Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ibland undrar jag om jag och syrran verkligen fött ut de här barnen. De är båda kopior av sina fäder. I alla fall ibland. @monikanisell @fredriknisell @bingorimer Lördagsgodis? Det är bland det värsta jag vet att lära barn en sån sak. Ska de tjata och längta och helt maniskt hetsäta godis en gång i veckan? Sjukt ju. I vår familj äter man godis när man känner för det. Tisdag, onsdag eller lördag. Ibland kör man godis flera dagar i veckan. Oftast aldrig då jag inte köper godis och Bingo aldrig någonsin ens talar om skiten. Men blir man bjuden så tar man emot och då blir man glad. För sött är gott. Det går inte att komma från. Och lite skit rensar magen.

You Might Also Like

 • Cornelia - Cute Little Things
  8 september, 2013 at 20:58

  Nej gud vad söta!!

  XOXO
  http://cutelittlethings.se – Stil Shopping & Ungmamma

 • Mikaela
  8 september, 2013 at 22:10

  Vilka sanna ord!

 • Theresia
  9 september, 2013 at 01:24

  GUD! såna Sötisar!…va månde bliva.. skådisar…fotomodeller…:-*)
  Förresten måste jag ropa TUSN TACK SNÄLLA!!!::-*)) för tipset om
  Lukta gott-godiset, Lyx för kropp o själ- ”Skin City” köpte både ”dusch soap creme” och bodylotion! My God vilka härliga dofter! OCH ett ljufveligt paket me prassel o liten present docka plus prover! Mumma för sinne kropp själ o hjärta! Blev överlycklig av det härliga present-paketet de tydl sänder t nya kunder!
  Varm Rek av de produkterna!
  Tack f tipset! Gjorde att jag överlevde en tuff vecka:-*)*
  KramMissHayworth*

 • Marianne
  9 september, 2013 at 11:21

  Fast mina barn tyckte om att längta, idag är de ungdomar och de står fast vid att det är synd om dem som inte får fredags och lördagskänslan. Att känna att det är en specielldag. Inga hål har det heller haft i tänderna en liten extra bonus kanske.

 • Sanna
  9 september, 2013 at 13:02

  Enligt mig är lördagsgodis och helg mys för de som vantrivs på sina jobb och längtar efter helgen för att äntligen få glömma vardagen, samma personer längtar efter sommar när det är vinter men klagar på värmen när den äntligen är här. Tycker det är synd att lära barn att inte leva här och nu och se att varje dag kan vara en ”mys” dag om man trivs med livet och hoppar ur ramarna lite. Sedan håller jag med Katrin om att lördagsgodis skapar en typ av mani och besatthet hos barnen.

  När jag var barn kunde en skål med godis stå framme hela veckan om det var så, utan att någon åt av det. Hände i bland att man åt godis, precis som nu men inte under fasta dagar eller premisser. Det gjorde också att det inte var någon ”hype” runt det och fick jag välja valde jag god mat framför godis.

 • CarolineA
  9 september, 2013 at 14:06

  Håller med Katrin och Marianne tror det är viktigt att man vardagslyxar ofta så att man inte tycker att vardagen är trist och grå för att sen frossa för mycket i vaddå två och en halv dag? För att gå tillbaka till fyra och en halv trista dagar?? Jag hade blivit deppig direkt. Hade dock inga stränga regler som liten heller. Godis och läsk serverades så klart inte varje dag men det kunde serveras på vardagarna också. 23 år och aldrig haft hål heller så det var en bonus det också! ;- )