Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag vill bara meddela att jag är så sjukt stolt över mig själv idag. Fick den här filmen från min produktionsledare i Polen och shit vad det slog mig rakt i magen. Jag är så duktig. Jag har blivit jätteframgångsrik och jag har verkligen lyckats. Så otroligt mycket bättre än vad jag någonsin hade kunnat drömma om. Jag har liksom byggt upp ett företag som jag äger själv och som aldrig tagit en krona lån och som idag skickar så här många pallar med produkter som jag knåpat fram i köket hemma. Det är så sjukt coolt jag är verkligen en helgrym entreprenör. Det mesta tack vare mina anställda såklart men det var JAG som anställde dem. Den här jätteleveransen går raka vägen @apotea.se. Vår i särklass snabbast växande återförsäljare. Apotea är svincoolt. Hatten av för Apotea. De dubblar sin försäljning av våra varor varje månad. Väldigt imponerande. Okej det var lite skryt sjukt opassande och så men shit asså vem är jag?! En jävligt lyckad brud kom jag just på. #apotea @cleaneating.se #cleaneating

You Might Also Like

 • Tina
  27 januari, 2018 at 06:39

  Haha! Underbart roligt! Bara att skryta på…och mer skryt åt kvinnofolket!!

 • Marita
  27 januari, 2018 at 09:59

  Bra jobbat!
  Klappa dej själv på axeln så ofta du kan. Du som jobbat så otroligt hårt, samt skapat arbeten till andra.
  Inte fult att berömma sig själv. Dags att sluta tänka i de gamla förlegade banorna.

 • Anna
  27 januari, 2018 at 12:35

  Så sant! Grattis till dig för allt du lyckats med.

 • Kristina
  27 januari, 2018 at 12:50

  Väl unnat, Katrin! Lycka till i fortsättningen!

 • Anonym
  27 januari, 2018 at 16:34

  Är det därför du måste gå hos psykolog ?

 • Vic
  27 januari, 2018 at 21:23

  Vet du…. du är så jäkla väl unt…. grattis till dig!

 • Erika
  28 januari, 2018 at 08:22

  Grillkrydda är slut på Apotea! Panik! Bästa kryddan på min kyckling. Tack för tipset om Apotea, lägger in en beställning direkt!

 • Anna
  28 januari, 2018 at 10:39

  Du är så jädrs grym och älskart att du skriver såhär, är så impad! Och jag ska efter, tack för du ger mig sån jädra energi , älskar att följa dig