Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag kan verkligen inte tänka mig ett liv utan träningsverk. Sen finns det såklart bättre och sämre verk – baksida lår tycker jag är sämre. Rumpa mage bäst. Idag har jag rumpa, rumpa, rumpa @philiplailani . Alltså jag måste bara säga, jag är så spänd på den här killen som kommer till mig om 3,5 timme och som SKA fixa min högra skuldra/axel/rygg/nacke vad det nu är. Två timmar tar behandlingen och jag har blivit ombedd att spana in deras hemsida optimum-metoden.se det ska jag genast göra! Jag har ju nu tillsammans med @magnus_fridh upptäckt att jag är helt låst i högra sidan. Alla övningar som är kopplade till min högra skuldra tar det stopp på. Jag är väldigt sned alltså. Okej Falke ropar på mig. Jag lovar att återkomma!

You Might Also Like

 • Diana
  14 februari, 2018 at 09:03

  Ja träningsvärk är det bästa ! Man mår bra och det känns verkligen som att man fått nått bra gjort.
  Kört hårt!

 • Anonym
  14 februari, 2018 at 10:31

  Verk ?? Menar du värk ?

 • Reductil4you
  14 februari, 2018 at 17:41

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Li
  14 februari, 2018 at 20:08

  Hur kommer det sig att inga bloggare klarar av att stava till träningsvärk? Det är en värk, det värker någonstans efter att ha tränat! Kom igen nu.