Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Just nu är jag precis där jag vill vara i mitt liv. Helt ärligt kunde jag faktiskt aldrig drömma om att jag skulle uppnå det jag gjort. Inte på långa vägar. Många har stöttat mig och stått vid min sida, men jag har alltid själv kämpat hårt och det har så klart gjort mig till en stark och självständig person. Men nu är jag till sist där, där jag vill vara. Jag känner det så starkt. Jag vet och känner mig säker på vad jag vill ha och jag prioriterar inte bort det jag kan få för att anpassa mig. Det kan låta hårt och jag vet att det inte alltid är lätt att komma in i mitt liv, att hänga med i mitt tempo. Jag förstår det, men jag måste gå min väg. Jag är sån.Det finns så mycket att säga men delvis på grund av detta har jag och Falkes pappa valt att gå skilda vägar. Jag vill inte dela med mig mer av det, med tanke på alla runt omkring och jag önskar att ni respekterar det också. Jag har valt att leva mitt liv öppet för er och jag förstår att ni undrar och många frågar för att visa kärlek. Jag uppskattar det mer än ni anar. Trots allt vi går igenom så mår jag bra! Jag har, som sagt, allt jag önskar mig i mitt liv, och jag är tacksam för det. Jag vill gärna att vi inte pratar mer om det här, okej? Tack.

You Might Also Like

 • Ji
  9 februari, 2018 at 21:28

  Hur kunde du missa vad som var din väg innan du skaffade unge med honom?

 • Bellan
  9 februari, 2018 at 21:30

  Du ser ut att Må bra i alla fall.

 • Cecilia
  9 februari, 2018 at 21:32

  Denna stress, varför sätta barn till världen, med första bästa!! Lär känna din partner först!

  Cecilia

 • Ewa
  9 februari, 2018 at 21:53

  ❤️❤️❤️

 • Jessica
  9 februari, 2018 at 22:01

  Du är mitt uppe i en separation och folk kan inte hålla sig från puckade kommentarer. Hur är folk funtade?

 • Krister
  9 februari, 2018 at 23:21

  Se till att pappa och barn träffas regelbundet.

 • Elin
  9 februari, 2018 at 23:30

  Varför ska HON se till att pappa och barn ses regelbundet??? Det får väl ändå pappan se till!!! Kram till dig Katrin ❤️

 • Katherine
  10 februari, 2018 at 01:55

  @Cecilia vilken oempatiskt människa du är! Att följa en person för att kritisera! Finner inga ord!

 • X
  10 februari, 2018 at 02:10

  Kommentar på alla kommenter: HAHAHA som om K någonsin brytt sig om någon annan än sig själv?
  ”Vi pratar inte mer om det här ok”
  Nej nej så länge det rör en själv finns det gränser. Rör det inte en själv kan man spekulera hur mycket man vill. Hon har en ful själ.

 • Irene
  10 februari, 2018 at 02:43

  Var inte han din stora kärlek? Som du sa i relationspodden man skaffar barn med män och blir ihop med någon helt annan .

 • Alexis
  10 februari, 2018 at 03:13

  Ja fast det här är väl Bingos barn också rent biologiskt så ingen fara. Det blir nog bra detta. Den där Alex verkade ju bara vara en skuggfigur – kanske lite nöje för stunden och det är inget fel i det men nej – inget för starka Katrin att hålla kvar vid.

  Katrin verkar vara en utomordentligt bra mamma och det är gott nog. Bingo är också ett pappaföredöme. Att ni blir så arga på kvinnor som tar för sig lite här i livet är upprörande. Alex kommer nog att hitta sitt också så småningom precis som den andra Alex men den här utmaningen kan han inte klara.
  Mycket bra beslut av båda!

 • D
  10 februari, 2018 at 07:29

  Jaha. Så han ville inte ha en bebis till…. Då separerar man. Tydligen

 • Annelie
  10 februari, 2018 at 08:16

  Men snälla nån, man kan skaffa barn hur ”fort” ellet ”sent” som man vill, det finns ändå inga garantier för att det ska hålla ändå.

  Ibland kanske kärleken tar slut helt enkelt och så skiljs man som vänner, det finns värre saker än att separera.

