Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

När jag fyllde 40 fick jag många fina presenter men en av de absolut finaste var den jag fick uppleva ikväll. Det finns en restaurang på Söder som heter Svartklubben.com. Den drivs av den mest fantastiska människan som heter Ulf. Jag vill inte sabba er upplevelse för den hade inte varit den samma om jag vetat allt innan men ta er tid. Bjud med någon ni tycker om, er mamma, pappa, syskon, vän, partner eller som i mitt fall kusin. Gå dit. Gör det här för er själva det är värt så mycket. Jag gapflabbade, småfnissade, avnjöt ljuvlig mat, drack gott vin, lyssnade på fantastisk musik och grät floder. Alla sinnen får jobba när allt man ser är becksvart. Kolla in svartklubben på FB de har ingen insta jag kan tagga. Och det är ingen idé att anmäla varken mig eller dem till RO för jag bryr mig inte ett skit och de kan inte se anmälan. (Det var menat som ett skämt). (För dig ditt jävla ishme som inte har nåt liv). Tack David @mrdazy. Bästa kusinen i hela världen.

You Might Also Like

 • G-T
  23 februari, 2018 at 09:52

  Ja du: alla andra sinnen får verkligen jobba när det är becksvart. Vi kanske skulle ta å skicka dit några riksdagspolitiker som vill skära ner i LSS:en så att de äntligen fattar,liksom.Finns något event som innebär att man går en slinga i becksvart mörker också . Men därifrån till att sedan gå ut i livet och verkligen ta till sig hur problematisk livet kan vara, jag hoppas att känslan finns kvar ett tag, så att det gör nytta på ett djupare plan än bara som en tillfällig annorlunda grej. För många lever ju i det här varje dag.Jag puffar för de funktionshindrade.F ö kan vem som helst ta en ögonbindel framför ögonen ett par timmar så ger också det en ganska bra bild över hur det är att inte se och vilka konsekvenser det får,speciellt när du går hemifrån..Sedan måste du väl kunna få skriva om dina upplevelser utan att det ses som reklam??? Fick inget riktigt svar tidigare?

 • Reductil4you
  24 februari, 2018 at 20:38

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]