Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Wow vilken dag, alltså vissa dagar får man verkligen känna att man lever. Jag har hängt med Falke hela dagen bara det är ganska så krävande när hans käktänder pressar på. Inte en sekund har jag fått utan att han klängt på mig. Jo… jag fick en och en halv timme när han sov och vet ni vad jag gjorde då? Jag tog hem en fantastisk person som körde yoga och meditation med mig. Det var verkligen fantastiskt och precis vad jag behöver. @magnus_fridh tog jag hem. Ska definitivt fortsätta att göra det så ofta jag bara kan. Min pappa frågade mig hur jag hinner med allt och jag undrar faktiskt själv. Nu kör jag tre kids, ett växande företag som går sjukt bra(!!) och varje vecka kör jag två PT-pass, två löppass, två yogapass, en timme hos psykolog, en timme hos naprapat och nu blir det alltså två timmar med Magnus också, ha ha hur är det möjligt undrar ni? Det gör jag med. Jag sover minst åtta timmar varje natt och jag hämtar barnen fyra. Jag umgås med vänner och idag ställde jag till med middag för åtta pers. Och jag har inte ADHD eller annan diagnos och jag tar inte tjack. Inga droger alls tvärtom! Jag dricker gröna smoothies varje dag och aldrig socker. Jag tror att barnen ger mig energi. Och mitt jobb! Jag älskar mitt jobb. Tror att det är hemligheten. Att älska det man gör om dagarna. Aja, nu ska jag sova. Rambo har mycket mardrömmar, Ringo har fotboll tidigt imorgon och Falke går upp sju sååå… men Gud glömde helt förklara sms:et. Skrattat åt det hela dagen. ICA Barkarby ringde min advokatsyster om en kredit. Fattar ni hur kul det är? Eller är det bara kul för mig? Att advokatsyrran får ett samtal om att hon är skyldig en ICA 15000 kr. Det är ju skiiiiitkul. Aha! Det betyder att de har kampanj i Barkarby. Bra att veta det med. Okej godnatt.

You Might Also Like

 • Cheyenne
  3 februari, 2018 at 00:01

  Va det 6 miljoner som rensades ?

 • Reductil4you
  4 februari, 2018 at 01:01

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]