Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag är ledsen att säga det folket och jag fattar att många blir provocerande men det är inte svårt att komma i form. Varken efter en förlossning eller generellt. Jag har inte gått på jobbig diet jag har ätit gott, varit mätt, unnat mig onyttigheter, festat en del och levt ett väldigt trevligt liv. Jag har inte bantat med varken pulver, piller, eller anabola (som man kanske kan tro ha ha). Det är heller inte svårare att komma i form vid 40 än vid 20. Det handlar verkligen bara om att leva normalt och äta näringsrik mat. Ta en löprunda ett par dagar i veckan och styrketräna ett par. Jag tycker att det borde ingå i allas vanliga liv. Prioritera sin hälsa och välbefinnande framför näringsfattig skitmat, frosseri och lathet. Behöver man lite hjälp så mejlar man min tränare @philiplailani jag vet många som uppnått mina resultat genom att göra han och @annatennmark övningar hemma framför tv:n. Trivs man med low carb kan man äta som jag gör jag. Det är enkelt! Och shit va mycket bättre man mår både fysiskt och psykiskt av att inte ha allt det där fettet på kroppen. För mig är det ju väldigt viktigt att må bra i kroppen för att jag ska kunna ta hand om mina barn, jobbet och mitt ganska så hetsiga liv men jag tänker att de flesta av oss har saker man gör och då är det så mycket bättre att vara frisk. Och kry! PS. Synd att man inte ser magen på bilden ska genast ta en ny på tisdag när jag är tillbaka på gymet efter sportlov. Och jag har saknat dig @philiplailani min tränare/vän/psykolog/livscoach/karriärsvägledare. Få saker ger mig så mycket som passen på gymet med dig! Sju år har vi tränat ihop. Sju år! @deltagym #deltagym

You Might Also Like

 • Caroline
  3 mars, 2018 at 08:53

  Helvete vad snygg! Ska med se ut sa. Bebis ut forst bara I juni. Sedan sa!

 • Lotta
  3 mars, 2018 at 10:21

  Jag hoppas nästan att ditt barn får diabetes typ 1, så att du får se hur det är att leva med diabetes. Jag läste om ditt uttande i Expressen vad du tyckte om människor som tar insulin offentligt. Tala om det för alla barn i Sverige som har diabetes typ 1 och måste ta insulinsprutor flera gånger per dag, till varje måltid de ska äta, varje gång de har högt blodsocker. Tala om det för min dotter som är 10 år och vi försöker övertyga om att diabetes typ 1 inte är något att skämmas för!

 • Linda
  3 mars, 2018 at 10:46

  Det finns två saker en diabetiker inte kan äta:
  1. Gift
  2. Kakor med gift i.
  I övrigt kan de äta precis som alla andra förutsatt att de doserar insulin i korrekt mängd. En diabetiker typ 1 kan aldrig sluta äta socker. Gör de det skulle de få lågt socker och dö. Att du har en fungerande bukspottskörtel gör dig inte till en bättre människa. Ditt blod har hela tiden en lagom sockerhalt för att din kropp reglerar det själv. Att jämföra mens med diabetes är ju inte riktigt klokt. Diabetes är en livslång och dödlig sjukdom. Man dör inte om man inte byter tampong innan man äter på hamburgerrestaurang.

 • Camilla 10 barnsmamma vid 33 år
  3 mars, 2018 at 10:52

  Sen jag började med lchf så mår jag mycket bättre,man är inte så uppsvullen som man jämt var innan,sen ett plus att man går ner i vilkt oxå.?

 • Ann Elisabeth
  3 mars, 2018 at 10:55

  Ungefär så där tänkte jag också efter min fjärde graviditet då jag åter var tillbaka på min målvikt 52 kilo men 4 år senare med alla pcos symptom – insulinresistens så fick jag tänka om. Det är inte provocerande att läsa att du tycker så här men du verkar utgå endast från dig själv och dina egna erfarenheter och det har ju inte så mycket att göra med hur det är för alla andra som har svårt att gå ner i vikt och måste ta till extrema metoder för att lyckas. Men så länge kroppen fungerar som den ska och hormonerna är i balans så stämmer det du säger, då är det snarare vilja, motivation och prioriteringar som styr vilken kropp man väljer att leva i och med och det är ett val som är helt upp till var och en.

