Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

När vi steg ut idag insåg jag att jag glömt Falkes skor. Han satt i vagnen med overall och strumpor. Jag såg att bussen skulle komma om en minut så jag valde att stå kvar. Bussen skulle ta oss till ett köpcentrum där jag kunde köpa skor. Genast var det en kvinna som kastade sig över honom. "Men herre min guuuuud hur kan du låta barnet sitta utan skor!", utbrast hon. "Rör inte mitt barn, tack", svarade jag. På bussen bad chauffören (med brytning) passagerarna att sätta sig ner. "Prata svenska så man förstår!", var det en man som skrek. Människor är missnöjda, bittra, helt dumma i huvudet och letar efter saker att uppröra sig över. Men vet ni vad jag är trött på er. Jag skriver inte här och berättar om mitt liv för att ni ska sitta hemma och ha något att förvränga och spy ut ert skit på. Jag har kommit till en grym punkt i mitt liv där jag väljer att exkludera er. Ni är inte välkomna här. Med det sagt ska jag kommentera vad jag sa i podden om kvinnan på Max: Jag tycker naturligtvis otroligt synd om alla sjuka människor. Jag önskar ingen en sjukdom och naturligtvis går inte min sprutfobi före en sjuk människas behov.Men att jag ska äta middag med min son och ha en skrikande kvinna över mitt huvud som drar upp sin tröja och sätter en spruta i sin mage? En överviktig uppenbarligen sjuk kvinna. Det tycker jag är opassande och det får jag tycka. Det har inget med diabetes att göra. Varken ni eller jag vet om hon har diabetes typ 1, 2 eller någon annan sjukdom, det har inte med saken att göra. Jag är av den starka åsikten att man ska ta hand om sin hälsa och inte äta pommes och dricka fanta till middag om man är överviktig. Jag står för det. Att ni ska kommentera och dra in mina barn i det här är tyvärr inget jag godkänner. Att jag har sprutfobi är en bagatell i sammanhanget. Att jag ojar mig över det är min sak och något jag får stå ut med. Att ni väljer att missuppfatta är er sak. Jag kommer låta alla era kommentarer att stå kvar. För att ni ska skämmas över att ni väljer att missförstå för att få avreagera er. Däremot kommer jag att blocka er. När mina barn somnat ska jag ta mig tid och utesluta er från MIN plats. (Hoppas nu att jag kan förstå hur man blockar!)

You Might Also Like

 • Nanna Kärsrud
  3 mars, 2018 at 20:53

  Bra! Bort md #haters!

 • Karolina
  3 mars, 2018 at 21:05

  Du är superhäftig….så skööönt att du sätter de där lurkarna på plats…som inte jag fixar utan bara lägger mig helt platt för och blir nedtrampad eftersom de har så utblekta och stiltråkiga argument!

 • Jariluna
  3 mars, 2018 at 21:25

  Skit på dig kärring. Du är hopplöst ute och passé. Att du inte fattar det. Du har inga läsare kvar på bloggen och folk kommer att sluta köpa dina hutlöst dyra varor.

 • Anonym
  3 mars, 2018 at 21:35

  Jag är förvånad över att du har stått ut och såhär länge.
  Blocka alla idioter och fortsätt inspirera oss andra!!

 • Marita
  3 mars, 2018 at 21:52

  Förstår inte riktigt ditt resonemang. En del kommentarer handlade om ren konstruktiv kritik, varför blocka dessa? Du om någon måste väl ha skinn på näsan och va större än så. Det är ju faktiskt inte bara du som har rätten att få yttra sig om allt och alla. Visst att plocka bort sådana som är rena personangrepp mot dig och dina barn men att plocka bort alla som inte faller inom ramen för din fangrupp är ju bara sorgligt. Du måste jobba med din självkänsla. Livet är fullt om motgångar. Att bara omge sig med ja-sägare är inte hälsosamt utan väldigt, väldigt tragiskt och man blir väldigt ensam till slut. Du har förmodligen låg självkänsla och är redan väldigt ensam. Sätt dig inte i en sits där du blir mer ensam. Dina barn ska inte behöva läsa om dig när de blir stora hur du gång på gång uppfattats som en person som kränker andra för det gör du ju om och om igen, även här ännu en gång. Förra gången var det diabetiker och nu är det ”överviktiga”. Det du skriver och yttrar dig är inte en åsikt i studen utan du lämnar ett spår i framtiden. Snälla sätt fokus på dig själv och dina barn. Släpp blogg och instagram och självrannsaka dig själv. Kom tillbaks när du är på en ”happy place” för det är du inte nu. Låt det inte gå ut över allt och andra.

 • Camilla 10 barnsmamma vid 33 år
  3 mars, 2018 at 21:56

  Jag gillar din blogg för att du är rak och ärlig,mycket därför jag följer dig,du säger va du tycker och tänker & förmodligen vad andra önskar att dom sagt.

 • Marie
  3 mars, 2018 at 22:07

  En dikt till dig stackare kvinna …

  Jag gråter osynliga tårar även om jag ler.
  Men i mörkrets skugga jag viskar:
  ”Jag orkar inte mer.”

  Jag ropar på hjälp, även om jag skrattar.
  Men i mörkrets skugga jag undrar:
  ”Varför är det ingen som fattar?”

  Jag är olycklig, även om jag ser ut som jag är glá.
  Men i mörkrets skugga jag tänker:
  ”Är det så här det ska vá?”
  Jag är död, även om mitt hjärta slår
  Men i mörkrets skugga jag gråter:
  Varför är det ingen som fattar hur jag egentligen mår?

 • Jokke
  3 mars, 2018 at 22:09

  Men du är ju också lite småtjock hur kan du tycka så ???

