Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

En dag med mina tre små pojkar ger mig inte en sekund över till något men vet ni vad jag kom på idag? Att jag numera klarar mig galant! Det var inte länge sen som jag fullkomligt bröt ihop över att vara ensam med mina tre men nu går det bra! Vi gör ärenden, hänger i parken, åker pulka, spelar memory och det går bra! Inga tårar ingen panik alls. Från mig alltså. Jag tar tillbaka det jag sa de första sex månaderna. Det är en jättebra idé att ha tre barn. Man lär sig helt enkelt som med allt annat. Igår kväll blockade jag en hel drös från min instagram och det var skitkul. Och vet ni det var bara gamla tanter hela bunten. Sjukt att min plats blivit ett häng för sura gamla tanter. Men nu är de borta! Inte alla för jag är inte klar men många. Och jag sätter igång kommentarer igen när jag sållat bort alla sura tanter. Min insta är för glada tanter och unga människor. Idag vrålade Rambo över hela ICA: ”Mamma! Det var en gammal tant som sa att jag är duktig som drar korgen”, det tyckte jag var kul. ”En äldre dam”, sa jag till honom. ”Näe en gammal tant”, sa han. Idag har jag även gjort toast hemma. Med mitt proteinbröd. Vilken hit!

You Might Also Like

 • Carola
  4 mars, 2018 at 22:16

  Visst fungerar allt bara man vill ! Lite tålamod och planering så kan man vara själv med tre barn.
  Jag har varit själv alldeles själv med mina barn i snart 14 år. Från små spädbarn, barn och genom tonåren. Det har snart gått 14 år sedan barnens pappa dog och vi blev ensamma kvar. Jag 33 år flickorna 4 och 6 år gamla och våran son var jag gravid med.

  Och visst har det varit jobbigt och tufft men det har gått med planering och mycket pannben.
  Men inställningen är viktigast och att man tror på sig själv som mamma ❤️
  All kärlek till dig ❤️

 • Anna
  5 mars, 2018 at 00:43

  Tänk om man kunde blockera dig från offentliga sammanhang. Ska man ge kritik måste man kunna ta kritik. Du borde be om ursäkt istället för att kränga proteinbröd.

 • Nina
  5 mars, 2018 at 00:58

  Patetiska tant

 • Kicki
  5 mars, 2018 at 05:20

  Du blockade mig som är en glad och pigg 5 barnsmamma som jobbar som chef och är yngre än dig……sur tant? Okej…..
  Jag skrev att jag har en son med D1 (vältränad) och blev illa berörd av ditt uttalande. Men strunt samma, jag handlar inget mer av
  dig nu och kommer inte klicka in mig här heller.

 • Ella
  5 mars, 2018 at 07:16

  Och kvar på Katrins instagram finns nu några bögar, några kusiner, den personlige tränaren och davidgsweden (Bingo).
  Klubben för inbördes beundran ???

 • barbro
  5 mars, 2018 at 08:14

  jag år en 80-årig tant som älskar barn.Du är en underbar mamma det syns att Du verkligen älskar dina barn.bry dig inte om sura kommentarer de som skriver dem är bara avundsjuka på Dig

 • Anna
  5 mars, 2018 at 08:27

  Jag är imponerad av dig. Lite avundsjuk också… Driven, duktig, ärlig och positiv, det är min bild av dig. Du säger vad många tänker. Ibland kan det vara bättre att vara tyst, upp till var och en.
  60- årig dam.

 • G-T
  5 mars, 2018 at 08:38

  Ella:”klubben för inbördes” innefattar också också G-T som varken är bög,kusin, PT,eller Bingo.Men Gammal Tjärring.
  Man frågar sig vad du gör härinne förutom att fortsätta häckla Katrin? Var du får ut av det, menar jag? Varför följer man en bloggare man inte gillar?Varför helt enkelt inte roa sig med något annat, för du måste ju ändå medge att det är en märklig hobby du har nu?

  Han e skön Ringo. Han ser inget fel i gamla tanter.Och det gör inte morsan hans heller.Vet ni att den yngre generationen mellan 20-30 tycker det är PINSAMT att läsa här. För de har fattat åldern på dem som häcklar. Att det inte är tonåringar som man skulle kunna tro, utan vuxna människor.

