Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag svämmar över av kärlek. Gosfaktorn är total när jag lägger mig i sängen med en sprattlande bebis, sjunger björnen sover och sen känner hur han somnar det är så mysigt jag dör. Tänkte kanske jag kunde ligga kvar här men icke! En inkorg att tömma och en text att korra. Fast jag kan ju göra det här. Jag gör det här. Till de djupa andetagen av ett av det käraste jag har. Tacka livet halleluja and praise the lord för mina fantastiska barn!

You Might Also Like

 • Nina
  28 februari, 2018 at 23:52

  Underbar bild av en mamma med barn. Kärlek kan aldrig bli för mycket.

 • amandas
  1 mars, 2018 at 08:11

  Så sorgligt för Alex,vad han skall längta. Han måste ju hämta ungen när ni landar i Sverige. Falke behöver sin pappa precis lika mkt som dig. Verkar som du tror du har ensamrätt.

 • Marie
  1 mars, 2018 at 08:46

  Jag tycker att det är mer sorgligt att Amanda klankar ner på en mamma som ALLTID är/varit nära sina barn. Alex har väl varit borta en del på arbete?
  Skamligt att klanka ner på en aktiv förälder och skylla denna för den andres inaktivitet.

 • Reductil4you
  1 mars, 2018 at 18:17

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]