 • Anna Rose’en
  3 mars, 2018 at 22:09

  Ditt inlägg om diabetes sprutan var det mest korkade jag har hört. Att jämföra det med att byta tampong är helt otroligt. Skillnaden med att sitta och gräva sig i skrevet och diskret stoppa en nål i magen kan väl knappast jämföras. Diabetes typ 1 är en livslång sjukdom, vilket kräver insulindoser vid varje måltid. Har haft diabetes sedan jag var 23 år gammal och mår bra idag tack vare intensiv forskning. Skulle ditt barn som du skriver mycket om inte få umgås med en diabetiker? Du kommer nog i framtiden råka ut för detta. Om du behöver byta tampong i framtiden låt för fan blodet rinna, tvätta dina trosor och fortsätt leva, en diabetiker kan iinte väntat på sitt insulin. Innan du skriver något i fortsättning, så ta reda på fakta, vilket alla normalbegåvade personer skulle göra. En fruktansvärt upprörd Anna Ros’en

 • Elly
  3 mars, 2018 at 22:15

  IQ-nollan har öppnat käften igen. Någon här som är förvånad över att Alex stack?

 • Marie
  3 mars, 2018 at 22:18

  Bra att du säger ifrån och reagerar på den grava vinklingen av dina kommentarer ifrågan. Jag har bevittnat detsamma på mc Donalds och det var faktiskt olustigt.
  Och tragiskt.

 • Ulrika
  3 mars, 2018 at 22:19

  Kan inte låta bli att läsa det du skriver, men du kritiserar som du vill, kvinnan är dessutom överviktig säger du o hon får skylla sig själv, hur kan du säga så? Behöver väl inte va överviktig för att ha diabetes, denna diskusison är för småbarn o inte vanligt folk som fattar, vilket uppenbart du inte tillhör till ?

 • Kerstin
  3 mars, 2018 at 22:20

  Du är för jäkla skön!

 • Anna Rose’en
  3 mars, 2018 at 22:21

  Se text ovan.

 • Anders
  3 mars, 2018 at 22:22

  Tänk om livet var så enkelt att det räckte med att ”blocka” någon som hade en annan åsikt så ”försvann” alla man inte gillar. Det är som att blunda för man är rädd för mörkret och tro att det försvinner. Men det funkar ju inte så. Blocka bäst du vill men mörkret kring dig blir kvar så länge du inte släpper in ljuset och börjar tänka positivt om människor omkring dig.

 • G-T
  3 mars, 2018 at 22:25

  Du har stått ut med så himla mycket skit de senaste veckorna så jag förstår dig.Att folka ska vända ut och in på precis allt du skriver och säger som bloggare – jag fattar inte hur du orkat – och det gör du inte heller.
  Bra att du säger ifrån!

 • Nina
  3 mars, 2018 at 22:27

  Varför går du själv på snabbmatsrestaurang när du ser ut som du gör med gäddhäng, putmage och knappt kan springa 3 km under 14 min. Du gör oss illamående?????? Och du ska vara hälsosam ???Det finns diabetiker som är mer vältränade och mer hälsosamma än du någonsin kommer att bli!!!

 • Anna Rose’en
  3 mars, 2018 at 22:42

  Ditt uttalande om diabetes är så fruktansvärt korkat. Är så arg att jag skakar. Att jämföra det med att byta tampong, ta för fan dina blodiga trosor och tvätta dom, diabetes typ 1 är en livslång sjukdom. Sverige är ett av dom länder i världen där det ökar mest, framförallt hos barn. Ditt barn som du skriver om kommer säkert ha diabetesbarn som kompisar? Hur kommer du att ställa dig till dett? Förutom det trauma som sjukdomen innebär ska de brottas med personer som du. Är mycket glad att forskningen går framåt, trodde faktiskt inte att personer som du existerade. Skulle ha väldigt svårt att gå och lägga mig ikväll, med tanke på hur många människor du har gjort illa.

 • Karl
  3 mars, 2018 at 22:46

  Du har inte bara fett runt magen, du har ju fan bara fett innanför skallbenet också!

 • Rifkale
  3 mars, 2018 at 22:50

  Det är inte första gången, och säkert inte den sista, som du öppet kritiserar bl a överviktiga personer! Vi är alla olika och många är tyvärr benägna att drabbas av diabetes 1 eller 2 — oberoende av kosthållning. Peter Jihde har i flera år tagit sina sprutor.öppet i TV. Varför har du aldrig kritiserat honom? Kanske för att du vet att mot hans argument har du inget att sätta emot. Till skillnad från de som kommenterar här, varav de flesta inte har en aning vad de talar om. Lev som DU vill och sluta att se ner på dem som inte vill eller kan göra likaledes. Och låt oss hädanefter sluta höra dina dumma kommentarer!

 • Sofia
  3 mars, 2018 at 23:13

  Men du… ”Människor är missnöjda, bittra, helt dumma i huvudet och letar efter saker att uppröra sig över.” Citat från dig själv.. precis som du gjorde på kvinnan med sprutan då?! Eller?!! När man skriver öppet om sina åsikter om hur andra människor bör ta hand om sig själva och sitt liv, bör man väl räkna med en motreaktion eller? Din sanning är ju bara din. Men blocka på.. det är ju enklare. #gruppenförinbördesbeundran Synd inte kvinnan med sprutan kunde blocka dig. Det fungerar ju inte så när en offentlig person som du går ut öppet med sina egna missnöjda, bittra och upprörda åsikter. Varför måste du fortsätta hacka på människor som valt andra vägar än du själv? Läs i dina följares kommentarer under den här tråden.. det är ju inte precis så att dina åsikter inte föder bitterhet, missnöje och upprörda åsikter..

 • Li
  3 mars, 2018 at 23:14

  Du psykiskt störda människa – när ska vi slippa dina korkade uttalanden?

 • Carro
  3 mars, 2018 at 23:37

  Håhåjaja … Spruträdd??? Snälla du , idag tar man allt oftare sprutor som kallas insulinpenna just för att dom ser ut som en penna & inte som en spruta…
  Nålspetsen är typ en dryg cm, & så tunn så tunn att du i stort sett bara ser den på nära håll,det innebär att d du har en metal grej, en fobi att arbeta bort.
  Du är INTE bara rätt för sprutan utan på ordet spruta, bara du tänker spruta så blir du skraj, du har mycket å jobba med & måtte aldrig ngt av dina barn få diabetes, då hoppas jag dom får bo hos sin pappa.
  Och om ngn av deras vänner kommer hem till er å måste ha hjälp av en vuxen ???
  Måtte aldrig d heller hända.

