Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså det är så sjukt att det finns så många människor som älskar att gotta sig och tjafsa jag försöker förstå vad folk får ut av att hålla på men jag hittar ingen förklaring på det. Jag VET hur jag ska kommunicera sponsrade inlägg jag gör allt enligt alla direktiv så kan ni inte bara sluta? Gör nåt vettigt av er tid istället vetja! Ta en runda i löpspåret, några squats framför teven eller något annat som får er att må bra istället för att försöka jävlas med mig för det finns inte en chans att ni kan åstadkomma något med det. Jag får inte betalt för allt jag gör kan ni tänka er att jag är en människa som ger er tips på sånt som är bra ändå?! Ja vet, helt sjukt för er missunnsamma jävlar men så är det. Så nu ska ni få höra igen. Jag har en vän. Hon heter Dikea. Hon gör under med huden helt sjukt se hur jag ser ut det är fan magi. Hon jobbar @drkclinics och jag råder er verkligen att gå till henne. Trots att jag inte får betalt för det, tokigt va?!!

You Might Also Like

 • Susanne Edvardsson
  22 februari, 2018 at 17:04

  Folk är så jobbiga o gnälliga. Byt blogg\insta om det inte passar. Men jag stannar!

 • Anna
  22 februari, 2018 at 18:39

  Bra att du säger ifrån!

 • G-T
  22 februari, 2018 at 19:19

  Japp så himla bra att du säger ifrån.Jag tror alla som bloggar vid det här laget vet om att de har poliser(i form av läsare) som bums hackar på dem om de skriver något som är reklam. Oavsett vad de skriver egentligen.Men jag undrar är var gränsen egentligen går för NÄR det är reklam? Är så dåligt insatt i det här,annat än att jag om jag inte fattat fel: sponsrade inlägg skattas?? Och det verkar ju de som anmäler också vara.Kanske om du vidareutvecklade det hela och förklarade, att du får vara ifred sedan?Ärligt talat så bryr jag mig personligen inte ett skit egentligen om vad som är reklam och inte faktiskt.Gränsen kan nog var hårfin.Men tydligen så finns det vissa som stör sig något alldeles otroligt.De kanske också kan vidareutveckla vad det är som driver dem att hack ner på det här?

 • P
  22 februari, 2018 at 21:31

  Man betalar inte SKATT för att man skriver ett inlägg.

 • LA woman!!
  23 februari, 2018 at 01:22

  Hej jag bor I Los Angeles men laser svenska blogger ibland. Varkar vara mycket klagomal etc fran folk I commentarerna. Jag sager sa har, det finns sa mycket I Sverige som skulle behova fixas varfor lagger dom har manniskorna inte ner sin tid pa att gora volunteer work I stallet sa dom gor nagon nytta. Och till dig som far klagomal har sager vi ” bad press is better than no press at all sometimes even better” sa om dom har tid att lagga ner pa att klaga betyder bara att du har nagot dom vill ha sa enkelt ar det. Ju mera dom klagar ju mera uppmarsamhet far du win win. Fortsatt dare to be different!!!! Love from soliga LA.

 • Ewa
  23 februari, 2018 at 12:44

  Betyg -F i marknadsföring och reklam. Med den hyn skulle jag gråta floder. Kvack.

 • Reductil4you
  24 februari, 2018 at 20:39

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]