Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det har varit sjukt kallt i franska alperna idag. Jag var nära till gråt på förmiddan så jag hängde med glädje med Falke på eftermiddan så fick Falkes bästa och enda vän också åka lite skidor. Imorgon blir det värmekuddar för alla att stoppa i pjäxor och vantar! Det är kul att se hur fyraåringar leker med Falke som om han vore en docka och han älskar det! Pappa fick chansen att visa alla att de placerat hans hus mitt i backen och paddor och andra skärmar får vi i vår familj be barnen att använda en liten stund om dagen. Så vi får lite lugn i huset. En liten stund i alla fall. En bra dag som avslutades med att jag lagade en utsökt middag. Vi kom fram till att orsaken till att min mat alltid blir så god är för att jag ger den mycket kärlek och så är det. Mycket tid och mycket kärlek och känsla. Då blir det mesta bra. Nu ska jag snoosa in mig i den lilla guldklimpen. Bingo sover mellan Ringo och Rambo. Man kan inte ge sina barn för mycket kärlek va? Näää för vi curlar dem inte alls. De är sjukt tuffa och coola alla tre. Nä vi gör bra. Det är jag faktiskt helt säker på. Godnatt.

You Might Also Like

 • jon
  27 februari, 2018 at 23:15

  Katrin, det finns lösgodis på Coop nu med 14-25 kolhydrater per hundra gram. Chokladtoffe, lakrits, vingummi godis. Går att äta flera stycken utan att sabba sin ketos.

  Det borde du testa och recensera. Tweek heter märket.

 • Tony
  3 mars, 2018 at 13:22

  Lägg ner….

 • Anders
  3 mars, 2018 at 15:00

  Att du inte skäms ,med dina halvfacistiska budskap. Är du muslim eller vad fan är du med din människosyn . Ta insulin spruta vad fan är det det för störande ,amma offentligt e väl ok ,barnen behöver mat . Nej du tillhör den del av befolkningen som borde skämmas över ditt förrakt

 • Anders
  3 mars, 2018 at 15:04

  En kommentar tillsist :försöker du bli känd med ditt förrakt eller tycker du så här . Jag skulle inte vilja ta i dig med ”gång” . Äckliga människa

 • Anders
  3 mars, 2018 at 15:09

  Enligt. Mitt tycke är du oerhört ful ,näsan kroppen ja det mesta men du framhäver dig som vacker . Har du spegel?

 • Anders
  3 mars, 2018 at 15:30

  Lägg ner din blogg,du gör bara bort dig . Eller gör du allt för att bli kändis ? Du kanske lyckas men du blir en avskyvärd sådan . Lägg ner och skaffa dig ngn form av terapeutisk hjälp som kan spegla sig i vem du är ,vilket du inte verkar veta .

 • Anders
  3 mars, 2018 at 15:36

  Stackars dina barn som är så små så det inte fattar vilken oerhört bekräftelse behov du har . Ser du dina barn eller ser du bara ditt själv ? Narcissism!

 • Linda
  3 mars, 2018 at 18:44

  Du Anders, du är själv rasist och fascist, när du kallar Katrin för muslim OCH då menar det på ett negativt sätt, muslimer = terrorister, hjärntvättade av sekten IS.

  Jag känner ÄKTA, troende muslimer som har tolkat Koranen KORREKT, och de är inga terrorister! Tvärtom!
  Det är bara IS som ljuger och påstår att de är muslimer, för ingen troende muslim skulle döda oskyldiga människor!

  Äkta muslimer som tolkar Koranen på det sätt som det var meningen att den skulle läsas, har i princip samma budord som kristna att leva efter; du ska ej döda (över huvud taget), du ska behandla din nästa som du själv vill bli behandlad osv.
  Muslimen som jag känner sa till mig att enligt hans tro får han inte ens sova förrän han har bett om förlåtelse, och blivit förlåten, om han medvetet eller omedvetet sårat/kränkt en person. Låter det som en terrorist?!

  Han sa även att IS ljuger för sina anhängare, det finns inget utlovat ”paradis” med oändligt antal jungfruar att roa sig med, efter de dött (i ett terrordåd).
  Så de hjärntvättade idioterna som är ”troende”, MEN DE ÄR INGA MUSLIMER, DE ÄR ENDAST TERRORISTER, kommer i så fall att hamna i deras version av Helvetet, de blir inte belönade för att ha dödat oskyldiga människor.
  Vilket vi båda tyckte var mer passande än att de skulle komma till ”Paradiset”! 🙂

  För dig Anders; jag ä en blond (ensamstående!) kvinna som är född i Sverige av svenska föräldrar, och tråkigt nog tycks vi bara ha några få släktingar, som själva blev invandrare, i USA på 30-40-talet.
  Jag hade gärna haft utländskt påbrå, tänk vad kul det hade varit att hitta avlägsna släktingar utomlands! 🙂

  Jag är även en blandning av ateist/agnostiker, blev dock döpt i Svenska kyrkan, trots att ingen i familjen är troende och har gått i kyrkan (förutom vid begravningar, skolavslutningar och när min äldsta bror gifte sig; den enda i hela släkten som haft ett stort kyrkbröllop med många gäster. Det var i oktober 2010 och det var senaste gången jag, föräldrar & syskon var i en kyrka!)