  Att jämföra att ta insulin me åbbyta tampong offentligt…Aaa…möjligtvis om diabetikerna drar ner brallorna & tar inaulinet i skinkan.
  Du har mycke å jobba med, för att fortsätta leva på 2000 talet.
  Som ngn skrev här ovanför,ägna mer tid åt barnen än blogg,instagram mfl.sociala medier, dom växer snabbt ska du veta & då får man kvitto av barnen hur man är som förälder ,jag lovar & Tack å lov, alla mina barn å deras vänner fortsätter besöka oss, för att vi gav dom den ippmärksamheten dom förtjänade , det är Guld värt .

  Blocka å ta bort…visst…men ska man GE KRITIK ,DÅ SKA MAN ÄVEN TÅLA DEN ,var ngt jag fick lära mej i mitten 70 talet.

 • Anna
  3 mars, 2018 at 23:55

  Bra där. Ju mindre som klickar in på din urbota korkade blogg, desto mindre får du i plånkan. Tjohoo. Du fick ju pjucken från Stureplan också.

 • Ulrica
  4 mars, 2018 at 00:39

  Hon ställde sig alltså upp och drog fram hela hennes feta mage och tog en spruta som du tyckte va opassande?? Att kommentarer sen ”ger sig på dina barn” ???

  Jag har en Ellen som är 8år!! Jag gör allt i mitt liv för att hon ALDRIG ska behöva skämmas för sin sjukdom. Att hon inte ska behöva gömma sig för att ta sin spruta… OM det var ditt barn som hade D1, skulle ni inför varje måltid eller extra insulin leta upp en vrå att ta sprutan i?
  Fan erkänn att du pudlat & be om ursäkt! Inge bara till den kvinna som du dömt vara utanför din ram av godkänt hälsosam utan alla diabetiker runt om dig!

  Snälla du, erkänn att du denna gång klivit över gränserna!!

 • Camilla
  4 mars, 2018 at 01:24

  Otroligt otrevlig människa, kommer aldrig besöka din sida fler gånger. Helt galet otrevlig.

 • Rebecca
  4 mars, 2018 at 02:16

  Du är för mycket! Hur många barn och ungdomar har du inte själv gett dig på med dina äckliga åsikter!?

 • Emi
  4 mars, 2018 at 07:52

  Äsch..vad ni är orättvisa!
  Om ni tyckte att hennes uttalande var felaktigt så förklara i stället ,informera då får ni bättre effekt.
  Att hata och mobba ändrar ingenting.
  Vi vet inte allt och okunskap kan ibland skapa missförstånd.Vi alla har lite av mycket kunskap,hatta inte utan beskriv sjukdomen så alla vet vad det innebär.Alla kan göra fel och säga fel men ni behöver inte hänga ut henne på ett så vidrig sätt.
  Hon är bra tjej och att ibland ”släpper ut en bomb” men det gör vi alla ,det händer oss också.Döm inte,
  hon hade ingenting mot själva sjukdomen utan mot personens beteende.Hatat inte!!!

 • JW
  4 mars, 2018 at 08:20

  Stackars dina barn som har en sådan omdömeslös morsa. Ringo som redan blir mobbad i skolan. Du förstör inte bara ditt eget liv utan även dina barns liv. Fy usch vilken avskyvärd människa du är.

 • Carolina
  4 mars, 2018 at 08:23

  Saaaaaaaaaaaaaaaaaant!

 • Ida
  4 mars, 2018 at 09:03

  Blocka gärna mig Tack!!
  Men du är ju för jävla sjuk och dum i huvudet….
  Eller tål du inte att höra det?? Men det får DU nog säga om andra människor.
  Stackars stackars lilla barn med en mamma som dig. Önskar att man kunde hjälpa dina barn på nått sätt så de får växa upp med en frisk mamma.
  Och hon som hoppade på dig, det är ju precis så som du gör själv.
  Men hoppar någon annan på dig, nej då……
  Men du kan hoppa på folk hur du vill.
  Väx upp tjockis.
  Eller nej vänta, du är ju så smal och fin…..
  eheheh……

 • Diabetesmamma
  4 mars, 2018 at 09:28

  Säger detsamma. Helt OK att blocka mig också fast jag förstår inte riktigt varför. Skrev ett ärligt inlägg, utan några som helst personangrepp, utan konstaterade bara att det var otroligt olyckligt uttalande från dig att jmfr diabetes med mens när man själv är mamma till ett diabetesbarn. Du får nog rannsaka dig själv lite och inse att blocka folk bara för att de inte har samma åsikt är verkligen inte konstruktivt. Vill du skapa debatt så måste du inse att en sådan bör ske som en dialog och inte monolog.

 • Lina
  4 mars, 2018 at 09:31

  Nu har alla negativa kommentarer raderats på Instagram trots att hon skriver att de ska få stå kvar.
  Blocka alla som skriver elaka kommentarer ska hon göra – tänk om vi andra kunde blocka HENNE från alla idiotiska uttalanden för all framtid. ???

 • Smulan
  4 mars, 2018 at 09:39

  Det är inte värre med en spruta än en människa med sociala fobier. Alla måste få finnas Katrin. Alla måste få göra sina val. Man är inte dum i huvudet för att man väljer en fanta när man är överviktig. Man är en överlevare som skulle mått bra om inte matvaruindustrin ägt och pumpat in skit i våra råvaror. Visst vi har en hjärna och vi ska välja rätt. Men någon inom matvaruindustrin måste fan också ta ansvar för all skadlig skit de säljer. Under tiden ska vi stötta varandra. Vare sig vi väljer fel eller rätt. Men du har rätt i en sak. Om folk kunde ge fan i att lägga sig i vare sig om ungar har skor på sig eller är feta. Och sprida glädje i stället. Då skulle världen se bättre ut. Sopa rent framför sin egen dörr först. Det gäller både dig o mig.

 • Lina
  4 mars, 2018 at 09:46

  Katrin lever verkligen upp till epitetet ’Sveriges mest avskydda kvinna’. Om och om igen. Det är nog dags för henne att emigrera tillbaka till Polen där hon hör hemma. ???

 • MIMMI
  4 mars, 2018 at 09:51

  LATRIN PSYKOMIERSKA HAR TALAT.

