Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Oh shit sitter i taxi och skrollar lite i telefonen. Bland annat i min story. Jag har råkat filma så man ser min bröstvårta är inte det typ olagligt? Perverst är det ju definitivt i alla fall. Insta plockar bort det snart antar jag. Eller spärrar de mig? Anmäler mig för sexuellt ofredande? Om jag plötsligt är borta så ber jag om ursäkt på förhand. Det var inte meningen att flasha mig.

You Might Also Like

 • Rebecca
  15 februari, 2018 at 14:24

  Du är den kaxigaste och grymmaste bruttan jag lyssnat på! Du är så rak på sak inget jäkla mjäkande och du har gett mig underbara tips igenom dina poddar. I JUST LOVE IT! Att vara 3barnsmorsa köra karriär och bara göra det du vill i livet är en dröm. Sen att dina clean produkter är super är inte dumt det heller. Älskar verkligen muslin. Fortsätt göra din grej. Skulle bli så tacksam om du svarade för har en sak att berätta, ett litet uppdrag kan man säga. Gör som du vill. Men ha det bra! LOVE

 • Nathalie
  15 februari, 2018 at 14:43

  Älskar dig! Du är så jäkla rolig, bra och bjuder på dig själv! Såna människor gillar jag!
  Stor kram till dig <3

 • J
  15 februari, 2018 at 19:35

  Hahaha! ? Du är rolig du! Heja dig!

 • Lisa
  15 februari, 2018 at 19:37

  Måste bara säga att du är grym! Hade förutfattade meningar om dig innan jag började lyssna på din och bingos podd, men fyfan vad rolig och härlig du är! Skulle behöva en Katrin i mitt liv med så mycket energi och glädje. Och dina kids ska vi inte prata om, sitter och kollar dina instastorys och ler för mig själv! Hade velat ha myskväll med er hela familjen!! Bingo är ju också fantastiskt rolig och att ni har den relationen ni har idag är ju helt otroligt och måste vara fantastiskt för barnen.
  Blev ett långt meddelande, men ville bara berätta att jag tycker du är grym och dina barn är bedårande!
  Puss och kram

 • Reductil4you
  15 februari, 2018 at 21:44

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Nina
  16 februari, 2018 at 11:52

  Ja, du är en cooling oftast iallafall?

 • Ewa
  16 februari, 2018 at 15:14

  Vad??? Men var?? Jag hänger inte med. Det är nog inte en stor sak ^ ^

 • Bellan
  17 februari, 2018 at 05:06

  Inget emot för mig i alla fall 😀

 • Pia
  18 februari, 2018 at 18:53

  Oj, var har tänderna i underkäken blivit av??
  Värre att du visar din tandstatus än att du visar en bröstvårta.