Okategoriserade

Smakbox

Katrins Snapshots

I samarbete med Smakbox// Jag ska berätta för er om en härlig box som man kan prenumerera på! Och när jag har gjort det ska jag ge er en grym rabattkod. Såklart! Man prenumererar på @smakbox och får hem en välfylld box med livsmedelsprodukter varannan månad. Jag kör varianten som heter Smakbox Balans, den innehåller mer vegetariskt och färre söksaker. Mer laktosfritt och mindre gluten. Sånt som jag gillar. Och ni med!Ringo och Rambo är väldigt förväntansfulla och framför allt nöjda med vad boxen innehåller. Det är skönt tycker jag så man slipper tjat om sånt där läbbigt ”vanligt” godis.Produkterna man får är värda 350-450 kronor men man betalar bara 199 kr/box. Det är med andra ord en bra deal och man verkligen valuta för sina pengar.Eftersom Clean Eatings Granola är med i februari-boxen så har jag en rabattkod till er som gör att ni får 50% rabatt på den första boxen. Ange rabattkod KATRIN Prova här! Det här en bra grej.

You Might Also Like