 • G-T
  4 mars, 2018 at 10:28

  Men varför följer ni en blogg som ni så uppenbart hatar – är det för att få tillfälle att spy ut SKIT på någon ni inte ens känner?Som ni TROR ni känner? Vad är det för fel på folk som så totalt bara hatar och vill göra illa?Blandar in barn och ursprung(rasism är straffbart). Va har DET med nåt att göra? Som plockar upp varenda liten detalj och vrider och vänder på det som sagts i media så det blir något negativt.Tar saker lösryckt ur sitt sammanhang och gör det till en tabloid? Kan det verkligen finnas så många eller är det ett fåtal som använder sig av olika alias?
  Jag tror på det sistnämnda.Att tidningarna plockar upp nåt som hände för ett halvår sedan och sedan skriver en ny story är inget nytt – men en nyansering kanske borde vara på sin plats.Lite pressetik vore inte helt fel.Man kanske borde skrivit sanningen bakom samtidigt – sprutfobi – men det utelämnades helt. Man VÄLJER det medvetet för att hänga ut en enskild person. För att det låter crazy.Och då blir det tydligen ”rolig” läsning. Man tror ju verkligen att folk ska kunna tänk själv men det kan man tydligen inte göra.Man tror allt man läser. Ägna er åt att läsa Kalle Anka istället.

 • Kristin
  4 mars, 2018 at 11:00

  Katrin blockade mig som aldrig tidigare kommenterat något hos henne, för att jag skrev att jag har en vältränad son med D1.

 • Diabetesmamma
  4 mars, 2018 at 11:10

  Jag tycker INTE det är okej med personangrepp, i något sammanhang. Jag skrev ett inlägg på ditt insta för att försöka få dig att förstå hur illa du gör många människor med ditt uttalande. Det kan väl inte ha varit din mening? Visst alla har rätt att uttrycka vad man tycker men du gör det på ett så utomordentligt klumpigt sätt, helt ärligt ger du således ett väldigt korkat intryck. Är det vad du vill? Detta är min åsikt. Du skriver att ditt uttalande inte har med diabetes att göra men det är just alla de med diabetes som drabbas av ditt ogenomtänkta uttalande. Vet du vad som händer när en person med diabetes inte tar sitt insulin? Jag tror inte du skulle önska din värsta fiende det. Vi har sedan sonen fick diabetes, fyra år gammal, varit helt öppna med hans diabetes. Han ska INTE behöva gå undan och ta sitt läkemedel. Varför skulle han? Han har INGET att skämmas för. Alla hans klasskamrater är jättehjälpsamma och omhändertagande vilket är väldigt fint att se.
  Som jag skrev i mitt inlägg på instagram vet jag många tonåringar som redan skäms för sin diabetes, tycker den är skit och därför struntar i att ta sitt insulin. Förstår du vad ditt uttalande gör med dem? Varför inte bara stå för att det blev helt fel med ditt uttalande och be om ursäkt till alla som faktiskt tagit illa upp?
  Det är många många som kommer bojkotta dina produkter efter detta så du vet. Du hade tjänat på att be om ursäkt. Jag följer inte dig någonstans så ditt ”blockande” biter inte på mig. Det är bara så sorgligt att läsa ditt ”svar” idag som helt verkar sakna självinsikt.

 • Ida
  4 mars, 2018 at 11:14

  G-T är du 14 år eller?
  Dina Kalle-Anka tidningar får du ha för dig själv.
  Kram ?

 • Kerstin
  4 mars, 2018 at 11:15

  Men vem tror du att du är. Vi får hoppas att du eller dina närstående aldrig kommer att drabbas av sjukdom. Du är bara i början av livet, vänta ska du se. Livet blir inte alltid som man tror. Människor som uttrycker sig som du har själv problem. Gå en kurs i social kompetens.

 • Suss
  4 mars, 2018 at 11:20

  Du G-T: gå in på Expressens och Aftonbladets facebooksidor och scrolla ner till inläggen om KZ så får du se hur många det är som avskyr henne. Aftonbladet har två inlägg det senaste dygnet, Expressen har en. Kommentarerna haglar in angående hur avskyvärd Katrin är. Och ingen som skriver är anonym!

 • Cissi
  4 mars, 2018 at 11:26

  Undrar bara en sak…..var är Davve??

 • Marie
  4 mars, 2018 at 11:29

  Hoppas du tar bort inläggen och blockerar ovanstående. Ja utom de som inte håller med men argumenterar på en vuxen nivå.
  De andra kommer inte skämmas över sina kommentarer, de anser sig vara berättigade att hoppa på dig och din familj. Markera att du inte finner dig i hatinlägg!

 • Ella
  4 mars, 2018 at 11:33

  Davve alias Bingo är ute och skidar Vasaloppet ?

 • Anna
  4 mars, 2018 at 12:01

  Fast du letar ju också saker att reta dig och uppröras över. Och häver ur dig idiotiska saker i parti och minut. Varför är det ok när du gör det om ingen annan får?

  Skärp dig människa!

 • Therese
  4 mars, 2018 at 12:14

  Stå på dig, fina människa.
  Jag fattar faktiskt inte varför vissa av dina följare följer dig..
  Jag hoppas verkligen att du blockar dessa!!
  De har inte på dina sociala medier att göra.
  Låt inte dessa på upp onödig tid för dig!
  Go Katrin!
  ??

 • Hannah
  4 mars, 2018 at 12:23

  Du får tänka vad du vill om andra människor. Men behåll det för dig själv. Att du har nått dina livsmål ger INTE dig rätten att döma andra. Det är INTE din uppgift att komma med pekpinnar mot människor över ett visst BMI vad de ska äta till lunch, även om det är av välmening. Varför går du in på Max och förfära dig över att folk äter pommes? det är ju du som är dum i huvudet.
  Att kalla andra människor för bittra eller hatare så fort någon säger ett litet pip som inte riktigt behagar är ingenting annat än ett löjligt nutidsfenomen. Vi får alla tycka om saker precis lika mycket som du i landet Sverige. Folk ska säkerligen skämmas om de skriver elaka saker, men du ska nog ta dig en rejäl tankeställare och skämmas du också.
  Men det är tveksamt, du kunde bett om ursäkt och lärt dig av din misstag istället skriver du ett så omoget patetiskt blogg inlägg där du försvarar att du är en mobbare.
  Som andra sagt innan, Det är synd att man inte kan blockera dig från internet när självupptagna översittare humör.