  Vem vet, det kanske är han som vill separera ELLER så är det ett gemensamt beslut och oavsett så är det väl knappst ngt vi läsare har med att göra om de inte vill prata om det?:)

  Katrin – du fixar allt! Kom ihåg det!:)

 • Susanne
  10 februari, 2018 at 08:26

  ❤️

 • Annika
  10 februari, 2018 at 08:50

  All kärlek till dej Katrin!❤️

 • Maja
  10 februari, 2018 at 09:11

  Alex drog nog en lättnadens suck! Som X skriver: Katrin har aldrig brytt sig om någon utom sig själv.
  Sen har hon skaffat lite spermadonatorer på vägen….

 • Perrnilla
  10 februari, 2018 at 09:52

  ❤❤❤

 • Kajsa-Fia
  10 februari, 2018 at 09:53

  Ingen är förvånad. Du lever ett instabilt liv och här en personlighet som inte är grundad. Varaktiga relationer byggs inte på det. Och livet ger oss precis det vi ska ha för att vi ska lära oss. Du har långt kvar att gå innan du finner sann lycka och ro i ditt inre. Din själ är inte mogen.

 • Lina
  10 februari, 2018 at 10:50

  Men herregud människor! Vad är det med er alla bitterf*****. Säga vad man vill om Katrin. Jag har varit en anti-Katrin inann. Men det var när hon var ung och dum. Och jag ung och dömande.
  Nu är vi båda kvinnor runt 40 och med barn o karriär. Jag ser helt då plötsligt Katrin med andra ögon! Ja, kan fortfarande irritera mig på kroppshetsen och tjockmobbing, MEN vilken mamma! Hon verkar ha en fantastisk relation med barnen och exman.
  Sen är det klart sorgligt att det inte höll. Men är det konstigt? Så fort en kvinna vill Kämpa och göra karriär, så går förhållande åt skogen. Men när det är
  Männen, ja då ska kvinna offra allt!
  Jag är övertygade om att Falke kommer få det toppen och att alla mår bättre så
  Här.
  Kämpa Katrin och alla bittertackor – få ett ett skjut och bli lyckliga 😉

 • nn
  10 februari, 2018 at 10:51

  Tänkte redan när ni blev ihop, det här kommer aldrig att hålla. Man kan inte skaffa barn så snabbt med någon, herregud det krävs att man känner varandras styrkor o svagheter i flera år innan man sätter barn till världen, så man innan man skaffar barn kan ta ställning till om det här är något att satsa på.

  Att dessutom som man, komma in i din och Bingos familjeliv kan inte heller ha varit lätt, att liksom på köpet få en familj till som man ska dela sitt liv med, för dig och Bingo är det säkert jättebra att ni kan dela på barnen som ni gör, men att släppa in en annan människa till och tro att alla kan leva som en enda stor lycklig familj, nej det funkar inte.

 • amandas
  10 februari, 2018 at 11:06

  Självklart Katrins liv,men varför kan hon mobba och skriva om andra relationer som hon anser vara fel. k är i medelåldern nu men absolut inte mogen o stabil som det verkar av alla vidriga åsikter från henne. Nu 3 stackars skilsmässor än, snart en ny kille och ny bebis,den som lever får se.Falke är bara bebis o redan skall han ha varannan vecka förälder. Suck. Hoppas alla klarar denna stora kris. Lycka till trots allt

 • Smulan
  10 februari, 2018 at 11:31

  Lina: precis så känner jag. Precis så. Du satte ord på mina tankar.

 • G-T
  10 februari, 2018 at 12:59

  Var finns garantin för att NÅGOT förhållande ska hålla? Hur långe måste man ha varit tillsammans innan man kan vara 100 säker på det? Och skaffa barn? Vi det laget är det inte säkert att det överhuvudtaget blir några.Herregud! Det är inte 40-talet längre. Det är ingen kvinna (eller man) idag som är ”fast” i sitt förhållande pga ekonomi heller.Klart det var svårt att rodda storfamiljen. Givetvis. Och tråkigt nog så gick det inte.De här barnen får det alldeles utmärkt ändå.De blir sedda och satta i första rummet och det är huvudsaken.Hur de ordnar det hela sinsemellan har ingen annan heller med att göra det hör till det privata som även en bloggare måste få ha.Och för dem som tror att en skilsmässa är det ENKLASTE alternativet så säger jag bara: tänk om, tänk en gång till och tänk rätt den gången! Sedan behöver man inte skuldbelägga sig själv eller någon annan part.KRAM till dig K – hoppas de positiva kommentarerna överskuggar de negativa, och ger dig kraft.