  Jag valde att hoppa av konfirmationen då prästen vägrade att svara på mina frågor om ”Gud”, Jesus och kristendomen & kände bara att det var ett stort hyckleri, då INGEN av mina klasskamrater konfirmerade sig för att de var/är troende, utan bara öppet skröt om alla presenter de skulle få av familj, släkt & vänner.

  Lögner & hycklande männskor och såna som DU Anders, och Katrin Z som bara vräker ur sig en massa skit varje gång hon öppnar sin stora käft!
  Katrin, du kan inte ljuga och ständigt hitta på egna ”fakta” och ignorera VETENSKAPLIGT belagda, ÄKTA FAKTA, när det gäller viktnedgång, ämnesomsättning och mat: råvaror & andra produkter!

  Dessutom är det ju helt uppenbart att du har anorexia, är besatt av att träna och anser att ALLA som inte är anorektiska är feta!
  Du kränker och förtalar månniskor varje dag, bara för att DU är så extremt rädd för att bli ”fet”!
  Det är uppenbart att du varken har det minsta empati, sympati eller ens medlidande, och då inte ens kan FÖRSTÅ varför sjuka människor kanske inte ens har RÅD att träna på ett gym, som kanske inte ens orkar/kan ta en promenad varje dag el ens en dag/veckan.
  Bara att ta sig upp ur sängen och äta något är en bedrift och det ENDA man klarar av den dagen 🙁

  Så att åka skidor några veckor i franska alperna är VÄLDIGT avlägset för vissa männskor Katrin, t ex för mig.

  FK, AF & sjukvården nekade mig den rehabilitering jag behövde, och tyckte det var bättre (och enklare för dom) att jag fick leva resten av mitt liv, fram till 65 år då jag istället för lägsta sjukersättningen får den ÄNNU LÄGRE garantipensionen, som då blir mycket lägre än min nuvarande inkomst på ca 10.700 kr/mån MED bostadstillägg, efter skatt!
  Jag är tvungen att dela lägenhet & hushåll med min syster för att klara ekonomin, då det är ständig brist på hyresrätter även i en liten stad, så bara min hyra är på ca 7.500 kr/mån, utan parkeringsplats och bil.

  Endast för att jag har flera genetiska, medfödda sjukdomar/syndrom, bl a Ehlers-Danlos syndrom typ 3, Hypermobilitet.
  Detta syndrom innebär bl a att jag har levt HELA mitt liv med kronisk smärta, då hela min kropp (förutom armbågslederna!) är överrörlig och instabil i lederna, vilket tvingar kroppens alla muskler att ständigt vara fullt ansträngda till max, för att hålla min kropp upprätt och så stabil som möjligt.
  Detta leder till att alla mina muskler är kroniskt inflammerade, liksom leder, muskelfästen, slemsäckar osv.
  Jag har även defekt kollagen, som försämras mycket snabbare än normalt åldrande & sköra, lättblödande slemhinnor i hela kroppen.

  En annan trevlig överraskning var att jag fick ännu en diagnos i september förra året (fick diagnosen först 2015), efter ha väntat i 13 månader på att få träffa en expert på EDS: dysautonomi.
  Mitt CNS fungerar inte normalt, kroppen kan t ex inte reglera temperaturen längre; jag svettas nästan aldrig och fryser dygnet runt, året runt, och försöker ha råd att köpa kläder i 100% cashmere, som är det enda som håller mig varm.

  Det var en operation 2011 som triggade igång alla symptom (och förvärrade dem) av EDS-HMS & fibromyalgi med smärtsensitering (diagnos 2012, pga att jag gått med kronisk, obhandlad smärta i hela mitt liv; till sist klarar hjärnan inte av att tolka smärtsignalerna korrekt).

  Så fibromyalgin & smärtsensiteringen är en följddiagnos av att ingen brydde sig om att lyssna på mig när jag klagade över ”växtvärk” och ”träningsvärk” som aldrig försvann, inte ens vid avlastning & viloläge.

  Jag vaknade även upp ur narkosen 2011 med svår buksmärta, som av någon anledning aldrig försvann. Det ledde till att jag är beroende av starka smärtstillande resten av mitt liv endast för att ÖVERLEVA, då buksmärtan är så svår att jag varken kan dricka vatten, äta eller sova, utan smärtlindring.

