Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Hemma!

You Might Also Like

 • Annika
  3 mars, 2018 at 17:04

  Alla kommentarer borta, intressant….

 • Anita
  3 mars, 2018 at 17:50

  Tänk att en mor till tre barn kan uttala sig så förbannat korkat som du…..inget vett överhuvudtaget.

 • Anna Reimar
  3 mars, 2018 at 18:50

  Det är fruktansvärt stötande att du tillåts få utrymme i media för dina mycket obehagliga och inkompetenta uttalanden om diabetes. Insulin är ett livsuppehållande medel, det går inte att jämföra med mens. Typ 1-diabetes är inte orsakat av livsstil som övervikt utan beror på en autoimmun sjukdom där bukspottskörteln helt är ur funktion. Det räknas som en funktionsnedsättning. Man kan äta vad man vill, som andra, ja även sötade drycker, men det krävs att man själv tar den mängd insulin som kroppen annars skulle tillföra automstiskt.
  Det finns många barn med typ 1 diabetes som mår dåligt av att vara annorlunda, men det är ytterst sällan de behöver konfronteras med den här typen av bristande omdöme som du ger uttryck för, tack och lov!

 • Anna (inte den!)
  3 mars, 2018 at 19:53

  Du och Anna Book verkar tycka att all pr är bra pr. Tack gode gud att inte alla tycker det.

 • Björn Nilsson
  3 mars, 2018 at 20:30

  Bra kommentar Anna Reimar! Jag är gift med en diabetiker. Hon har haft typ-1 sedan 14 års ålder. Hon dricker lightläsk om hon inte har känning. Antar att du Katrin inte har en jävla aning om vad det är. Men annars äter hon som du och jag. Till och med din sjukt överprissatta müsli för att hon tycker att den är god. Men det får vara slut med det nu.

  Jag har länge haft stora problem med dig och dina patetiska uttalanden om mat, hälsa, ohälsa och vad det nu må vara. Men, karma is a bitch, much like you.

 • Marie
  3 mars, 2018 at 22:26

  Ni människor verkar överhuvudtaget inte ha läst hennes citat?!
  Eller har ni problem med läsförståelse?
  Hon trackar inte ner på diabetiker. Jag håller med henne om att det är sorgligt att se diabetiker trycka in läsk och ”donkenmat”. Om man tycker annolunda rekommenderar jag lite läsning i patologi/fysiologi så att pusselbitarna sätter sig lite bättre.
  Jösses vilken överreaktion. Lättkränkta…

 • Helen
  4 mars, 2018 at 08:40

  Varför är det okej att hoppa på någon så som många har gjort mot K. Utan att ha tagit del av uttalandet. Man spyr ut sitt eget hat när tillfälle ges. Jag tycker inte heller att man behöver ta sprutor inför andra eller amma på t ex restaurang. Varför ska inte de åsikten respekteras? Varför bara den andra? K hoppade inte på de som har diabetes. Att K ibland uttrycket sig lite klumpigt innebär inte att hon är elak. Ni som direkt kommenterar och är elaka har inte förmåga att läsa en text ordentligt. Älskar Katrin för hennes helt fantastiska sätt med sina barn!! ❤️Tidigare trodde jag att hon bara var en blåst som ville ha uppmärksamhet m följer man henne så ser man att hon verkligen bryr sig om sin familj