 • Maria
  10 februari, 2018 at 13:32

  ❤️❤️❤️

 • Maja
  10 februari, 2018 at 14:43

  Så bra Lina – bara man ”får” ligga blir man alltså lycklig. Då har du nog legat i!
  Undrar hur du var funtad innan du blev medelålders och klok?

 • T
  10 februari, 2018 at 14:47

  Underbart att läsa!

  Vill uppmana dig att lyfta problemet med svåra biverkningar av kopparspiral. Vi är så fruktansvärt många drabbade men sjukvården tar oss inte på allvar.

  Bli gärna medlem i gruppen kopparöverskott med eller utan spiral och ta del av hundratals fruktansvärda historier.

  https://m.facebook.com/groups/866824313330784

 • FT
  10 februari, 2018 at 14:51

  Inte det minsta förvånande. Han stod väl inte ut helt enkelt. Så egoistiskt att skaffa barn så snabbt och skilja sig lika snabbt. Ni är en märklig familj.

 • denise
  10 februari, 2018 at 15:31

  katrin som singel igen!!!:))))

 • Per
  10 februari, 2018 at 16:24

  Den stackars karlen har all min sympati trots att han ser ut som en skyltdocka och har ungefär lika många ansiktsuttryck.

 • SG
  10 februari, 2018 at 17:03

  Min sambo och jag träffades,blev gravida efter ca 2-3mån. Det var inte planerat,men här står vi idag tillsammans snart 13 år senare. Båda hade barn sen innan och vi har haft många ups ’n downs…Dottern snart 12 är rätt stolt ibland för nästan alla hennes kompisars föräldrar är skilda eller separerade. Kan inte se mig själv med nån annan än honom. Så nej,man måste inte alltid planera flera år innan. Sluta döm!

 • Liz
  10 februari, 2018 at 17:38

  Stort äckligt ego -men du vet redan att ingen står ut med dig en längre tid.

 • TS
  10 februari, 2018 at 18:08

  Vem är förvånad liksom? En sådan självgod och otrevlig människa som Katrin står väl ingen ut med. Ful både på insidan och utsidan. Alex har säkert redan hittat någon ung och snygg Stureplansbrutta. Alex och Katrin var ju heller aldrig sambos, han bodde i sin egen lägenhet hela tiden. Frågan är väl om han någonsin var kär i Katrin – mer troligt ett oskyddat one-night-stand för honom.

 • Maria
  10 februari, 2018 at 18:50

  Förvånar mig inte ett dugg. En mer egoistisk människa än du finns inte!

 • Klara
  10 februari, 2018 at 19:36

  Vad är det för fel på folk? Mer självständiga kvinnor åt folket och du verkar vara fantastisk. Ni andra kan gömma er under en sten.

 • Tess
  10 februari, 2018 at 19:36

  Känns som jag måste läsa en annan blogg än ni andra. För i den jag löser har Alex tagit noll ansvar för falke utan varit på jobbresor världen över redan när han var ett spädbarn. Katrin hade inte direkt det valet utan fick ta hela ansvaret. Tycka vad ni tycka vill men någon dålig mamma är hon inte. Är dessutom hemma med sina barn väldigt mycket mer än alla som lämnar på dagis 8-16.30 och tycker där är ok att sen trolla i en blogg om en annan mamma

 • H
  10 februari, 2018 at 19:51

  O knulla fram en unge tre minuter efter att man mötts är okej Tess!?

 • Helena
  10 februari, 2018 at 20:47

  Du är en jättebra mamma,Katrin..
  Lycka till med allt!

 • FuckYouRightBack
  10 februari, 2018 at 20:57

  Jag säger bara KARMA, KARMA, KARMA ???

 • Pia
  10 februari, 2018 at 20:59

  Det är inte folk det är fel på, det är Latrin det är stora fel på…

 • Lina
  10 februari, 2018 at 21:08

  @Maja – Supermycket. Eller så läser du det med glimten i ögat och skämtsam ton. En bittertacka missgynnar andras människors lycka och leverne. Det behöver något skoj i livet – ett ligg, åka karusell eller vad man nu vill. Men du är säkert ingen bittertacka och får ligga supermycket. Puss på dig!

