Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Okej, antingen har jag glömt bort hur en fyraåring resonerar eller så har den här lilla helt och hållet ärvt min förmåga att säga exakt vad han tänker. Det ringde på dörren när vi satt och åt middag. En trevlig kille från @mathem kom med vår leverans. Rambo kutade fram för att se vem som kom. ”Hej!”, sa han sen gick han tillbaka till bordet. ”Vem var det?”, hör jag Ringo fråga. ”En flint pojke som sålde mat till mamma”, hör jag Rambo svara. Jag log mot den tunnhåriga killen. Han log stressat tillbaka. Vad gör man? Pinsamt ju. Okej nu ska jag låta er kommentera igen. Men ser jag en enda kommentar om att jag har något emot att diabetiker tar sina sprutor på restaurang som är en osanning och förolämpning så blir det andra bullar. En enda kommentar om diabetiker så är ni av med mig. Fattar ni? Jag hoppas det.

You Might Also Like

 • Ullis
  5 mars, 2018 at 19:26

  Tur att inte killen var överviktig. Då hade väl Rambo sagt att det var en tjockis!

 • Ann Elisabeth
  5 mars, 2018 at 19:56

  Jag föddes själv utan filter och kan säga det mesta rakt ut i ansiktet på folk, tack och lov är jag ganska fördomsfri och vill inte medvetet såra andra människor men det finns undantag. Det här skapar såklart problem i mitt liv men jag har inte lyckats ändra på mig helt. Att leva med Aspergers Syndrom kommer såklart inte enbart med positiva fördelar och egenskaper. Skulle dock alltid välja frispråkig ärlighet framför falskhet men har lärt mig att ibland vara helt knäpptyst när jag blir osäker ? på vad som lämpar sig att säga i en viss situation. Detta är oerhört svårt för mig och känns väldigt obehagligt i hela kroppen men ibland funkar det. Ibland inte alls.

 • Sara - Viktresan från 117kg
  5 mars, 2018 at 20:37

  Men så go på bilden 😀 Full i liv och bus! Härligt 🙂

  Nu har jag gått ner 40kg, bara 10kg kvar.
  Ta gärna en titt hos mig:
  http://saraabrahamsson.se/aldrig-mer-over-hundra-33079032

 • Caroline
  5 mars, 2018 at 22:42

  Det verkade ju dock inte som en osanning när du sa det klart och tydligt i din podcast? Du får gärna blocka mig, jag läser ändå inte din blogg men ville se om du skrivit något om diabetes. Du blockade ju oss alla på instagram 🙂 Gör det ont med kritik?

 • Tuppen
  5 mars, 2018 at 22:53

  Du e fan grym katten ! Kör! Så mkt sura muppar där ute . Bort med skiten !! Hehe !! Kram!

 • Martin
  6 mars, 2018 at 00:18

  Du är inte så lite tragisk i dina försök att provocera, eller är det verkligen så här du tänker? Jag skulle kunna usäkta dina småsinta rövhåls-åsikter om det är så att din försörjning hänger på dom, men bara lite. Hur blev du sån här?

 • Mia
  6 mars, 2018 at 00:19

  diabetiker diabetiker diabetiker!!!! Blir vi av med dig nu?? Tror inte det faktiskt. Skitsnack som vanligt

 • Marie
  6 mars, 2018 at 01:18

  Kan du inte bara ta bort alla surmuppar från katrinz.se?

 • Marit
  6 mars, 2018 at 07:21

  Om alla kontaktar Ica och Citygross och meddelar att de aktivt stödjer mobbning så får vi nog se vad som händer

  Inte inne mobba !

 • Marie
  6 mars, 2018 at 08:31

  Vad menar du ska hända om vi som anser att ni blåser upp Katrins uttalanden ska gå till Ica-handlaren Marit?

  På vilket sätt har Katrin mobbat en kvinna på mc Donalds? För att hon tycker det är stötande att titta på när ngn skickar in en spruta i magen? Det är väl bara att acceptera att hon känner så- hon är knappast ensam om den saken. Att ta sprutor såg Katrin som en självklarhet att göra men hon ansåg att det går att sköta det snyggare och jag håller med.

  Att ta en spruta på resturang är inget problem men det behöver inte basuneras ut att det ska genomföras. Jag själv tar mina sprutor diskret med respekt för andra matgäster.

  Hon är ofta plump i sina uttalanden med det är inte detsamma som att mobba andra individer.

