Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ibland får jag höra att jag är en hetsig person som vill hinna med för mycket. Dra nytta av varenda minut på dygnets timmar. Inte förlora en sekund till onödiga saker. Därför känns det så väldigt skönt för mig att hänga med hetsklubben deluxe. Det får mig att känna mig som en grön/blå person. Idag har jag inte fått duscha till exempel. Borsta tänderna gjorde jag. Jag fick grym tio-poäng-håll-käften-skidåkning 1,5 timme med pappa och Marianne på fm. Sen skidor med alla barn resten av dagen. Sen var jag och handlade mat. Sen åkte vi till pool och då agerade jag skötare som roddade med av/påklädning, mata Falke, ta emot, lämna bort. Sen körde vi trerätters på finkrog direkt från poolen. Kom hem 21. Jag duschar kanske imorgon. Men missförstå mig rätt jag älskar det här! Älskar hets och stress det är MIN specialitet. I vanliga fall.

You Might Also Like

  • Reductil4you
    1 mars, 2018 at 18:18

    Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

    Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]