Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Tävling! Vinst: En frukost hemma hos mig med mig och min familj. För att delta i tävlingen ska man skapa en knäckemacka, med vårt knäcke såklart! Den finaste men framför allt den mackan som låter godast vinner. Ni får 30% rabatt på knäckebrödet om ni anger: ”frukost” i kassan @cleaneating.se. Tagga sen er macka så väljer jag en vinnare om en vecka. Koden gäller hela veckan. Jag bjuder dig och din familj på frukost en lördag eller söndag. Det som passar bäst! Så gör en macka och tagga den så jag ser den. Lycka till!

You Might Also Like

 • Reductil4you
  14 februari, 2018 at 17:40

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Maria
  14 februari, 2018 at 18:43

  Åh jag så dålig på detta med mat kan man inte bara få komma på frukost iallafall?

 • Karin
  14 februari, 2018 at 23:05

  Blir en dyr frukost det för en ensamstående pensionär från Norrbotten inland. Inte ens att få äta med dig och barnen är värt resan.

 • Karin Öberg
  14 februari, 2018 at 23:07

  Det blir en dyr frukost det för en ensam pensionär från Norrlands inland. Inte ens att få äta med dig och barnen uppväger den kostnaden.

 • Åsa
  15 februari, 2018 at 09:17

  Hacka tomat med lök och avacado, smula ner fetaost i creme fraiche blanda ihop och salta och peppra släng på mackan och toknjut.

 • Anna
  15 februari, 2018 at 09:53

  Är du säker på att du inte ska kämpa för Falkes pappa?
  Har verkligen aldrig sett dig så lycklig som när du är med honom. Det gjorde att bloggen o allt med dig blev så himla inspirerande också. Nu ser du bara ledsen ut