  Men i september förra året fick jag helt plötsligt hem ett brev med en enda mening, från den enda läkaren jag haft (på vårdcentralen) i över 10 års tid;
  ”Vi ska nu sätta ut all din smärtlindring”.

  Ingen förklaring och allt har bestämts över mitt huvud.
  Min läkare har varken tittat på mig eller tilltalat mig sedan jag fick hem brevet. Den enda läkaren som jag litade på och träffat i över 10 års tid!
  Jag får dock behålla lägsta tänkbara dos av min smärtmedicin, vilket ändå är detsamma som ingen medicin alls!
  Min kropp inte ens hinner ta upp något av dosen då det är depottabletter och jag tvingades göra en gastric bypass 2011, så jag har en ny magsäck och bara ca 40 cm lång tunntarm, där större delen av medicinupptaget egentligen ska ske, men i mitt fall är det omöjligt.

  Så jag har kämpat för mitt liv sedan i september, bett alla tänkbara läkare och instanser om hjälp, då läkaren som nu har hand om min medicinering är utbildad inom smärtproblematik och VET vad som händer, när jag i första veckan i april är klar med medicinutsättningen och då får behålla den pyttelilla dosen som ändå blir helt meningslös.

  Men inte ens IVO bryr sig om att dessa läkare och vc:en bryter mot ett flertal punkter i Patientdatalagen och faktiskt MEDVETET väljer att DÖDA MIG, då läkaren vet att jag kommer att dö av uttorkning/svält och dessutom under svår smärta och stark ångest!
  T o m djur blir humanare avlivade än vad jag blir!
  T o m döende cancerpatienter får tillräckligt med smärtlindring & ev ångestdämpande så att de kan dö en fridfull, ej smärtsam död!

  Jag & mitt liv har tydligen inget som helst värde för NÅGON; inte en enda läkare, Patientnämnden eller IVO i Kalmar läns landsting!
  De väljer ALLA att stå bredvid och titta på när jag dör en plågsam, långsam död pga uttorkning & svält, inklusive sömnbrist, och jag hoppas bara att mitt låga blodsocker och insulinresistansen gör att jag förlorar medvetandet.

  Men förmodligen kommer jag att själv avsluta mitt liv innan april månad, då jag ändå inte kommer att överleva till min brors födelsedag den 14 april (el är då döende), till min mammas födelsedag den 10 maj och jag kommer själv aldrig att bli 41 år den 24 maj. Tråkigt nog, då jag hade mitt livs värsta och sämsta födelsedag förra året! 🙁
  Det visade sig att det bara var jag som tyckte att det var värt att fira lite extra, att anstränga sig över huvud taget, vid jämna födelsedagar som 30, 40, 50, 60 år…

  Dessutom så har jag sedan i september inget stöd alls: inte från min familj (som antingen inte bryr sig alls el väljer att stoppa huvudet i sanden tills det är försent), inget stöd från varken psykiatriska öppenvården, min vårdcentral sedan 2001, el någon av de specialistmottagningar som jag har besökt pga alla mina diagnoser (har fler än de jag angett, de flesta genetiska).
  Så jag har under alla dessa månader inte haft någon att prata med ens. Min syster som jag trodde var min bästa vän håller sig borta från lägenheten 5-6 dagar/veckan, och ser till att gå hemifrån innan jag vaknar och går och lägger sig så tidigt som möjligt.

  Jag får inte ens längre hjälp med att laga mat (vi har handlat, lagat och ätit middag tillsammans sedan vi flyttade hemifrån tillsammans 1999), nu har jag även fått artros i min vänstra tumme och kan knappt använda handen längre och är extremt högerhänt, så det är ett dagligt problem med allt jag gör. Eller ens hjälp med att städa (som ändå är min systers del av hushållet; att dammsuga & torka golven) el byta påslakanet i sängen, då jag inte längre orkar lyfta det tunga dubbeltäcke jag har, eftersom jag förlorar styrka i armar, händer & fingrar och utan smärtlindring tvingades jag sluta att gå till gymmet 2 ggr/veckan. Det lilla jag kan göra hemma utan redskap hjälper inte direkt.

  Men nu är detta snart inte något problem längre! Eftersom jag inte har någon som älskar mig så blir det lätt för mig att se till att jag slipper en långsam och plågsam död.

  Det är tydligen DET ENDA jag kan göra för att förbättra min situation, då inte ens IVO bryr sig om att en läkare medvetet ser till att jag kommer att dö, eftersom läkaren struntar i alla mina diagnoser och att jag gjort en gbp och VET att jag inte överlever på 5 mg depottablett.