Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag har aldrig tyckt om behandlingar som görs i mitt ansikte, aldrig njutit av sånt eller ansett att jag behöver. Efter att jag börjat gå till Dr Hadde och Dikea @drkclinics har jag ändrat mig helt. Jag är så otroligt nöjd med min hud och produkterna jag använder nu är på en helt annan nivå än allt jag tidigare provat. Men det är produkterna i kombination med behandlingarna som gett mig mitt resultat det är jag säker på. Om ni drar till höger ser ni exakt vilka produkter jag använder. Och vill ni göra en konsultation hos @drhadde så är ni väldigt smarta. Det jag gillar med Dr.K Clinics är att man får en ärlig konsultation av Dr.Hadde som baseras på mångårig erfarenhet men också ren fakta. De använder sig av en 3D-kamera som på ett enkelt sätt hjälper att presentera helhetslösningar. Som Dr.Hadde sa när jag va där: ” Tänk dig ett hus, jag bygger väggar (stomme och betong), Dikea spacklar och du själv går hem och penslar på färgen” Den här kliniken jobbar alltså med integrerad hudvård i kombination med estetiska och avancerade hudvårds behandlingar. Deras hudvårdsprodukter från SkinCeuticals är väldigt effektiva och motverkar bla. linjer/rynkor och förebygger hudskador. Hos Dikea får man en hudanalys, behandling och tips på exakt vilka av produkterna som passar ens egna hud. #drkclinics #08889241

You Might Also Like

  • mia
    13 februari, 2018 at 21:10

    Och så kommer det mera……REKLAM!
    Snart åker du dit precis som Kissie