 • Sara
  10 februari, 2018 at 21:31

  Blir mörkrädd av era kommentarer. Samhället förändras och vi med det. Kärnfamiljen, mamma, pappa, barn som håller i hop för all framtid är en utdöende utopin. Kommer inte finnas många ”kärnfamiljer” kvar i framtiden. Det viktigaste är väll att barnen mår bra och att man tar ansvar för dom oavsett hur familjen ser ut och enligt ny forskning mår inte barn till separerande föräldrar sämre än barn som bor i såkallade kärnfamiljer. Så vad är problemet ?

 • Jj
  10 februari, 2018 at 21:38

  @Sara – att skaffa unge är inte som att köpa en katt.

 • Maja
  10 februari, 2018 at 21:42

  Vad tråkigt att höra men du fixar det här. Kramar

 • Ullis
  10 februari, 2018 at 21:43

  Herregud, vem bryr sig? Hennes liv , och hon har ju Bingo som säkert stöttar henne, finns ju massor av kärlek runt henne, det är väl huvudsaken. Lycka till säger jag bara!

 • Belliss
  10 februari, 2018 at 21:44

  Så kul å läsa om alla Människor hör som lever sig in i andras förhållanden å klagar så är dom inte bättre själva 😀 hiihhiih

 • Belliss
  10 februari, 2018 at 21:47

  JAG HAR KOMMIT PÅ EN BRA SAKKKK !!!!

  BLI I HOP MED BINGO I GEN NI ÄR GJORDA FÖR VARANDRA TYP !!! …

  Man har ju märkt att Bingo saknar dig då han pratar om dig jämnt 😛 hiih ..

 • Susanne
  10 februari, 2018 at 22:50

  Sedan jag blev själv med barnen ( och förlikat mig med det) har jag aldrig mått bättre. Jag är min egen chef och så kommer det att förbli. Tråkigt att höra Catrin, men kämpa på!

 • Mor
  10 februari, 2018 at 22:52

  ❤️❤️❤️ Det här fixar du galant. Lycka till dig och barnen. Även till pappa Bingo. Ja Falkes far med.

 • Reductil4you
  11 februari, 2018 at 06:30

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Nina
  11 februari, 2018 at 13:12

  Herre Gud vad vissa människor lägger sig i andras beslut och liv. Brr!

 • Maja
  11 februari, 2018 at 13:56

  Nina – Besluten är redan tagna och smäller man upp sitt liv (och sina barns) i en blogg så får man tåla kommentarer, såväl negativa som positiva

 • Cina
  11 februari, 2018 at 18:01

  Att ni inte skäms! Vuxna människor som häver ur sig precis vad som helst till en annan människa men bara bakom tangenterna på en dator eller telefon. Så ynkligt! Ni kan tycka vad ni vill om Katrin o hennes livsval men behandla andra människor med respekt och uppför er. Har aldrig läst så mycket elakheter. Det är hennes blogg där hon skriver om sitt liv o passar inte det er så sluta läs där. Hur ska vi lära våra barn o ungdomar att inte mobba vare sig i verkliga livet eller på nätet när vuxna kvinnor och mammor beter sig såhär..? Skrämmande! Skäms o be om ursäkt!

 • Dina
  11 februari, 2018 at 19:14

  @Cina; Och Katrin har..
  – alltid behandlat andra människor med respekt?
  – alltid uppfört sig?
  – aldrig varit elak?
  – aldrig mobbat andra?
  Som man bäddar får man ligga. Det är hon som ska skämmas och be andra om ursäkt. Sveriges mest avskyvärda kvinna.

 • G-T
  11 februari, 2018 at 19:38

  Näe jag tycker inte alls att man som bloggare behöver tåla vad som helst.Det finns inget skäl alls till att man anonymt ska sitta och sprida skit bakom en skärm över någon man inte känner , bara för att man kan..Att avsky någon man inte känner är inte sunt. Projicera den ilskan på att förändra livet till det bättre för dig själv istället..Familjer ser olika ut och lever på olika sätt.Bara för att man(Katrin i det här fallet) generellt pratar om övervikt så går en del i taket och tar åt sig så otroligt att man liksom inte får nåt grepp om det alls.Det är inte att jämför på långa vägar med mobbing. Mobbing är utstuderat verbalt eller på annat sätt direkt riktat mot en enskild person. Så har inte varit fallet utan enstaka överviktiga(som jag själv är fö) har tagit åt sig.
  Detta är inte mobbing.Det är något som jag tycker var och en behöver fundera över som känner sig mobbade för det.Vad det kan bero på vet inte jag. Men ni kan väl för sjutton inte ge en enda människa i Sverige skulden för att ni ”känner er mobbade” när ni inte är det?