 • Daniel Isaksson
  4 mars, 2018 at 12:30

  Det är människor som du som orsakar mobbning, som orsakar annorexi och alla de andra fullkomligt onödiga såren i vårt samhälle på grund av att en del tycker sig va bättre och gå före andras behov. Skäms på dig. Hoppas jag aldrig behöver se några fler korkade och egocentriska uttalanden från dig.

 • Anna
  4 mars, 2018 at 12:38

  Jeeeeesus. .du måste komma i balans tjejen!
  Jag lider med dig

 • Ullis
  4 mars, 2018 at 12:39

  Det stormat och det blåser bort… !!

 • Sats
  4 mars, 2018 at 12:44

  Skall bli intressant när du kommer få debattera mot Diabetes förbundet! Du är så förgjord i din mobbning mot människor du föraktar,dessutom är det inga stora nålar utan en diskret liten penna, och självklart var du tvungen att skriva en fet Fläskig valk. Diabetes kan vara på liv och död. Dina produkter kommer bojkottas och åter igen har du bevisat vilken elak,obildad och hatisk person du är!Du förstår ej hur du gjort bort dig för alltid.Hur mår du och vad är fel i ditt liv?? Funderar på om det varit en Supersnygg och vältränad person som visat magrutorna??

 • G-T
  4 mars, 2018 at 12:45

  Ida:Näe jag är inte 14 år däremot så är det en hel hög med kommentarer här som är på den nivån.Då tycker jag hellre man kan läsa Kalle Anka. Jag tror nog att du faktiskt förstod det, men var tvungen att trycka till mig också….
  Suss: det du vill påvisa är den masshysteri som råder när tidningarna inte har något vettigare att skriva om än att hänga ut någon.Vem spelar liksom ingen roll. Så hänger folk på. Har du inte blivit utsatt för det så förstår du inte.

  Sedan den dagen någon officiellt(Katrin) rörde den heliga gralen :VIKTEN, i ett försök att verkligen peppa överviktiga( som jag) så har hon fått ta emot skit varenda dag.Och varför? För att INGEN minsann ska komma å tala om för nån vad som är nyttigt och inte. Och ändå så har halva svenska folket gener som bidrar till stroke bl a. Jag har det själv.Och ja: Katrin tog i ordentligt och det ångrade hon, och då tycker jag det kan stanna vid det. Personligen tog jag inte åt mig ett dugg däremot, så jag antar att det olika hur folk uppfattar saker och ting.Vad man helt enkelt väljer att se och att läsa in i det som sägs..Jag är tacksam för att de här produkterna finns.För att det finns någon som faktiskt VÅGAR sticka ut näbben för att förändra.Och det är samma sak nu.Man tar saker ur sitt sammanhang och klistrar ihop en egen historia som man tycker det passar. Jag såg en helt annan sak, en genuin fundering över hur människor gör och dess konsekvenser.Inte ett smack över att man borde gömma sprutor osv, spruträdslan hos Katrin framkom.Ändå blev som ”viskningleken” som man lekte när man var liten?
  Det kom ut som något helt annat när det blev omskrivet.Är det inte märkligt hur lättköpta vi är där?

 • Malin
  4 mars, 2018 at 12:57

  G-T, jag tror inte folk håller med dig, bara. De ser inte det du ser för att de inte peppas av mobbning och frispråkighet som mest är elakhet, vilket jag tycker Katrin verkar göra och därmed kanske faktiskt både ber om och tål.

 • Alex
  4 mars, 2018 at 13:05

  Den enda som borde skämmas är du. Blockera du haters och exkludera dem. Men kanske är det du som borde exkludera istället. Att du har fettförakt är uppenbart. Tydligen är det väldigt viktigt att påpeka att kvinnan var överviktig eftersom du gjort det ett antal gånger. Men vet du, du ska fullständigt skuta i vad andra äter och inte äter. Och hon må ha varit överviktig, men är säker på att hon är väldigt mycket mer sympatisk än vad du är. Och det där att människor är dumma i huvudet, bittra och missnöjda, tja kanske är det du som är det. Det är du som går bananas över en människa som tar en insulinspruta. Något som de flesta inte ens lyft på ögonbrynen över. Ännu mindre skrivit om det på nätet. Så istället för att böla om att andra är så taskiga, titta på ditt eget beteende istället. Den förmågan borde man ha i din ålder. Du är liksom inte 15.

 • Nettan
  4 mars, 2018 at 13:15

  Du är nog inte så intelligent som du tror. Att vara överviktig har inte alltid med felaktig kost att göra, liksom att vara underviktig inte betyder att du är anorektiker. Att kvinnan på Max var högljudd kan också ha att göra med nedsatt hörsel. Min mormor hade en ämnesomsättningssjukdom som gjorde henne tjock oavsettt vad eller hur mycket hon åt. Du borde skaffa dej mera kunskaper innan du yttrar dej. Tror du att du är förmer än andra? Om du inte klarar av att alla inte är som du så flytta till ett ställe där du kan vara själv ex en annan planet. Om du nu står ut med dej själv…

 • Lina
  4 mars, 2018 at 13:22

  Det enda som biter på Katrin är att sluta handla hennes produkter, det är inte okej att stötta en så osympatisk människa ekonomiskt.
  Jag har aldrig sponsrat hennes företag och jag föreslår att ni andra inte gör det i fortsättningen heller.
  Jag är smal och vältränad men tycker Katrins mobbing mot sjuka och överviktiga har gått alldeles för långt!
  Det är nog nu, Katrin. Detta kommer påverka din image och ekonomi negativt.

 • Jamo365
  4 mars, 2018 at 13:30

  DU är en skam för oss polacker! Kan du inte bara försvinna från sociala medier så vi slipper ditt hat?!

 • Mats F
  4 mars, 2018 at 13:43

  Nu tar vi alla och vägrar köpa katrinz varor och meddelar handlare som har dem i butiken att man inte kommer handla där mer..

