Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Åh Gud ge mig styrkan att hantera min nya situation där jag tvingas vara ifrån min bebis. Det gör så ont i min kropp värre än träningsvärk, blåmärken, axelont, hjärtesorg. Värre än den värsta smärtan jag någonsin fått erfara. Det är första gången som jag inte fått träffa Falke på fyra dagar/tre nätter på raken och det har varit en kamp. Idag kommer han till mig igen och som jag längtar. Jag vet att han har det bra med sin pappa men det lindrar inte min smärta precis. Kanske att jag lär mig med tiden, vad vet jag, men det kommer att ta tid. Tack @philiplailani för att du finns. Inget hjälper bättre än träning för att må bra. #deltagym

You Might Also Like

 • Tess
  20 februari, 2018 at 16:46

  Fy fan va jag lider med dig. En mardröm jag aldrig hoppas få uppleva❤

 • Jaylow
  20 februari, 2018 at 17:17

  Bästa du!
  Jag har varit i dina skor. Det var den djupaste smärta jag upplevt. Men…du är så stark och jag lovar allt blir bättre. På sikt öppnas nya dörrar och det onda försvinner…
  Kram till dig, du är bäst!

 • M
  21 februari, 2018 at 06:08

  Du får gilla läget

 • amandas
  21 februari, 2018 at 06:29

  Du har ju själv skapat denna situation,mest synd om ungen som redan som bebis skall behöva forslas runt. Sedan så är det ju även Alex unge och han lider väl också när han inte får vara med sin son. Tragiskt

 • Anna
  21 februari, 2018 at 09:39

  Jag tror att många stannar i förhållanden som inte ger så mycket av denna anledning, man vill bo heltid med sina barn.

 • Therese
  21 februari, 2018 at 09:42

  Massor med styrkekramar till dig!!

 • Stark, nu ensamstaende trebarnsmamma
  21 februari, 2018 at 15:58

  Jag gar sjalv igenom en skilsmassa med tre barn under 9 ar sa jag vet hur tufft det kan vara men tank pa att enligt experterna sa far inte barn alla illa av skilsmassa (som man tidigare hävdat!) men daremot av hur relationen mellan foraldrarna ar. Gifta eller skilda! Det finns “lyckliga” skilsmassor, som for dig o Bingo, o jag hoppas din nuvarande kommer vara pa samma satt . Som mammor vill vi det basta for vara barn o for att DE ska ma bra maste VI ma bra. Stora kramar till dig!

 • G-T
  21 februari, 2018 at 20:26

  En separation är ingen quick-fix och det tror jag varenda kotte som har minikottar är väl medveten om.Men ändå är det tusentals varje år som tar steget och föräldrarna lider långt värre än vad barnen gör av separationen. När beslutet är taget så mår man bättre och kan fokusera på barnen på ett helt annat sätt än om du är i en relation som inte funkar.Så jag köper inte att barnen med automatik lider av separation – tror det är minst lika illa att vara mitt i en fajt hela tiden.Det blir lättare för er bägge när Falke blir större och kan prata själv, men framför allt: det är alltid fel människor som har dåligt samvete!

 • Reductil4you
  21 februari, 2018 at 22:23

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Lotta
  23 februari, 2018 at 22:00

  Jag tror inte Falke ska vara ifrån dig så många dagar i ett sträck. Han är för liten för det. Lyft frågan med barnpsykolog, inte för din eller pappans skull utan för er gemensamma sons skull.
  Kommenterar i all välmening.

 • marie
  23 februari, 2018 at 23:20

  Ja jag har varit i samma situation och jag tror inte heller det är för din sons bästa. Hellre umgänge ofta och kortare tillfällen.
  Jag har fått utmärkt hjälp i umgängesfrågan och lämnar gärna tips på kontakter om det finns behov av det.

 • Ella
  27 februari, 2018 at 18:17

  Kvinnor…
  Mammor…