Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså vem har turen att ha sitt kontor bredvid ett café @karlacafe som säljer grillade klämmackor med mitt proteinbröd?! Jag har turen. Idag kilade jag in, köpte en macka med grönsaker och ost och sen stack jag på mitt möte och åt den på vägen. Så väldigt glad över att jag fick i mig en nyttig och god lunch! Nu har jag lite problem med lille Rambo som drömmer mardrömmar, Falke som har fått utslag och Ringo som varit arg ikväll över sin läsning. Livet. Det pendlar. Därför är jag extra glad över att jag har mitt fantastiska bröd just nu. Ni borde verkligen testa det. Verkligen. Proteinbröd heter det och ni hittar det @cleaneating.se såklart! Okej jag krigar vidare.

You Might Also Like

  • cat
    2 februari, 2018 at 12:31

    Jag hittar inga aterforsaljare i London, UK. Kan du vanligen rada?