  Ica kommer reagera direkt Aftonbladet hör av dig

 • Sara - Viktresan från 117kg
  4 mars, 2018 at 13:53

  Alla har alltid olika åsikter om allt 😛

  Jag har gått ner 40 kg! Ta gärna en titt hos mig:
  http://saraabrahamsson.se

 • Annelie
  4 mars, 2018 at 14:33

  Hon är som Donald Trump…säger knäppa saker och har en vidrig människosyn, och det finns alltid en ”base” som kommer tycka att det är coolt att någon ”säger vad de tycker”. Tyvärr är det människor som Katrin som gör att folk som just Trump sitter vid makten. Man har noll empati, man skall helst sparka på folk som ligger och så tycker man det är bra när någon är ”ärlig”. Skitsamma om den ärligheten leder till att folk far illa….huvudsaken är ju att man får uppmärksamhet och att få spy ur sig lite galla. Tragiskt! Ps. jag skulle hellre väga 130kg än att se ut som Katrin gör på insidan.

 • Chribba
  4 mars, 2018 at 14:47

  Vilken otroligt störd sjuk människa du är!
  Stackars stackars barn som måste ha dig som morsa!!!

 • Emi
  4 mars, 2018 at 14:58

  Ni har inte rätt att döma henne på det viset,hon
  har rätt angående beteendet. Man ska vara mer discret på offentliga platser.
  Kan ni tänka er att bytta blöja på barnet på bordet
  på en restaurang ? Nej man går och gör det på toaletten så lägg av även diabetes sjuka kan göra sprutor discret inte negligera sig på offentlig plats
  vid matbordet ,sluta hatta Katrin! Nu beställer jag
  dubbla portioner av Katrins produkter på@apoteas
  eller @Clean Eating

 • Ss
  4 mars, 2018 at 15:28

  Om du nu tycker så illa om sverige och svenskars beteende. varför inte bara åka tillbaka till ditt ursprungsland där du hör hemma. för svensk är du icke och kommer aldrig att bli. du är bara en tärande svulst i vårt samhälle.

 • Emi
  4 mars, 2018 at 15:36

  Ss hur vågar du????Det tycker jag ska Katrin anmäla!

 • M
  4 mars, 2018 at 15:37

  Du måst skaffa dig lite kunskap om diabetes, där det finns alla möjliga mäniskor som kan få diabetes inte enbart tjocka..vältränade personer har också diabets 1 och 2 vad har du där å säga om det? Du kan också drabbas av diabetes..så sätt dig ner och läs på om diabetes innan du glappar käft hela tiden

 • ss
  4 mars, 2018 at 15:37

  Ursprungsland Polen som i billig och svart arbetskraft. Finns inget bra som kommet därifrån mer än kanske billiga fruntimmer som kan köpas för pengar och som kasseras när de är förbrukade

 • Anette
  4 mars, 2018 at 16:15

  Jag har i alla år trott att du bara spelar att du är sjuk i huvudet. Men efter att ha läst artikeln om ditt uttalande i Aftonbladet så har jag fått det bekräftat att du är sjuk i huvudet på riktigt.

 • Hanna
  4 mars, 2018 at 16:24

  Haha… trodde inte det här om dig. Du som alltid trott att du varit så cool. klarar du inte av att folk kritiserar dig så du måste blocka folk? Hoppas du själv får diabetes o får känna hur det känna att ta en spruta på en restaurang o skydda sig själv från just såna som du!

 • Maria
  4 mars, 2018 at 16:39

  ❤️❤️❤️

 • Bianca
  4 mars, 2018 at 16:42

  Undrar hur många det är av er som har överreagerat på katrins uttalanden som också har kommenterat en person som röker och har hävdat att det är farligt och ohälsosamt?

 • zpiach
  4 mars, 2018 at 16:59

  Jag blev också blockad trots att jag endast kom med konstruktiv kritik. Förstår faktiskt inte varför du inte kan ta att andra inte tycker exakt lika som dig men du verkar uppenbarligen inte må bra. Trist för dig att du kommer förlora så många kunder nu. Själv har jag lagt många hundralappar i månaden på ditt bröd men efter det här kommer jag köpa Funksjonell Mat´s LCHF Brödmix i stället. Mycket billigare dessutom;)

 • Ann
  4 mars, 2018 at 17:05

  Jag märker att du för det första inte vet något alls om diabetes. Läs på! Sedan märker jag också att dina medlöpare inte är kritiskt tänkande varelser vilket du verkar gilla att omge dig med. Så trist att inte ha förmågan att ta intryck av andra människors åsikter och tankar utan att tjura ihop och uppföra sig som ett barn. Man kan lära sig saker som en bonus., t. ex. hur man biockar personer. Tänk på att det kan vara någon i din familj som får en sjukdom och behöver ta medicin. Sedan förstår jag inte vad du hade på en snabbmatsrestaurang att göra om det nu är så onyttigt. Och Ja du kan blocka mig om du lär dig hur man gör…..

 • Cecilia
  4 mars, 2018 at 17:17

  Jag kan inte i min vildaste fantasi varken glömma mina barns skor innan jag tar med det ut och jag kommer aldrig någonsin sluta ta mina sprutor offentligt för att det inte hör hemma där jag är. Kan du snälla lilla människa vända dig inåt och granska dig själv innan du kritiserar andra. Om jag ska sänka mig till din nivå så ska jag börja kalla dig för en dålig mamma för att du glömmer barnets skor, du är en dålig mamma för att du ger ditt barn dåliga värderingar om andra människor och så vidare. Det finns en anledning till att det finns psykisk ohälsa och du är tyvärr en sån anledning, va så snäll och tänk på vilka konsekvenser dina otäcka uttalanden kan få.
  Diabetes kan även drabba dig själv, ingen går säker.

 • Mona
  4 mars, 2018 at 17:29

  Jag råkar aldrig ut för något. Har aldrig fått negativa kommentarer,har aldrig hört någon skrika och bära sig åt mot någon med brytning. Jag har haft tur hitills. Men jag ger dig helt rätt i vad du skriver. Så många obehagliga människor det finns. Du gör helt rätt,ut med dem. Förstår inte vad som händer numera.Usch! Tack för en härlig blogg, Din och Magdalena Graafs bloggar är de bästa i hela Sverige. Ni är ärliga,roliga,vackra och duktiga. Ha det bra!