 • Anneli
  3 mars, 2018 at 11:05

  Du är verkligen en mobbare av allra högsta grad. Att sparka på de som har det svårt och förminska deras problem är rent ut sagt svinigt gjort. Du är en offentlig person som ska vara ett föredöme, istället sparkar du på de som har kroniska sjukdomar, problem med vikten och andra svårigheter. Alla är inte stöpta i den perfekta formen som du verkar vara. Jag, som har diabetes typ 1 är stolt över vad jag åstadkommer varje dag i mitt liv och jag hoppas att min son med samma sjukdom ska känna sig stolt och ha mod nog att stå emot såna som dig. Hur ska man kunna ge sina barn bra självförtroende när det finns såna åsikter som dina på nätet för alla att se?! Jag önskar att du fick känna på hur det känns att ha en allvarlig och dödlig sjukdom. Då skulle du nog inte varken förolämpa eller klanka ner på detta skit vi lever med dagligen.

 • Ulrica
  3 mars, 2018 at 12:28

  Hej,

  Jag vet inte ens om du läser dina kommentarer du får här eller om du ens reflekterar över vilka konsekvenser dina uttalanden kan ge?

  Jag är fru till en man med Diabetes typ 1 tillsammans har vi tre barn och en dotter på 8år med samma sjukdom. Om du bara visste vad dina kommentarer kring en sjukdom som du uppenbart vet så lite om skapar för känslor. Visst, du vill provocera och det kan vara lätt när man själv har friska barn.

  Grattis, för provocerat har du verkligen gjort och inte för att du kanske bryr dig men för mig har du verkligen idiotförklarat dig själv! Flera människor som du är bara gift för min dotter & man…

  Hoppas att inget av dina barn får just diabetes om man då ska gömma sig varje gång man tar en spruta ….

 • Lisa J
  3 mars, 2018 at 12:57

  Läste idag att du jämför att i en restaurang, ta en insulinspruta med att byta tampong i en restaurang, svårt att fatta att du sa så, tror det är det dummaste jag någonsin hört. Obildad.

 • Danne
  3 mars, 2018 at 13:13

  Du är inte bara obildad utan rent av en idiot med dina uttalanden. Men det klart får inte hjärnan den energi som krävs av det man äter så blir ju resultatet därefter.

 • Anna
  3 mars, 2018 at 13:31

  Ett tag tänkte jag att du menade allvar med ditt sätt att vara. Men nu förklarade någon att det handlar om att du ska få så många klick som möjligt på din blogg för att få en högre inkomst. Lite synd att du inte var mer trovärdig än så och att ditt förakt mot överviktiga endast handlar om att du själv tjänar mer pengar på detta. Visst har du haft en poäng med att alla överviktiga borde tänka sig för, men det ska du också. Du ska i alla fall inte tjäna några mer pengar på oss. Din inkomst baseras på oss som klickar in på din sida och det är ju upp till var och en vem man vill finansiera i bloggvärlden. Igår efter ditt uttalande om Diabetes en livslånga kronisk sjukdom gick du för långt i din iver att tjäna pengar. Du behöver förstås mer klickar på bloggen eftersom färre och färre besöker dig. Ta och tänk till lite och fundera på vad för slags människa du vill vara och så hoppas vi att du utbildar så att du tjänar egna pengar och slipper förnedra dig i sociala medier för att få ihop till en skälig månadslön. Vi såg ditt bröd igår på ICA och tänkte först införskaffa detta, men sedan såg vi ditt namn och valde såklart bort det. Konsumenter ska aldrig underskattas!!
  Mvh Anna

 • Sanna
  3 mars, 2018 at 13:38

  En trogen kund som beställer alltid på CleanE ,men nu är de slut med det efter din barnsliga/korkade uttalande om diabetiker. Tack och hej!

 • Steph
  3 mars, 2018 at 14:54

  Kan inte du börja använda din publicitet och förmedla vettiga saker istället? I början var det kul när du sa dumma saker, men nu skakar folk bara på huvudet till dig. Väx upp

 • Nettan
  3 mars, 2018 at 15:55

  Jag tycker du bör vidga dina vyer och förstå att alla inte kan välja sitt utseende, kan inte välja att träna, kan inte välja exakt hur och vad de vill äta. Det finns sjukdomar och skador som hindrar detta. Alla gör vad de kan i sitt liv och med sitt liv. Ditt uttalande om diabetes och amning säger allt. Vi kan inte dölja det som finns och är. En del är väldigt insulinkänsliga och måste ta sprutan där på plats där de är. Man kan inte stå i en toakö för det. Sjuka och funktionshindrade existerar i vår värld och har precis som du rätt att vistas var de vill och hur de vill. Det kallas empati att förstå det. Jag är själv funktionshindrad av CRPS, ryggmärgsskada.

