Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Camel toe inget fel med det. Annars bra form. Känner mig väldigt nöjd med kroppen nu. Den har förändrats efter tre graviditeter men nu har den landat i något bra tycker jag. Jag har ruggigt ont i min högra skuldra/axel, har haft det länge. Tänkt att det har att göra med att jag burit min lilla bebis snett men så såg jag på Younger igår och där får hon en 40-year old shoulder så nu tänker jag är det kanske vad jag fått? Har ni hört om en sån sak? Naprapaten tycker att jag ska röntga då det inte försvinner ska nog ta och göra det. Jobbigt och störande att ha ont i en kroppsdel. Ja man blir ju inte yngre… men snyggare blir man! Viktigt att känna sig snygg, då mår man bra inombords också. Anser jag.

You Might Also Like

 • G-T
  6 februari, 2018 at 10:19

  Jösses hahaha Camel toe – fick faktiskt googla det – Gammeltjärringen va: har ingen som helst aning hahaha – trodde d va nåt fel med dina tår – men d bjuder ja på:-)
  Finns värre saker hörru du. Skit i allt som har med utseende å göra och fokusera på HÄLSAN istället. Det är inte bra att väga för mycket.Ät bra och rör på dig så är hälften vunnet.Då kan man åtminstone va nöjd med DET.Så det blev mitt nyårslöfte i år. Och några veckor in på nya året så kan jag böja mig utan att magen tar emot. Det är bra. Vågen däremot skiter jag totalt i.Jag ska hå ett måbra-år i år.Få se hur det går. Men det här gör man ju för sin egen skull.Gör det!Dock skulle jag vilja slå ett slag för självkänslan inombords. Finns den så kan du känna dig hur snygg som helst utan att ha tappat ett kilo.Det är inte så enkelt som att bli smal = bli happy…..fokus ska ligga på hälsan!

 • Karin
  6 februari, 2018 at 11:39

  Kallas Frozen shoulder i Sverige men jag har nyss lärt mig att mest kvinnor över 40 drabbas. Kan ta tid att få bort men brukar gå över, kolla med en bra naprapat.

 • Åse
  6 februari, 2018 at 12:48

  Syns ju mycket väl hur sned du är.. Skaffa en duktig kroppsterapeut med rätt kompetens så blir du av med det på ett kick.

 • Reductil4you
  6 februari, 2018 at 13:22

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Sats
  6 februari, 2018 at 15:19

  Fan vad vidrig människosyn du har, det finns folk som inte bryr sig om ytan, människor som odlar inre harmoni, ödmjukhet, kärlek till sin medmänniskor även om dom ej bor på Östermalm, är tjocka och fattiga.Glöm ej heller den grupp som har missbildningar, allmänt osnygga, påstår du att dessa inte mår bra i själen??????Så jävla inskränkt o obildad människa du är. Tänk hemska tanke om din idol Pernilla W hade varit smällfet och ful????

 • Anonym
  6 februari, 2018 at 18:39

  Då kan du ju avsluta dina psykologbesök nu då du mår så bra inombords , lägg den tiden på dina barn istället .

 • 40
  8 februari, 2018 at 22:56

  Har precis avslutat en kortisonbehandling för min Frozen Shoulder. Tveksam om det hjälpte. Blommade upp efter att jag gasat på lite för hårt med träningen. Det värsta var att jag inte fick träna under tiden… när man liksom verkligen kommit igång. Hitta någon som undersöker axeln med ultraljud!

 • Hans
  10 februari, 2018 at 15:00

  Euuuh :/