Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså upprättelsen! Han fick det på film jag smäller av. Det tog lite tid innan jag fick chansen att sätta mig och kolla instagram och gissa min lycka när jag ser att Bingo fångat mig på film. Jag kan väl villigt erkänna att jag inte har några problem med att serva kidsen istället för att ge strikta order om att de ska klara allt själva och att dra tre på samma gång är inte alls insida lår som en kanske kunde tro det är helt och hållet utsida lår och rumpa som jobbar. Precis där man vill att det ska jobba. Eller hur @philiplailani #deltagym

You Might Also Like

 • Cissi
  26 februari, 2018 at 16:22

  Säkert kul om man bara fått se det.
  Varför lägger du ut nåt om film på bloggen när man ändå inte kan se det?

 • j
  26 februari, 2018 at 17:46

  För att du kan se det på hennes instagram.