Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Så Ringo har hängt med sin vän hela dagen som fyller år, Falke har varit med sin pappa och jag och Rambo har haft en dag för oss själva! Han ville väldigt gärna se Coco och jag kollade inte upp. Det var inte alls en bra film för en fyraåring då den utspelar sig i dödens rike typ hela filmen. Så här satt vi i två timmar. Rambo grät och led men eftersom Miguel hade skelettfingrar och trots att jag försäkrade om att han inte skulle dö så ville Rambo ändå se klart för att försäkra sig om att han inte skulle dö åh herregud vilken knipa. Jag tänkte ändå att det var bra för honom att få se att han inte dör så där satt vi. Och led. För mig och stora barn är filmen jättebra men det var inte en så lyckad start på vår grymma dag kanske… Sen åkte vi till vänner i Stavsnäs och hade jättekul så jag hoppas nu att det här inte kommer ge honom mer att drömma om (nattskräcken). Men det är ju heller inte hela världen för då sover han ju bara i min säng! Sen kom Falke hem med feber så då fick han sova lite tidigare så jag hann inte mixa min smoothie och eftersom jag inte vill skrämma honom så mixade jag en kort stund så nu sitter jag med en klumpig smoothie och tuggar spenat och stora klumpar av limeskal. Inte helt lyckat men vad gör man inte för de små älskade liven. Aja, snart mello. Det är kul! Vem hejar vi på idag?

You Might Also Like

 • agata
  10 februari, 2018 at 21:40

  Är det mästerfotografen som tagit bilden. Ser arrangerad ut!

 • Reductil4you
  11 februari, 2018 at 06:30

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Majsan
  11 februari, 2018 at 09:58

  Känns som att det du föraktade har du nu blivit.
  Tidigare föraktade du folk som tog hand om sina barn och såg på mello. Känns lite pinsamt.

  Ryktet säger att du och Bingo är ihop igen. Stort grattis

 • Christina Nilsson
  11 februari, 2018 at 14:18

  Hej! Köpte ditt proteinbrödsmix på apotea, kan inte hitta dina varor här i Helsingborg tyvärr. Supergott!!!

 • Krister
  16 februari, 2018 at 15:28

  Jag tycker bilden är mycket bra och inte alls arrangerad.