Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vilken härlig bild @danielparis fick till på mig och grodan när vi var mitt i blöjbyte idag. Daniel skämde bort mina barn vill jag lova med en massa presenter jisses! Idag var jag också på ett väldigt intressant seminarium som Ulrika @blueberrylifestyle höll i. Jag kände mig så väldigt nöjd när jag lyssnade på hennes uppmaningar till hur man ska leva och äta och jag kunde checka av allt på hennes lista. Till och med mindfulness har jag ju börjat med tillsammans med @magnus_fridh jag är verkligen en duktig flicka kommer nog att leva hundra år!

You Might Also Like

 • Bella
  9 februari, 2018 at 21:36

  Söt bild på Er 😀 Långa ben han Fått ju 😀

 • Reductil4you
  11 februari, 2018 at 06:31

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]