Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Fack jag håller på att förlora honom. Den stora, ser ni minen? Inte svinroad alls av morsan som vill ta en bild mitt i folkhavet. Nu får jag suga musten ur han de närmaste åren man ser ju tydligt att han tagit sats ur boet och tjoff, ge det tre år, så gone, borta ciao ciao and arrivederci. Det är då jag börjar köra fotbollsresor till Milano och racing i Monaco åh bevare mig väl. Men ni ser ju? Ni fattar vad jag pratar om. Blicken. Okej, det jag egentligen skulle skriva om innan jag fick se bilden var Alladin @stockholmwaterfront den var väldigt bra!

You Might Also Like

 • Helena
  12 februari, 2018 at 17:43

  Stolt mamma,med fina pojkar

 • Kristina
  12 februari, 2018 at 19:33

  Heja Katrin … Du anar framtiden. Så är det att vara mamma. Din stora pojke verkar vara av så gott
  gry (jag vet – ålderdomligt uttryck, men ändå) att det
  blir nog bra det där, i slutänden. Du har fina barn och
  är en bra mamma – det räcker långt. Lite tur också, är
  förstås inte att förakta. Good luck med barnen, absolut!
  Ha det!

 • Isabelle
  12 februari, 2018 at 20:38

  Ja snart är han Tonåring å börjar Röka och Supa å så … inte bra asså å Träffar tjejer .. heregud.. 😀