 • Birgitta
  3 mars, 2018 at 16:00

  Du verkar ha stora problem med vad vissa människor tar sig till och reta dig på saker där du kanske bara skulle ha tittat åt ett annat håll i stället för att reta upp sig. Med din grava problem med vanliga människor, så kanske du skall fundera på att stanna hemma och sluta blogga. Din värld liknar alla totalitära världar där man försöker rensa ut allt man inte vill se. Den värld du önskar är ingen värld jag önskar befinna mig i. Som många andra kommenterat så är du tråkig i dina kommentarer. Bara fokus på dig själv. Kom ihåg att alla människor på jorden befinner sig bara en sekund ifrån att livet ändrar sig och man kan exempelvis bli diabetiker, få ALS, MS och många andra problem. Skall då resten av deras liv kantas av att du kan bli störd av deras behov. Antagligen lever du ett gott liv och jag önskar dig att du kan fortsätta med det, men vad får du ut av att vara så cynisk och elak.?

 • Malin
  3 mars, 2018 at 16:31

  Katrin äter ju inte low carb alls. Själva grejen med det är väl att man håller kolhydraterna konstant låga och inte gör avsteg alls p g a blodsockret och insulinet, d v s hälsan, inte att man byter ut de värsta skräpmatvarorna man kan hitta mot mer ”low carb” eller bara glutenfria eller veganska alternativ, räknar kalorier, skippar fett, hoppar måltider, tränar som en idiot och sen unnar sig lite vad som helst som man tycker man förtjänar. Fast hon är ju smal och så och det är väl huvudsaken för henne antar jag. Ynkligt att ge sig på folk som inte har samma tur, dock.

 • Annika
  3 mars, 2018 at 16:38

  Bah! Jag har pga tråkiga omständigheter en låg förbränning. Det är satan inte bara att springa nån runda i veckan och fixa kosten så går jag ner.
  Tänk dig för ibland, du som har råd med din dyra mat och en PT som hjälper och pushar dig. För du tror väl inte att alla har det så förspänt som du?

 • Annika
  3 mars, 2018 at 16:55

  Har man diabetes typ 1 har kroppen slutat producera insulin och forskarna vet ännu inte orsaken. Tro inte lchf, raw flod eller low carb är svaret för att bli frisk! Mer komplext än så…..typ1-diabetiker behöver bra kolhydrater till varje måltid och insulin varje gång de stoppar något i munnen. Mer kunskap åt folket, tack!

 • Ulrika
  3 mars, 2018 at 17:56

  Katrin
  Din dumhet, ointelligens och arrogans tittar fram Titt som tätt. Ofta skrattar man och tycker lite synd om dig och går vidare. Du är ofta underhållande i din dumhet och självupptagenhet. MEN, din senaste obegåvade kommentar om diabetes gör att jag känner skam över att sådana som du får härja fritt. En anständig bloggportal borde stoppa dig.inte släppa fram var skit som helst. Diabetes typ 1 har ingenting med livsstil att göra. Det är en livshotande obotlig svår och ej självorsakad sjukdom. Läs på, utbilda dig eller håll helt enkelt käften om sådant du inte begriper ( vilket synes vara det mesta). Just nu borde du be om ursäkt.
  / ulrika

 • www.inspoguide.com
  3 mars, 2018 at 18:13

  Nice, bra jobbat!

 • Lotta
  3 mars, 2018 at 18:46

  Tycker du är sååå pinsam. Du är så ointelligent och korkad. Hur kan man uttala sig som du gör om diabetiker.
  Vet du vad det är? Har du den minsta aning om hur de med diabetes typ 1 får leva. Nej det har du inte.
  Att ta en spruta vid måltid är ett måste.
  Tycker du kan hålla dig hemma hädanefter så du slipper se allt jobbigt och sånt som stör dig.
  Dessutom vore det fantastiskt bra om du kunde hålla tyst hädanefter.
  Fan du borde skämmas!!!!

 • Hannah
  3 mars, 2018 at 18:50

  Jag har pcos. Det gör att jag samlar på mer fett på magen plus att den är svullen. Om du ser mig i bikini på stranden kan du inte då fokusera på dina barn eller något annat som gör dig glad istället för att reta dig på min feta mage. Och om du retar dig på min mage så kan du väl håll det för dig själv. istället för att sprida din negativa energi till omgivningen. Tack på förhand.

 • G-T
  3 mars, 2018 at 18:56

  Och allt det (kanske?) handlade om var att en total sprutfobiker – Katrin – sa vad hon kände vid ett tillfälle som hon var helt oförberedd på – hon fick se det hon absolut inte ville se. Speciellt inte i en matsituation, och kände sig illa berörd – som man gör när man har fobier – vi kan byta ut sprutan mot en hårig spindel eller en orm om ni vill….Har man fobier – kan jag tänka mig att det var/är otäckt att se.Och ja vi har sjukdomen i släkten.Givetvis anser jag att man närsomhelst ska kunna ta en insulinspruta överallt – så är det bara. Den delen är fullständigt odiskutabel för mig.Det ska aldrig någon endaste människa behöva smyga med. Men jag tror samtidigt att man får räkna med att människor tittar, undrar och tycker det är lite läskigt. För det ska man heller inte hymla med. Det krävs ett sjuhelsikes jobb för föräldrarna till barnen med typ1- inte bara själva sjukdomen i sig, utan att kämpa med att höja sitt barn/ungdom och pusha på rätt sätt, utan att vara överbeskyddande. HEJA ALLA ER SOM KÄMPAR MED DET! NI E BÄST!