 • Eva Öling
  4 mars, 2018 at 17:38

  Javisst har du rätt att säga i stort sett vad du vill men det innebär inte att du är tvingad till det. Du behöver ju inte ta på dig att vara människans samvete. Ibland kan det vara jättebra att kunna låta folk helt enkelt sköta sig själva. Det har säkert hänt att någon reagerat på dig men helt enkelt inte låtit lufta sitt tyckande för de har ansett att ingen har med det att göra. Sedan hade det, i mitt tycke, varit bättre om du tagit upp det med personen ifråga direkt för nu är det som om du pratar bakom ryggen och det är ju inte speciellt trevligt. Har förståelse för att du vill välja att blocka de som är negativt inställda till dig. Det måste vara rätt tungt att behöva läsa alla kommentarer. Själv skulle jag inte alls uppskatta det…..å andra sidan är jag inte någon känd person. Men likväl som du anser dig ha rätt att tycka till mot andra så har ju de den rätten gentemot dig. Ibland kan det ju vara bra att vända kritiken till sig själv och ställa sig frågan om det kanske var rätt dumt att lämna ut att du tänker på. I detta fallet så tyck det nog vara så. Att få kritik är en del i det personliga lärandet och en del väljer att försöka ta till sig kritiken men andra gör det inte. Möjligtvis kommer du på andra tankar med åren och kommer att inse att du inte behöver öppet tycka till om allt utan låta människor leva sina liv som de vill. Du har säkert massor i dit liv som händer och människor som kan hjälpa dig att vara selektiv i vad du vill uttrycka på din blogg.

 • JS
  4 mars, 2018 at 19:10

  Min undran är varför du stirrar på någon som är brevid dig på McDo?? Det är ändå deras ensak vad de gör och inte ditt! Hur hade du reagerat om du hade behövt amma Falke där och andra stirrade ner dig på grund av det? Det som gäller för dig gäller också för andra…

 • Daniel
  4 mars, 2018 at 20:08

  Du kan tycka att det är olustigt att någon tar en spruta inne på en restaurang. Detta handlar enbart om okunskap och vetskapen om att du vet att det är en spruta. Om du kollar upp hur en insulinspruta ser ut så ser du att det är en väldigt diskret sak.
  Tycker det är beklämmande att du tar upp övervikt och äta skräpmat i ditt resonemang. Har man typ-1 diabetes är det ej livsstilsberoende. Väl man fått diagnosen får man injicera insulin vartefter man äter men man kan absolut äta lite skräpmat, precis som du och jag. Jag blir så ledsen när jag läser sånt här. När du ser att så många tar illa upp, och då tänker jag inte på de som provocerar och enbart hatar, kan du inte bara sluta? Var kommer dina åsikter ifrån?

 • Anna
  4 mars, 2018 at 20:22

  Min mormor brukade säga -Det man ger,får man tillbaka.

 • jon
  4 mars, 2018 at 22:07

  Stå på dig Katrin. Om vi uppskattar en person som säger vad hon tycker, så måste vi ju också acceptera när den personen tycker någonting vi inte håller med om.

 • Elin
  4 mars, 2018 at 22:29

  Har själv diabetes typ 1 fick det för ca 6 månader sedan, tyckte själv i början att det var sjukt jobbigt att ta mina sprutor på offentliga platser men jag kom över det. Du får blicka mig om du vill det men tänker bara säga att det absolut inte är ok att skriva så om sprutor då Dette livs viktiga för diabetiker utan dom så dör vi faktiskt om du inte visste det. Visst kan det vara lite små ovant och kanske äckligt för vissa att se när någon tar sprutan när man äter men då kan man ju faktiskt kolla bort kan ju jag tänka. Många barn väljer att inte ta sina sprutor när de äter på offentliga platser eftersom att de inte vill att andra ska bli äckla sånna som du vilket resulterar till att det har gått så långt för vissa så att det tillslut har dött! Därför tycker jag att du borde tänka en extra gång innan du skriver sånt här!

 • Macke
  4 mars, 2018 at 23:23

  oj,oj,OJ,OOJ! Jag SKULLE kunna köpa att du tycker det kan vara motbjudande, men för i h…vete. Riktigt sjukt att uttycka sig på det här viset och vad man skulle säga i andra sammanhang – ”diskriminera”. Lägg fram din åsikt på ett snyggare sätt eller bara svälj och var tyst!!

 • Ulrica
  5 mars, 2018 at 06:30

  Boka in en extra timme hos psykologen, du behöver verkligen hjälp. Läs sen på om diabetes 1 och diabetes 2. Att gå till Mc Donalds innebär en risk att stöta på överviktiga människor, försök undvika det.

 • Stina
  5 mars, 2018 at 09:51

  Nu väntar jag bara på att du ska slänga ut dig nåt idiotiskt om nån som har cancer också nåt barn kanske på dina barns skola/dagis nåt vidrigt om att dom är äckliga

 • Carina
  5 mars, 2018 at 09:51

  Jisses! Om man inte ser fler inlägg på instagram innebär det att man ä blockad?? Har följt din instagram under rätt lång tid o nästan aldrig kommenterat gjorde det en gång med 1 litet oskyldigt inlägg…hoppas inte det va så illa att man blockades…??

 • Anna
  5 mars, 2018 at 11:17

  What goes around comes around.. Karma Katrin! Nu har du tagit dig vatten över huvudet. Gör om gör rätt!!!!

 • lennart
  5 mars, 2018 at 12:23

  Du skriver
  ”Människor är missnöjda, bittra, helt dumma i huvudet och letar efter saker att uppröra sig över.”

  Det blir nästan lite komiskt när du samtidigt upprör dig över en kvinna som tar sin livsviktiga medicin.

  Kommer att tänka på ett bibelord:
  Varför ser du flisan i din broders öga när du inte märker bjälken i ditt eget?http://bibelordet.dagen.se/post/25892844517/matt-73

  Jag hoppas du hittar en plats där du mår bättre och känner att du inte behöver låta ditt eget mående gå ut över andra.

 • M
  5 mars, 2018 at 14:07

  Hur kan du ha ett sådant foto på dig med kniv i handen och ditt lilla barn? Det är ju bra att barnen har stabila pappor! Hemskt!

