Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Nu är det verkligen kul att åka skidor med min äldsta son!

You Might Also Like

 • G-T
  18 februari, 2018 at 17:17

  Passa på å njut nu utan babybula och barnvagn hahaha… ha så kul du bara kan!Nästa år så åker han bergis ifrån dig tanten!

 • Lens
  18 februari, 2018 at 17:50

  Hej Katrin! Bestämt börja med lchf och aldrig tidigare gjort:) ca: 15 kg ska bott efter att jag slutat röka för 3 år sen… Pga en fall olycka har jag inte på 2 år kunnat träna! Planerar blev inte som jag tänkt.. Nu är jsg redo och över vikten ska bort….skadorna har sakta blivit bättre och min kropp börja komma tillbaka i rörelse… Jag tror på din metod då jag är svag för grädda och annat:) var kan jag köpa din produkter? Frågat runt lite i butiker men tycker det ser sparsamt ut… Har du tid vore jag glad för info… Kanske ska jag läsa på internet?! Nu jäklar ska jag bli smal igen till vm/ kram snart 60:)

 • Marie
  19 februari, 2018 at 08:50

  Googla?…

 • Reductil4you
  19 februari, 2018 at 19:22

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]