Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ligger i sängen och kan inte sluta fnissa. Vilken otroligt rubbad familj vi är. Alla är såna ovanliga exemplar, inte en ordinär medlem. När alla springer i badkläder, barfota genom snötäckt hotellträdgård till poolen. På rad. Pappa med pannband, Bingo så som han ser ut, syrran, alla barn. Sen jag och Alina med Falke invirad i en morgonrock med varm squashpure i en glasbytta. När de alla ska kuta tillbaka och tar fel rum och springer in hos några andra gäster på hotellet. Och så ut igen. I snön. I badkläder. Syrran som inte tål klor och får utslag och får smörja in sig med inotyol i brist på annat. Och jag som trodde jag skulle hinna köpa lyxlotion på Arlanda då vi sprang för glatta livet och skrek ”Flytta flytta vi håller på att missa flyget”. Står här nu. Alla sover och jag smörjer in mig med Bingos kräm som är till för att smörja hästhovar med. Det är fan sjukt kul allt samman. Jag önskar ni kunde få se oss. Det är komedi från morgon till kväll. Sponsrat inlägg// Hydra the hoof balm.

You Might Also Like

 • Kim
  27 februari, 2018 at 00:13

  Varför är du inte tillsammans med Bingo? Du älskar honnom fortfarande.❤❤

 • Marie
  27 februari, 2018 at 00:43

  Haha! Ja det är sann familjesemester! Det kommer ordna sig galant för din familj i separationen.

 • Cissi
  27 februari, 2018 at 12:45

  Ja, precis som ett polskt zigenarpack. Pirogkungen Vladimir och hans avkommor ???

 • j
  27 februari, 2018 at 15:25

  Kom på en grej: Du borde verkligen vara med i Lets Dance! Du är i toppform, kan röra dig bra, lära dig fort, oslagbar!

 • E
  27 februari, 2018 at 16:45

  Seriöst, ni borde ha en realityserie! Tror det hade varit mycket roligare än t ex Wahlgrens värld 🙂

 • Linnea
  27 februari, 2018 at 19:15

  Alla i sociala media verkar tro att dom är så speciella och roliga och udda. Men dom flesta familjer, släkter, vänner har sina praktexemplar. Så ni är nog inte så udda och roliga som du tror. Skulle va kul och se om Alex gick vidare och skaffade en till unge med en ny brutta som du gjorde efter Bingo, om du skulle vara så cool med det och umgås mycket med henne och Alex.

 • Marie
  27 februari, 2018 at 21:19

  Jösses vad bitter du verkar vara Linnea. Du verkar lida av brist på uppvaktning och avundsjuka.

 • G-T
  28 februari, 2018 at 09:28

  Linnea: det FINNS faktiskt människor som inte fastnar i sin bitterhet… och dom mår bra.

 • Linnea
  28 februari, 2018 at 14:54

  Bitter för att man säger som det är. Då får jag vara bitter lägg till fitta om jag nu saknar uppvaktning också haha den bjuder jag på.

 • pp
  28 februari, 2018 at 16:52

  Linnea Katrin skriver att HON tycker att dom är roliga, hon säger inte att ingen annan är rolig Ser du skillnaden?
  ”Du säger som det är”???
  Nej du säger vad du tycker.

 • Linnea
  28 februari, 2018 at 19:17

  Oh yeah jag säger som det är och som jag tycker. Och du blir uppretad haha va kul. Jag är en Bitter fitta oh yeah

 • G-T
  28 februari, 2018 at 20:12

  Oh yeah var rolig du är hörru du.Haha va kul.
  Näthat är alltid lika ”underhållande” att läsa för man fattar absolut ingenting av vad det är som är så givande med att skriva SKIT?Men det kanske du kan förklara närmare Linnea, för oss idioter som ännu inte fattar det roliga,menar jag?Så vi andra kan hänga på dig och skratta vi med? Observera att jag är sarkastisk, kanske bäst att jag förtydligar det:-(

 • Linnea
  1 mars, 2018 at 08:55

  Näthat? För att man har en åsikt. Katrin verkar tycka att dom sticker ut så mycket men det gör dom inte men hon och Bingo har en känd plattform. Möjligtvis att Bingo är udda han har knullat fler tjejer än majoriteten av killar bara vågar drömma om.. Hon är en röd person som många chefer är och har liknande sätt som hon. Och ja tror inte hon skulle fixa att hänga med Alex och hans nya brutta och unge om han skulle gå vidare lika fort som hon gjprde efter Bingo.Bingo kan hon styra och ställa över därför funkar det så bra. Oh yeah skratta med mig …..lär dig skillnad på näthat och åsikt/ fakta.

 • Reductil4you
  1 mars, 2018 at 18:17

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • G-T
  1 mars, 2018 at 19:35

  Näe Linnea, jag skrattar bara ÅT dig. Tror inte alls att Bingo är det ”offer”som du hoppas på.Tvärtom faktiskt. Då hade han definitivt inte fått så många ”ligg” som du samtidigt påstår att han haft.Att man minglar på fester och knyter kontakter och fotar tjejer, innebär inte per automatik att man får ligga med dem allihop.Det är ett jobbs om alla andra – att fot dem helt enkelt.Bingo har byggt upp ett ganska ansenligt varumärke tycker jag, och han är knappast sunkig på å ta bilder – det är få som slår honom på fingrarna där.K&B hänger för att de har barn och för att de gillar varandra.Och har satt allt annat groll åt sidan för sin barn.Inte många som lyckas med det.Vad som sedan händer är spekulationer som jag överlåter åt inblandade att själva reda ut.Det behöver inte jag som bloggläsare fundera över. Det får jag veta tids nog, när de själva vet. Om det finns något att veta. Alla uppbrott är jobbiga oavsett om man är alldeles så överens. Du spekulerar om något som inte finns och kallar det åsikt och fakta.
  Jag kallar sånt för skvaller.Tur vi är olika.

 • Linnea
  1 mars, 2018 at 20:12

  Läs om läs rätt. Har inte snackat ner Bingo som fotograf och läs hans bok så slipper vi diskutera mer om honom.