Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså FY FAN va najs. Här ligger jag och tar in. Ensam med en bricka av de ljuvligaste ostar mitt knäcke @cleaneating.se, en härlig sylt och ett glas ofattbart gott vin. Barnen gosar på övervåningen, @innovationlady är iväg och roddar med brasan och jag ligger här och känner mig helnöjd. Haft en så härlig dag i backen idag så det sticker i kinderna nu och ett glas gjorde mig helt dov. Att åka skidor med mina barn och härliga vänner är ju så otroligt. Fast Rambo är helt galen nu. Kör så fort så jag inte hinner med. Måste skaffa mer skydd åt honom. Han har ärvt min personlighet. Jag visste det. En galen person håller på att växa upp. Kul ändå. Ok nu kom Anna tillbaka. Nu njuter vi lite till framför brasan. #cleaneating

You Might Also Like

  • Madeleine
    29 januari, 2018 at 00:49

    Knäckebröden så goda och mättande ??