Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Sisters in crime. Vi är snygga, smarta, vassa men framför allt är vi sjukt bra på att rodda med barn och logistik. Vi skulle lätt kunna jobba som dagmammor med en relativt stor grupp små barn. Dagmammor i alperna där alla barn ska åka skidor. Alltså att föräldrarna lämnar inomhus och sen sköter vi resten. Inga problem!

You Might Also Like

 • Susanne
  1 mars, 2018 at 21:17

  Ni är toppen, likaså många andra kvinnor!

 • Ewa
  2 mars, 2018 at 13:10

  Den snyggare med gula glajjor

 • Annika
  3 mars, 2018 at 17:09

  Och några diabetesbarn på det….. blodsockermätning, planering av mat och beslut om insulinmängd inför varje påbörjad måltid. Nja, tror faktiskt inte det !

 • Brittan
  3 mars, 2018 at 18:02

  Bra där Annika! Ja du Katrin, jag skulle verkligen önska att du förflyttade dig till en barnklinik. Du kan helt enkelt praktisera under en REJÄLT LÅNG TID, säg 20 år på ett barnsjukhus som vårdar och hjälper barn och ungdomar med diabetes. Sedan kan du under de nästkommande 20 åren praktisera på en vårdcentral och följa med undersköterskor och distriktssköterskor ut i fält. Kanske skulle det ge dig någon insikt. Kanske. Men jag tvivlar. Suck! En kan ju i alla fall vara säker på en sak; ditt bidrag till att hjälpa dina medmänniskor är obefintligt. Med det förstår du inte. Ety du icke förmår förstå att du inte förstår.