Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Okej jag ska erkänna för jag har lite dålig samvete för att jag visade er att jag sprang så fort sist jag sprang. Jag springer inte alltid så och jag springer inte på 13 i 25 minuter. När jag sprungit de här snabba passen har jag kört intervall. Det är fortfarande bra men mycket lättare att springa på 11 och 14 om vart annat än att springa fort på samma. Tycker jag. Men alltså det är ju såklart bra ändå men ville bara bikta mig. Ok, nu kör vi @philiplailani kör nog lite live också Philip tycker det är kul! Säger att jag tränar hårdare med publik ha ha. @deltagym #deltagym

You Might Also Like

 • Annika
  1 februari, 2018 at 14:08

  Intervall eller ej spelar ingen roll, grejar du 5 km på 24 min så gör du. Jättebra säger jag.

 • Susanna
  1 februari, 2018 at 20:47

  heja heja!! Bra jobbat!
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se