Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag brukar ofta undra hur gammal Ringo kommer vara den dagen han blir mer mogen än sin pappa Bingo och igår hände det. Jag höll faktiskt på att smälla av det var så sjukt roligt. Vi satt i liften. Bingo började knäppa sin andra doja när Ringo säger ”Pappa man får inte ha båda pjäxorna knäppta när man går av liften det är en regel de har här”. Då börjar Bingo retas med honom ”Jag kan, jag får, jag gör vad jag vill na na na na na!”. Som ett barn håller han på. ”Jaha”, suckar Ringo och jag får lite ont så jag säger ”Älskling du ska inte bry dig om honom han retas bara”. Ringo rör inte en min, vrider inte ens huvudet åt varken mitt eller Bingos håll, säger bara med helt monoton stämma ”Mamma, det är lugnt. Jag kör ifatt honom ändå”.

You Might Also Like

 • jon
  2 mars, 2018 at 00:06

  Två olika uppfostringsfilosofier här, olika arketyper. Katrin vill försäkra Ringo att hon försvarar honom. Bingo låter Ringo vinna i backen för att öka hans självförtroende på det sättet.

  Jag tror det är viktigt att få båda delarna av sina föräldrar.

 • Sara - Viktresan från 117
  2 mars, 2018 at 09:44

  Kör ifatt och kör förbi 🙂

  Jag brukade väga 117 kg, ta gärna en titt hos mig:
  http://saraabrahamsson.se

 • Petra
  2 mars, 2018 at 10:06

  Ha ha ha! Underbart! 1-0 till Ringo!

 • G-T
  2 mars, 2018 at 17:51

  Jamen jag SA ju det; när ni var i Dalarna,att han snart skulle åka ifrån er!Han e så skön. Han vet vad det är som är viktigt i livet hahaha: klå farsan!
  På ena eller andra sättet—