 • M
  5 mars, 2018 at 14:12

  Du kommenterar andra men när man talar om för dig varför du inte satt på skor på pojken tål du inte!! Lägg dig inte i andras liv och kritisera inte du heller när du inte själv tål och få det

 • Eva
  5 mars, 2018 at 14:36

  Katrin visar gång på gång bristande kunskaper kring diabetes och kosthållning. Ännu värre är att hon visar stor brist på medmänsklighet och empati. Jag har mailat till ICA Maxi där jag bor. ”Bästa ICAhandlare! Jag ver att ni säljer Katrin Zytomierskas produkter ”Clean eating”. Hon har nu än en gång uttalat sig nedlåtande kring människor med diabetes. Många gånger även mot överviktiga. Detta har uppmärksammats i media vid flera tillfällen. Hon sårar många
  tusen människor i Sverige och föräldrar till barn med diabetes. Min önskan är att ni slutar sälja hennes produkter. ICA vill väl inte förknippas med produkter som säljs av
  en empatilös, okunnig människa. Med vänlig hälsning, …”
  Kopiera gärna detta och maila er lokala handlare (glöm ej att byta ut Ica mot Hemköp, Konsum etc)

 • Reductil4you
  5 mars, 2018 at 16:21

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Caroline
  5 mars, 2018 at 22:52

  Blockera du hur många du vill. Faktum kvarstår fortfarande att du gjorde ett helt vidrigt uttalande. Du tjänar pengar på att trycka ner folk, hur kan du ens ha glädje av de pengarna? Du vet mycket väl vilka knappar du ska trycka på för att statistiken ska strömma och media ska skriva om dig, då rullar pengarna in. Men vilken tillfredsställelse får man av pengar man fått in genom att såra och uppröra andra?

  Jag skrev en fullt konstruktiv kritik men 0 hat på din instagram men du blockade. Det säger ganska mycket om dig.. Du verkar fortfarande tro att ditt behov av att äta på Max gick före kvinnans spruta? Herregud gav det dig mardrömmar eller? Släppt det och gå vidare, ser du synen framför dig varje gång du blundar eller? Du vill ju göra det till en sådär här stor sak för att den genererar i klick som sagt. Hade du tyckt det var bättre att kvinnan åt utan att ta sin spruta? Så att hon skulle mått skit sedan? Vad är du för en som får döma folk? Är en överviktig person mindre värd än en smal person? Jag kan garantera att det finns tusentals överviktiga personer som är mycket mer ödmjuka än vad du är. Som inte ser ner på andra och klankar ner på andra människor. Är man perfekt bara för att man är smal? Det är vad du verkar tycka. Om dina barn skaffar en bästa kompis som är överviktig, kommer du förbjuda dem från att umgås? Eller ska då kompisen gå in på din blogg och läsa allt negativt du skrivit om övervikt? Vad bryr DU dig för? Du är väl hälsosam och smal? Varför bryr du dig inte bara om ditt liv då? Om du ser någon person som enligt dig väger alldeles för mycket, why the fuck do you care? Seriöst Katrin? Har du så lite till liv att du behöver spana efter folk och klanka ner på deras utseende? Aaah, egentligen förstår jag inte varför jag bryr mig. Egentligen borde man strunta totalt i det du skriver och uttrycker dig om, det har jag gjort förutom när jag läst om något klumpigt du sagt men denna gången kunde jag helt enkelt inte hålla mig. Du skriver att du blockerar folk du inte vill ha att göra med, synd man inte kan blockera sig från sociala medier.. Tyvärr kommer du upp i artiklar överallt, trots att man försöker undvika dessa så ploppar du upp på fb, aftonbladet osv..

 • Katerina
  6 mars, 2018 at 09:35

  Varför blockera människor som skriver sin åsikt bara för att det inte passar dig? Skulle du inte istället för att blocka dem tänka på varför de reagerar som de gör? Du skriver att du fått mycket negativt kritik och då skulle du istället tänka på varför var ditt yttrande något som folk stör sig på? Jag är också en gammal tant så troligen blir jag blockad av dig som vill umgås bara med unga som är lättpåverkade, men tänk på hur du påverkar dem… och i ärlighetens namn, du är faktiskt inte så perfekt som du tror att du är…

 • Anneli
  6 mars, 2018 at 11:08

  Det är synd om dig på riktigt……

 • Marika
  6 mars, 2018 at 12:06

  Att säga vad man tycker är inte samma sak som att öppna käften o låta som att man saknar hjärna. Helt naturligt att folk reagerar. Jag gick in på sidan mest för att bilda mig en uppfattning om Katrina som person.. Utan att läsa allt i media. Tyvärr kan jag inte känna att jag hyser någon större sympati för ett sådant äckligt beteende. Att försvara sig istället för att be om ursäkt säger en hel del. Skäms!.

 • sara
  8 mars, 2018 at 05:24

  Katrin!

  Efter att ha läst alla jävla idiotiska kommentarer här blir man ju mörkrädd. Speciellt kvinnor som går in och skriver ren mobbing. Vuxna människor. Som skriver att du skall skämmas. Haha! De borde skämmas! Eller , va va fan, hålla sig till sak. det är klart att det är provocerande att se en överviktig människa hälla i sig fanta och annan skit! Håller MED DIG! Så, forstätt absolut med dessa iakttagelser för provocerar det så är du väl något på spåren. I ett av världens rikaste länder, där debatten rasar om vi ”har råd” att ta emot flyktingar och ge tiggare några slantar, där rasar folk över att man kommenterar att någon häller i sig skit. Skit som man inte behöver för att leva. Något är uppenbarligen vrickat.

 • Rickard Dilton
  8 mars, 2018 at 16:20

  För att ge en klarare bild på diabetes till dig så är nu Sverige nr 1 i världen på Typ1 barndiabetes trotts att våra barn äter nästan bäst i världen o inte har övervikt i större utsträckning. Diabetes får man av att panceras får en inflammation o angriper sig själv eller en autoimun infektion och slutar producera insulin. Det är typ 2 som kan ev. ge diabetes men då är det för lite insulin som produceras och de tar oftast piller inte sprutor. Du ska nog ta det lite lugnt med kommentarer på det som du inte har koll på du blir tagen för en BIMBO lätt

 • Anita
  8 mars, 2018 at 19:49

  Du är bara helt vidrig. Lämnar bloggen nu tycker ni andra skall göra likadant.