Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Alltså shit jag ser ut som Karl Alfred. Plötsligt sa det pang! Från ena dagen till den andra var det som all träning jag gjort de senaste månaderna visade sig. Numera går jag runt och spänner mig och kollar mina muskler i varenda spegel jag går förbi ha ha precis helt och hållet enligt @deltagym style! Så otroligt roligt det är knappt jobbigt att träna längre. Från 90-10 jobbigt kul till 10-90 jobbigt kul. Bravo @philiplailani till sommaren har jag Sveriges snyggaste kropp. Lätt! #deltagym

You Might Also Like

  • Johan Persson
    22 februari, 2018 at 18:17

    Grymt bra jobbat! Träningen har verkligen gett resultat och dina biceps är imponerande. Du ser stark ut och du kan säkert ge Malin Gramer en rejäl match i armbrytning. ??⭐️?

  • Ewa
    27 februari, 2018 at 15:27

    Men fejan då?