Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

A men asså hade tänkt berätta för er att jag brände hem från Dalarna (många poliser jag klarade mig) för att hinna gosa med Falke innan han skulle sova, kom hem med två svinhungriga barn som fick pytt från frysen och jag åt müsli chunky med kokosyoghurt och en bit asgammal paj som jag värmde. Sen tänkte jag tipsa er om muslin eftersom jag tog en så fin bild på den i Dalarna hos Anna och Jonatan. Det är verkligen underbart att vara hos vänner som har mina produkter hemma i skafferiet det värmer i hjärtat okej men skit i allt det där för nu fick jag den härligaste filmen från Anna @innovationlady som hon knåpat ihop – vilket proffs. Kolla på slutet när Leja sträcker ut handen för att hjälpa Ringo fram på brädan så JÄVLA fint. Så fina tjejer. Ska tydligen ladda hem Magisto skriver hon. Ska göra det. Ska bara jobba ikapp lite först. @cleaneating.se

You Might Also Like

  • Reductil4you
    29 januari, 2018 at 00:20

    Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

    Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]