 • Camilla 10 barnsmamma vid 33 år
  11 februari, 2018 at 20:55

  ❤️❤️

 • Marie
  11 februari, 2018 at 22:45

  Dina och alla ni andra korkade individer,
  att Katrin har betett sig avskyvärt mot andra är enligt er mening en saklig grund för mobbing. Resonemanget är spektakulärt intressant och tragikomiskt.
  Förstår ni inte själva hur dumma ni framställer er att vara?!

 • Mia
  11 februari, 2018 at 23:07

  Nä fy fan rent ut sagt vad folk håller på,Katrin du är grym!Bry dig inte om alla idioter (men det gör du väl inte?) dem är bara avundssjuka!Lycka till med allt,jag älskar er podd och köper alla dina produkter som alla i hela familjen älskar.Så bra och goda!Kram till dig

 • Sats
  12 februari, 2018 at 07:31

  En gång för alla, K driver hat och förakt mot människor hon anser vara fel! Det är själva helheten av hennes beteende som hon får igen. Kilometervis med hat,förakt och ointelligenta utalanden. Klart som fan att så många reagerar. Det gör man tex när man läser vidriga saker i tidningar,nyheter. Samma sak som en blogg. Ett öppet fönster helt enkelt. Om jag läser något jag tycker är avskyvärt då svarar jag,reagerar.Om någon skriver att tjocka,fattiga och sjuka är loosers,då har man förlorat all respekt!! Det mest skrämmande är dom som håller med, vilket kan liknas vid stora mobbar hejjarklacken i våra skolor!!

 • Maja
  12 februari, 2018 at 07:48

  Bra skrivet Sats!!

 • lillajagigen
  12 februari, 2018 at 09:45

  Bingo och Pernilla Wahlgren
  Katrin och Niklas Wahlgren det vore något det.:)

 • Lena
  12 februari, 2018 at 14:36

  Alltså nu är du självisk, tänk på din yngsta son som inte ens fyllt 1 år o inte få ha båda föräldrarna nära. Det var inte många månader sedan du skrev att du o Alex verkligen älskade varandra och hade det bra i relationen. Du som är så ytlig och tycker utseendet är viktigt borde verkligen vara glad att du har Alex, en av Sveriges snyggaste killar. Måste vara sjukt tufft för honom att han måste umgås så mycket med ditt ex. Inte många människor som skulle klara det så du borde va rädd om honom. Du kan inte hitta någon bättre som står ut med en sån intensiv person. Hoppas han också blir bjuden till era familjemiddagar eller ännu bättre får en egen kväll med dig o Falke utan Bingo. Ok åter till barnen. Du sa i podden med Malin att barn inte är sentimentala och bryr sig inte vid en separation. Det är klart de gör men kanske inte visar det utåt! Alex har varit en del av ert liv i över 2 år, så länge som Rambo kan komma ihåg. Ringo verkar ju vara en känslig o omtänksam kille som säkert är ledsen för separationen men inte vill visa det för dig.
  Nu vill du skaffa en syster till dem, alltså barn fixar inte hur mycket förändringar som helst på kort tid och Falke är väldigt liten än. Ska du inseminera dig och inte ha någon pappa till den ungen? Eller ska du kasta in en ny bonuspappa redan som barnen ska lära känna och som du snabbt blir gravid med och sedan separera ifrån igen om 1 år? Nä kamma dig och gör om och gör rätt! Barnens bästa framför ditt bästa! Ta hand om de 3 fina killar du har och skaffa inte ett till och vänta med att dra in ännu en ny man i barnens liv och låt de vänja sig vid den här separationen först. Om du inte blir ihop med Alex igen förstås och skaffar ett syskon, men vill han inte det så njut av de du har. Du kanske ska leva själv för då behöver du inte ta hänsyn till någon annan förutom dina barn.

