Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag har inte tagit en bild idag. Barnen var på skidskola 10-12 då hade vi vår vuxentid. Min vuxentid bestod av att åka bredvid Rambo och Laura i skidskolan för de började plötsligt gråta över att de inte förstod vad lärarna sa så jag fick tolka. När det lugnat sig insåg jag att jag fått nybörjarskidor som fladdrade så jag åkte ner till byn för att byta dem. När jag kom upp var det en situation med Ringos snowboard som skulle åtgärdas och så var klockan 12. Så då åkte jag med Rambo och Laura som tävlade om min uppmärksamhet och skulle ha lika fördelat med beröm och sen kom Ringo och Bingo från skidsektionen och då trodde jag att jag skulle gå in i väggen på riktigt. ”Kolla kolla kolla Ringo, nu hoppar han!” ”Mamma mamma kolla när jag hajfajvar handen i hoppbacken!” Katriiiiiin hjälp mig i liften!” Till lunch kom Falke upp också. Så mysigt! Sen blev det snöstorm. Så då fick barnen åka tåg efter mig. Ploga med stooooora svängar. Tills liften stängde plogade jag. I grymma skidor förvisso men det är ju fokus på barnen på den här semestern kan man säga. Bilden har inget med dagen att göra. Som sagt tog ingen bild och hittade den här som ändå beskriver vår relation på ett bra sätt. Vi är så sjukt olika. Han är som ett barn (gul). Jag är som en militär (röd). Men vi kommer överens ändå. Men jag vill ofta hugga honom. Har ni lyssnat på torsdagens relationspodd? Så väldigt kul när vi pratar om hur man skulle ragga upp en tjej för trekant på Stureplan. Lyssna!

You Might Also Like

 • Hh
  26 februari, 2018 at 08:21

  Är ni ett par igen….?

 • Reductil4you
  26 februari, 2018 at 14:42

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Irene
  28 februari, 2018 at 01:47

  HAHHAHA HÄNDE ÄVEN MIG SA NEJ !

 • Cina
  28 februari, 2018 at 21:56

  Efter alla sjukt mysiga, perfekta skidsemesterbilder som finns överallt nu så började jag tvivla på min tidigare övertygelse att skidsemester är fan ingen semester!!! Har gett det flera försök! Tack för att du påminde mig om alla jävligheter! Sol å bad is da shit för alla.