 • Anna
  6 mars, 2018 at 09:33

  Du skall blocka dom som säger sina åsikter men inte dig själv……… I åratal har du mobbat överviktiga människor och kommit med den ena plumpa kommentaren efter den andra. Så jag är bara tacksam över att du stänger ned. Och så nu DIABETIKER! Jag hoppas vi slipper se dig i sociala sammanhang i framtiden. Adios till dig och din sk blogg.

 • Eva
  6 mars, 2018 at 10:23

  Katrin visar gång på gång bristande kunskaper kring diabetes och kosthållning. Ännu värre är att hon visar stor brist på medmänsklighet och empati. Jag har mailat till ICA Maxi där jag bor. ”Bästa ICAhandlare! Jag ver att ni säljer Katrin Zytomierskas produkter ”Clean eating”. Hon har nu än en gång uttalat sig nedlåtande kring människor med diabetes. Många gånger även mot överviktiga. Detta har uppmärksammats i media vid flera tillfällen. Hon sårar många
  tusen människor i Sverige och föräldrar till barn med diabetes. Min önskan är att ni slutar sälja hennes produkter. ICA vill väl inte förknippas med produkter som säljs av
  en empatilös, okunnig människa. Med vänlig hälsning, …”
  Kopiera gärna detta och maila er lokala handlare (glöm ej att byta ut Ica mot Hemköp, Konsum etc)

 • kristina
  6 mars, 2018 at 12:09

  Håller med ”Marie” i kommentatorsfältet –
  sprutor,
  ammande etc. är mycket privata göranden. Det vill
  jag inte vara involverad i när jag vistas i ”det
  allmänna rummet”. Har inget att göra med diabetes.
  Det är sprutor jag inte vill se. Det är klart att det går
  att sköta diskret. Ammande också..

 • es
  6 mars, 2018 at 12:40

  Håller också med Kristina!

  Katrin sa inte något nedsättande om DIABETES! Hur dumma är ni???? Samtalet handlade om att inte sitta på ett matställe, blotta sin mage och dra upp en spruta och sticka sig med! Hur svårt kan det vara att lyfta på asselet och gå in på toaletten och göra detta? Eller att diskret göra det vid ngt annat ställe i lokalen? Lika jobbigt är det att se ammande mammor sitta och visa vårtgården när de ammar, hur svårt kan det vara att lägga en liten snusduk framför bröstet under tiden amning pågår?

  Men det finns faktiskt människor som gör så här för att visa sig lite ”tuffa”, det är total brist på respekt för andra människor och sitta och flasha sig sig här med magen och sticka sig med sprutan inför ögonen på alla andra människor. Dessutom kanske man inte vill ha deras flygande DNA och damm från deras nakna buk på ens mat??? Någon som kan tänka så långt?

  Det enda tipset jag vill ge Katrin är, att inte göra som Anna Book och börja blocka folk, för det vinner man inget på. Låt deras kommentarer stå kvar och skämmas så vill ändå inga andra bli vän med dem.
  Annars är det nog lätt att få en Anna Book dumstämpel på sig, och en sådan går aldrig att tvätta bort!

 • Sophie
  6 mars, 2018 at 16:00

  Hur orkar folk som har så stort hat mot dig lägga så mycket energi på dig.. fattar inte!
  Du är grym, fortsätt som du gör ???

 • Monica
  6 mars, 2018 at 17:11

  Men han var ju rolig.Vem kan bli arg på ett barn? Verkar vara en kul kille precis som sin mamma. Hejja!

 • Erika
  6 mars, 2018 at 19:28

  Djärv så jäkla bra!

 • Ann
  6 mars, 2018 at 21:42

  När jag var på Ikea sist var det en familj som bytte blöja på sin ettåring i restaurangen, på matbordet. Sen lät de barnet sitta med rumpa bar o lufta en lång stund innan de satte på ny blöja. Vad är det för fel på folk?

 • Maria
  6 mars, 2018 at 21:56

  Mycket bra idé Marit. Ska maila mina lokala Ica-handlare. Dessutom helt sjukt att en människa som ägnat hela sin karriär åt mobbning och nyss hängde ut en kvinna som fet och äcklig inte tål et ord av kritik trots sin självvalda offentliga person. Kan man bli mer omogen?