  Bry dig inte Katrin.Kämpa på med de små men försök ta hjälp ibland så du inte kroknar.Går ju så länge ni alla är friska men vid minsta förkylning så märks det. Det tar tid att rodda tre. Det sägs att det är värre med trean än fyran.
  Men beror nog mycket på vilken mental inställning man har till let hela. Och just där tror jag du är mentalt stark det gäller bara att få in tekniken. Om man sedan glömmer skorna på minstingen som sitter i vagnen. well. Lätt gjort. Har jag också gjort när min satt i vagnen. Lätt göra det då de små inte går för egen maskin. Löste det med att helt enkelt dra ner muddarna på overallen lite….det behöver faktiskt inte vara så jäkla perfekt hela tiden……ungarna blir INTE lyckligare av det,

 • Elisabeth
  5 mars, 2018 at 08:54

  G-T……3 barn? Det är inte direkt många och inte precis svårt att hantera….herregud….Vad gör folk med sin tid om man tycker det är mycket?
  Jag har 5 barn varav ett har diabetes 1 och jag jobbar heltid och vi styrketränar allihop. Inte ens det är svårt att hantera…..Det finns många med 10 barn och fler….inte direkt ovanligt. Men alla är vi olika och många är nog lite lata, trötta och gnälliga som Katrin och du.

 • Ullis
  5 mars, 2018 at 09:34

  Det går upp o det går ner..
  .. oavsett vad du skriver, står du fast i det du säger. Det gillar jag, håller väl inte alltid med, och det behöver man ju inte göra….

 • Zpiach
  5 mars, 2018 at 11:39

  ”Och vet ni det var bara gamla tanter hela bunten.” ?????? Du är bra mycket äldre än vad jag är, gamla tant där??

  I alla välmening Katrin så hoppas jag du har många runt omkring dig som finns där för dig nu när du mår dåligt. Hoppas du mår bättre snart så dyu orkar med att se att alla människor inte är stöpta i samma form, men ändå förtjänar lika mycket respekt som alla människor!

 • Emi
  5 mars, 2018 at 13:18

  Mig blockade Katrin ÅXÅ! jag som hade alltid bara,enkla,goda och trevliga kommentarer att skriva och handlade produkter varje månad..så nu är det dags att använda sig av Charlotte Perrellis recept,enkla och goda ,dessutom trevliga

 • Sara - Viktresan från 117kg
  5 mars, 2018 at 13:37

  Jag har också tre men tycker inte det är något problem alls, har ju ganska stor ålderskillnad på dem så kanske gr mycket 🙂

  Jag har gått ner 40kg, ta gärna en titt hos mig:
  http://saraabrahamsson.se

 • Eva
  5 mars, 2018 at 14:33

  Katrin visar gång på gång bristande kunskaper kring diabetes och kosthållning. Ännu värre är att hon visar stor brist på medmänsklighet och empati. Jag har mailat till ICA Maxi där jag bor. ”Bästa ICAhandlare! Jag ver att ni säljer Katrin Zytomierskas produkter ”Clean eating”. Hon har nu än en gång uttalat sig nedlåtande kring människor med diabetes. Många gånger även mot överviktiga. Detta har uppmärksammats i media vid flera tillfällen. Hon sårar många
  tusen människor i Sverige och föräldrar till barn med diabetes. Min önskan är att ni slutar sälja hennes produkter. ICA vill väl inte förknippas med produkter som säljs av
  en empatilös, okunnig människa. Med vänlig hälsning, …”
  Kopiera gärna detta och maila er lokala handlare (glöm ej att byta ut Ica mot Hemköp, Konsum etc)

 • Lena
  5 mars, 2018 at 15:39

  Ge en massa kritik går bra, men inte ta någon själv. Du kan väl bara erkänna din okunnighet vad gäller diabetes.

 • Elisabeth
  5 mars, 2018 at 15:46

  Bra Eva!

 • Reductil4you
  5 mars, 2018 at 16:21

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Ullis
  5 mars, 2018 at 17:06

  När är man ”tant”??..

 • Emi
  5 mars, 2018 at 17:27

  Ullis;);) vid 40!

 • Före detta kund av dina produkter
  6 mars, 2018 at 19:01

  Å den värsta tanten ä nog du själv..? Herregud människa!! Att du bara orkar….släpper man skit från munnen så får man räkna me o få skit tillbaka o tål du inte det så lägg ner….skillnad om mam blir trackad hela tiden men uttalar man sig på så vis som du gör får man förvänta sig kritik det fattar du väl….??!

 • Maria Ohlson
  7 mars, 2018 at 13:36

  Är man så pass okunnig om en sjukdom som diabetes får man faktiskt tåla att folk, tanter, pappor och mammor till barn med diabetes blir upprörda.
  Det måste vara jobbigt att vara så pass okunnig när man sen vill saluföra varor som egentligen riktar sig till just diabetiker. ALDRIG kommer jag köpa dina varor mer. Kommer göra allt för att de inte ska börja sälja dem på min ICA.