Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag orkar inte berätta vad som hänt oss idag. Kan verkligen tänka mig att @bingorimer kommer att ta sig tiden. Och förmodligen göra nåt humoristiskt av det också. Jag är så glad just nu. Ligger i en mysig alpstuga helt av trä. Delar säng med minikotten som sover såååå tungt. I rummet bredvid ligger mellankotte, storkotte och bautarkotte. Falkes bästis ligger lite längre bort i huset. Där nere ligger syrran och hennes kottar. Allt är perfekt. Men vägen hit har varit brokig. Om inte Bingo berättat ska jag göra det imorgon. Nu måste jag bara sova.

You Might Also Like

 • Reductil4you
  25 februari, 2018 at 10:59

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Farbror Micke
  25 februari, 2018 at 16:03

  Katrin, du körde igår för fort ?