Jättepatetiskt att kalla det avundsjuka. Isåfall måste ju Katrin ha varit superavundsjuk på kvinnan med sprutan hon kallade äckligt fetto. Logiken?

 • Los Angeles
  9 mars, 2018 at 01:20

  Kul att du natt ditt mal och ar lycklig och stolt over det. Det ska du vara du har gjort detta for dig och ingen annan. Varfor klagar folk dom ska vara glada for dig men I stallet trycker dom ner dig. Kvinnor och tjejer nu far ni sluta hall ihop var glada for varann och stick together. Vi kvinnor och tjejer ska hjalpa varann det finns nog med annat som forsoker trycka ner oss sa visa er battre an dom Vi ar alla olika men det borjar med att acceptera varann. GIRL POWER !!!

 • Los Angeles
  9 mars, 2018 at 01:21

  Kul att du natt ditt mal och ar lycklig och stolt over det. Det ska du vara du har gjort detta for dig och ingen annan. Varfor klagar folk dom ska vara glada for dig men I stallet trycker dom ner dig. Kvinnor och tjejer nu far ni sluta hall ihop var glada for varann och stick together. Vi kvinnor och tjejer ska hjalpa varann det finns nog med annat som forsoker trycka ner oss sa visa er battre an dom Vi ar alla olika men det borjar med att acceptera varann. GIRL POWER !!!

 • Emma
  9 mars, 2018 at 15:32

  Jag tror bestämt att du Katrin lider av ett oerhört bekräftelsebehov. Är både förvånad och fascinerad av att en vuxen människa har så stort behov av att bli bekräftad.Detta gör så att du sårar andra på grund av din egna dåliga självkänsla. Det hela påminner om skolans värld där de med lägst självförtroende retas/mobbas för att de själva är rädda för att hamna utanför. Du har tidigare skrivit att du är glad att du bor på Östermalm för att alla är smala där, detta uttalande visar tydligt på bristen av självkänsla. Skulle du inte kunna bo där ifall du var överviktig? Precis som om jag skulle säga”Jag är glad att jag bor i ett område där alla har små, fina näsor”. Ja, du måste ju själv höra Hur dumt det låter.