 • G-T
  12 februari, 2018 at 15:49

  Många kommenterar om den mobbing som de anser sig varit utsatta för av Katrin.Och för att ge igen nu när hon är låg så skrivs det skit i oändlighet.Ni är inte kvar i skolans lokaler nu när ni en gång blev mobbade.(jag vet vad det handlar om) Ni är vuxna nu och kan inte köra det sympatikortet längre, att bara för att någon uttalar sig och citeras i en tidning som blåser upp en mening taget ur sin helhet, eller att man tolkar in vad som sägs som något annat än vad det är. SNÄLLA NI för eran egen skull; gör upp med ert förflutna som mobbade.Det är inte kreativt att komma framåt om man ska ta åt sig av vad en person säger i generella ordalag och ”känna” sig mobbad.Och sedan tycka att man kan ge igen med alla medel man har ”för det är rätt åt henne”Dels kastar ni sten i glashus och dessutom växer ni inte själva av det ett enda dugg.Det är dags nu att gå vidare!
  Släpp offerkoftan.

 • Alex
  12 februari, 2018 at 19:43

  G-T åter igen är det dom mobbades fel, det är precis som i skolan, jävlarna går fria (vi är många som vet vad det handlar om) Det är aldrig okej att mobba, i denna blogg är det ju sinnessjukt att den som hatar,skriver elakt om människor som är äckliga i Katrins ögon, skall folk då ej reagera. Som att bara tugga i sig när Trump hetsar hela folkgrupper, så är det här dom fula,feta,sjuka,bidragstagare är ohyra enligt Katrin. Läxa upp henne till att börja med så det blir ordning i klassen!!

 • G-T
  12 februari, 2018 at 20:21

  Alex:Jag blev mobbad själv som barn.Men jag har inte fastnat i det som du.Jag tar inte åt mig,Inte det minsta trots att jag är överviktig.Det är inte ok att mobba. Men jag försöker förtydliga skillnaden.I något man generellt säger om t ex överviktiga och något man direkt säger till en speciell individ.Katrin har ett mission att ändra på den heliga gralen hos många nämligen VIKTEN. Och tja va ska man säga: Nog fick hon fram budskapet alltid. Haha Med råge.. Men kanske inte på det sättet hon väntat sig. A kick in the ass:Att vi skulle upptäcka hur härligt det var att gå ner lite i vikt så att man kunde bli hälsosammare.Jag tycker att hon lärt sig mycket av det, och tycker verkligen det märks i hennes sätt att blogga numera. Visst, hon säger saker utan att tänka men det är inte riktat varken direkt till dig eller mig.Vad sedan Trump har med det hela att göra förstår jag inte. Istållet för att försöka läxa upp dina mobbare , (tro mig, det fuktar inte,) så måste du gå vidare med ditt liv om du ska må bra.För du kan inte ändra dem: du kan bara ändra sättet du ser dig själv på.Skolan var dåtid. Nu – är nu.Och det är du värd.Det är alla värda.

 • Jo
  12 februari, 2018 at 22:53

  Oavsett – du ÄR cool katten?

 • Angelica
  13 februari, 2018 at 00:55

  Jag är inte förvånad

 • Jenny
  13 februari, 2018 at 22:36

  Alex tröttnade väl på dina mobbing fasoner. Hur du trycker ner överviktiga, dumförklarar alla som inte tycker och tänker som du. Ni som skriver att Katrin mognat hahaha. Mognat? Det är bara 1 år sedan som hon i tv mobbade överviktiga. Katrin är ingen snäll, omtänksam och sympatisk människa. Stackars Alex som fått stå ut med dig och ditt vidriga beteende och fått dras med ditt ex Bingo. Karma is a bitch.

 • Sandra
  17 februari, 2018 at 22:59

  Men snälla någon vad är ni för jävla rötägg som kommenterar egentligen? Har ni barn själva? Då borde ni fan SKÄMMAS.

  oavsett om man känner att det inte funkar med sin partner så har man EN GÅNG gjort ett val att man vill behålla barnet och ge det liv, uppfostra det livet ut, vad får er jävla idioter att tro att hon skulle ångra att hon skaffade sin son med honom för tidigt bara för att det inte funkar mellan dom?

  och barn behöver inte två föräldrar närvarande på heltid om föräldrarna inte funkar ihop, vilket verkar vara fallet här, så vem fan är ni att öppna käften??

  Man känner sitt barn bäst. Gör nått vettigt med era barn istället för att näthata. Om andras privatliv deSsutom ? att ni inte skäms alltså..