Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Pärlan står och väntar spänt på sin medalj. Näst sist efter 30 ungar ropade hon ”Rambo”. Då skrek vi som dårar allesammans. Inga andra föräldrar skrek. Vi skrek. Sen sjöng vi ett fyrfaldigt leve för Rambo och Laura de leve hurra hurra hurra! Läraren säger att Rambo har värsta talangen. Han är liksom fyra nyss fyllda och plogar inte längre utan carvar och kör med raka skidor som ett spjut ner för backen. Jag undrar nu. För att Ringo är en naturbegåvning inom sport visste jag redan men kan man ha TVÅ barn som är begåvade. Säger alla skidlärare till föräldrar att deras barn är begåvade eller?

You Might Also Like

 • Camilla
  3 mars, 2018 at 08:48

  Jag är mamma till en pojke som fick diabetes typ 1 när han var 1 år. Vet du att Jag var på väg att skriva ett långt inlägg från en mamma till en annan till hur det kändes när du uttalade dig om diabetes. Men jag tror jag skiter i det. Fy fan.. ?

 • G-T
  3 mars, 2018 at 09:16

  Jag har inte läst det inlägget, iallafall kommer jag inte ihåg att jag reagerade över det,vad handlade det om?
  Jag har två i familjen som har barndiabetes – två syskonbarn i samma familj.Det är ju viktigt att det framgår skillnaden i diabetes 1 och 2.Vilken jag tror de flesta ändå förstår.
  Att barndiabetes inte är något man äter sig till utan mer av en autoimmun reaktion eller hur jag nu ska förklara det, för inte ens läkarna vet ju varför det uppkommer. Jag är ingen expert på det.Tråkigt om du blev illa berörd tycker jag.Konstigt att jag inte minns inlägget för det borde jag ha gjort..

 • Erik
  3 mars, 2018 at 11:42

  Angående ditt uttalande om insulinsprutor.
  Jag har ett barn som varje kväll gråter eftersom han har fått diabeted typ 1 och måste ta insulinsprutor. Tycker du att han ska skämmas för det nu också??? Hur tänker sådana som du egentligen?????

 • Helena
  3 mars, 2018 at 16:10

  Tror inte Katrin tänker alls..det är därför hon skriver det första som dyker upp i hennes hjärna. För det är hennes sanning,om hur livet ska vara..Inte sunt Katrin!