 • Mimmi
  3 mars, 2018 at 23:21

  Jag tolererar alla former av kritik .Här kan jag faktiskt hålla med Katrin.

 • Bosse
  3 mars, 2018 at 23:37

  Kan bara hålla med de flesta kommentarer förstår inte hur en intelligent kvinna.Kan skriva något så urbota dumt kan hon inte se en mage och en spruta på ett matställe får hon väl stanna hemma och äta. Bosse

 • Gorillan
  4 mars, 2018 at 05:24

  Aldrig hört talas om dig förr Katrin. Har inte missat något alltså. ?
  Får du betalt per klick?
  Vad har Du för diagnoser? Exhibisionism? Fobisk? Rädd?
  Du utstrålar rädsla och förtvivlan i ditt ansikte o ögon. Ta väl vara på din kropp och din knopp! ?

 • Annette
  4 mars, 2018 at 10:19

  Så grymt bra gjort av Dig!!! 🙂 Kan man få skicka efter produkter från dig tro som är bra o äta när man vill gå ner i vikt? För jag är på G o sätta igång NU o tappa ca 13 kilo . O det med bra kost o träning , så köper gärna av dig ! 🙂 Mvh Annette.

 • Karin
  4 mars, 2018 at 10:39

  Från en äldre kvinna !
  Du njuter på att säga ointelligenta saker och vill få folk att reagera. Har du genomgott någon utredning ? Annars borde du nog göra det. Det kan nog hjälpa dig att förstå hur du fungerar och stoppa i tid.
  Lycka till !

 • Hur dum får man vara
  4 mars, 2018 at 13:10

  Fy farao för din kommentar om diabetes!!!!
  Min pappa har haft diabetes typ 1 i snart 35 år, och han MÅSTE ta sin insulinspruta innan måltid för att överleva! Det ska fan inte spela någon jävla roll vart han tar den, oftast går han iväg till toaletten och gör det, men ibland så har han inget val än att göra det inne på restaurangen.
  Och du jämför det med att byta en TAMPONG!? Herrejävlar vad korkad du är.
  Diabetes är en allvarlig sjukdom som skördar flera liv varje år och ska fan inte jämföras med mens, som är något helt naturligt och långt ifrån livshotande.
  Du uttrycker dig bra dumt för att vara ”expert på dieter”. Läs på lite kvinna, och se över hjärnkontoret innan grodorna flyger ur munnen på dig!!

 • Rebecca
  4 mars, 2018 at 13:41

  Uch. Jag mår förfärligt dåligt av att se din fläskiga mage här? Tanken på att du ens förökar dig och sätter fler mobbare till världen… (för du vet att dina skeva värderingar om andra människor förs över till dina barn va?)

 • Åsa
  4 mars, 2018 at 21:04

  Hoppas att dagligvaruhandlare som tagit in ditt sortiment gör en gemensam bojkott. Det vore Karma✊?

 • Kringlan
  4 mars, 2018 at 23:32

  Fd ätare av clean esting, aldrig mer efter ditt vidriga uttalande om diabetiker. Jag ska be vår Ica bojkotta dig. Du är så osmart, fattar du inte att diabetiker är perfekta kunder till dig?? Nu hatar alla dig och vill aldrig köpa din smutsiga mat.

 • Christine
  4 mars, 2018 at 23:56

  Bra där! Försöker bli känd genom att bete sig som en idiot. Grattis, du har lyckats. Problemet är nu att folk inte kommer sluta se dig som en idiot.
  Lycka till med det valet!

 • sara
  8 mars, 2018 at 05:34

  Grymt Jobbat Katrin!

  Och bra jobbat att många retar sig ! fy vilka kommentarer! Kvinnor som hatar kvinnor verkar det vara mest. men det är vanligt i ett manssamhälle där vi lärt oss att döma kvinnor hårdare och hylla männen. Så ta det inte personligt. Du döms från ditt kön. JAg gick in här för att jag tycker det är något befriande i ditt sätt att vara och uttrycka dig. Du är en förebild för andra kvinnor för att man inte behöver vara perfekt. du tar plats. Och provocerar. Det kvinnor lär sig är tvärtom. Var tyst snäll och söt. TAck för att du är du.