Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Igår var jag hos bästa frisören i stan @hannah_ekwall på @etoilehair_se. Halva tiden var Falke med sen kom Falkes enda riktiga vän och hämtade honom. Jag har en annan kompis som också tar hjälp av Alina med sina barn och den flickan hade sagt till sin mamma ”Jag älskar dig mamma, men jag tror att jag älskar Alina mer”. Det är bra betyg för en barnflicka, va?! Igår kväll var Alina hemma hos mig med alla tre killarna och jag passade på att vika tvätt och röja hemma. Alina lagade mat, lekte med killarna de tycker att jag ger dem nåt kul när Alina kommer. Som att ”Kan vi åka skridskor!” ”Kan vi åka till Dalarna?!” ”Kan Alina komma och leka med oss?!”. Fantastisk människa. Pålitlig. Som jag fått från myNanny. Och du. De har fler på lager. Annars hittar de en som passar för just din familj. #myNanny my-nanny.se heter sajten.

You Might Also Like

 • Siri
  26 januari, 2018 at 16:29

  Kära Katrin, du tycker folk ska äta din kokosolja.
  Gör inte det! Kokosolja innehåller över 90% mättat fett) – ja, det har mest mättat fett av alla fetter man kan ha i maten.
  Mättat fett är inget vi behöver äta.
  Mättat fett är inte nyttigt! Mycket mättat fett ökar risken för hjärtinfarkt, stroke och andra hjärt- och kärlsjukdomar.

 • Reductil4you
  26 januari, 2018 at 16:40

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Vera
  26 januari, 2018 at 18:38

  Varför är aldrig din snubbe med på bild/film? Är inte ni ihop längre? Känns som du å bingo hänger mer? Bara nyfiken?

 • Mikael
  28 januari, 2018 at 22:30

  Enda kommentar om dig ytlig lyckosökersta som kommer åldras ensam!