Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

En underbar dag har jag och Falke haft idag. Vi lämnade killarna och konstaterade då att det inte var en dag som vi vill vara utomhus så vi bjöd över @ebbavonsydow och Ernst på lek. Sen sov Falke och då fick jag jobba en timme. Sen övade vi på att gå och bakade en massa äckligt som inte gick att äta. Det går åt helvete för mig att ta fram nya produkter. Men jag ger mig aldrig! Sen kom @magnus_fridh när Falke sov sin långa lur och då jävlar var det akrobatik här hemma. Nästa gång ska jag be honom ta en bild för ni skulle aldrig tro på vad jag gör för yoga-ställningar med honom. Vi avslutar alltid med meditation och det är ju verkligen något att rekommendera er alla. Balsam för själen! Jag och Falke avslutade dagen med ett gemensamt bad, middag och gröna smoothies. Vilken dag! Helt perfekt.

You Might Also Like

 • Susanne
  21 februari, 2018 at 21:35

  Skulle köpa din chunky müsli, om det inte vore för kanelsmaken. Tillverka en naturell müsli utan kanel, skulle sälja som smör i solsken!

 • Reductil4you
  21 februari, 2018 at 22:21

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Veronica
  22 februari, 2018 at 11:50

  Nej, ändra inget med muslin, den har prefekt smak och framför allt crunch! ??