 • mirna
  6 mars, 2018 at 22:37

  hej hur kan jag beställa rudictel

 • Daniela Susko
  6 mars, 2018 at 23:50

  Du är faktiskt en sjukt låg människa. Brukar inte läsa din blogg,1gång /året vilket vi nu kan bocka av 2018. Vägrar handla din mat då jag inte tycker du förtjänar mina pengar. Inte heller förvånad att du är singel igen. Om det är nu fritt fram med åsikter gottar jag mig i att du är 40+ singel med 3 ungar (&2 daddys). Fail om inget annat, spec med en sån liten. Snyggt jobbat! Bry dig inte om att svara, då nästa gång jag besöker din blogg blir om 52v.

 • Nettan
  7 mars, 2018 at 06:25

  Ja du Katrin hur vore det om du försökte skaffa dej lite insikt i hur andra människor lever sina liv och hur de har det. Du måste ha mycket egna komplex då du inte klarar av att andra människor vågar vara sej själva. Det är sådana som du som gör att en del människor till slut inte tror på sej själva och tappar hela sitt egenvärde. Våga vara lite öppen och vidga dina vyer utanför din slutna perfekta värld.

 • Diana Dean
  7 mars, 2018 at 14:18

  Blir helt slut i huvudet av att läsa alla fega inlägg av bittra mesiga svenskar. LÄGG AV!!!! Det är inte en enda av er som hade varit ok med en brud som drar upp tröjan och låter allt fett hänga ut och hugger in en spruta i köttet när ni sitter och äter!!! Ni hade viskat och rynkat på näsan men visst är det kul att leka moral polis med någon ni är svartsjuk på och stalkar dagligen på hennes blogg. Så nästa gång jag har mens ska jag byta binda vid restaurang bordet?? Lägg av ni är falska hela bunten och svartsjuka skaffa en hobby och slappna av!! Och vadå mobbning vet ni var mobbning är??? NI MOBBAR KATRIN och ni SMYGER med det för ni är fega små skämt. Tack och lov är ni bara små mygglortar under hennes sko…men sluta sälja er själva ni är helt patetiska med det ni skriver. ALLA VET att den enda anledningen att ni kommer in här och läser hennes inlägg är för att ni är bittra och svartsjuka att ni inte är lika lyckade som Katrin. Truth hurts. Så¨låt oss normalt funtade människor som njuter av en underhållande blogg ha en normal läsupplevelse här utan att behöva deala med massa bitterfittor med förstoppning tack.

 • Eddie
  7 mars, 2018 at 14:48

  @Diana Dean – Hallelujah & Amen Sister woman. You said it.

 • Nettan
  7 mars, 2018 at 23:43

  @ Diana Dean
  Det är en jävla skillnad på att byta en binda och ta en spruta för en livshotande sjukdom om du inte sköter den. Du ska inte heller ta för givet att alla rynkar på näsan. Det gör inte jag. Min bästa vän dog av son diabetesen alldeles för ung. Det var aldrig någon som rynkade på näsan när hon tog en spruta när vi var ute.
  Jag är själv funktionshindrad och rullar fram i livet. Att visa de som är sjuka/funktionshindrade respekt går alltid före vad någon äcklas av.

 • Anna
  8 mars, 2018 at 01:24

  Oavsett handikapp, sjukdomar, amning, o s v så om man är på allmän plats, speciellt i matsammanhang, så är man väl så diskret man kan och visar hänsyn.. Har ammat 4 barn, sista i 9 mån helt .. Massor av gånger på allmän plats, men inte det minsta svårt att vara lite diskret.. bara hänga för en liten filt el om man inte har det, välja bra kläder när man åker ut så man inte behöver blotta sig totalt .. Har gått hur bra som helst i tolv år .. Samma med diabetes, har två nära släktingar som är diabetiker och en vän, de tar sina sprutor diskret bland folk, kan man inte gå undan så vänder de sig om, går jättefort.. När slutade vi visa hänsyn, vad har hänt? Allt går att lösa smidigt ..

 • Sven
  8 mars, 2018 at 23:38

  Att du orkar hålla på i offentligheten.
  Det börjar bli väldigt tjatigt.
  Det senaste med Jihde mot dig och kvinnaböske är bara toppen på ett isberg.
  Jag personligen tycket det är äckligt och motbjudande när någon är så grov i mun och säger könsord bla..
  Du (antagligen): könsord, haha, vafan är det här för en idiot? Ja tänk på hur du betett dig i radio/tv och överallt. Men du tjänar ju pengar klart på det, du får ju uppmärksamhet. Jaja det tar ju slut nångång iallafall. Vad ska du då syssla med? Alla har rätt att säga vad man tycker. Så länge man inte hotar eller trakasserar någon.
  Men mogna gärna, då kanske man orkar kolla på dig. Lycka till!