Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Men Gud klart jag lipar jag lipar alltid på de här samtalen. Såg just att @bingorimer skrivit om dagens utvecklingssamtal men alltså vi har ju en perfekt son klart mamma lipar. Duktig i matte, svenska, grym i alla sporter, snäll, omtänksam, vill hjälpa alla. Orka? Jag dör ju. Men ikväll hade jag och Ringo ett samtal. Jo men det som hade hänt var att Ringos kompis pappa låtit dem (med min tillåtelse) att gå själva i ett köpcentrum i några minuter. Jag frågade Ringo om det lite grann. Så skulle jag säga "Hej kan du köra mig till xxxvägen 36?" Fråga och fråga tills någon säger ja. "Vaddå skulle du fråga främmande människor om de kan köra dig hem?" "Ja". “Tror du att alla människor är snälla?” “Ja, är de inte det?” “Nej” Okej, då vet jag det. Han är så snäll och korrekt och tror att alla är snälla. Tänk att jag skulle komma att uppskatta snäll på gamla dagar?

You Might Also Like

  • Reductil4you
    8 februari, 2018 at 04:46

    Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

    Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]