Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Dagens första mål! Eftersom jag var bortrest i helgen fanns det ingen tid att baka paj så jag kastar om i schemat och äter kokosyoghurt @reneevoltaire med blåbär, en halv avokado och vår chunky müsli som första mål. En dl müsli räcker gott för att jag ska bli mätt och redo för hårdträning med @philiplailani senare idag. Ni har länk till muslin i min profil. Men var beredda: den är beroendeframkallande och extremt bra för hälsan. Och magen! @cleaneating.se #clean

You Might Also Like

 • Annika
  23 januari, 2018 at 13:24

  Hej Katrin, tack för din blogg och ärliga råd som inte är inlindade. Har en fråga kring kalorier och som jag inte lyckas googla och ingen pt vill ge mig svaret på. Vad är det rätta när någon säger att kroppen behöver 1500 kalorier? Är det brutto eller netto träning?
  Med vänliga hälsningar Annika

 • Ingela
  23 januari, 2018 at 15:16

  UTMANING: MAT SOM INTE HAR REST SÅ LÅNGT.
  Inte kritik bara utmaning. ? Du gillar ju utmaningar.

  Kan du fortsätta med en meny med matvaror som kan växa i Sverige/Nord-Europa?
  Byta ut ingredienser som avokado, kokosprodukter, cashew, sötpotatis, olivolja, mandel…

  Få det gott och nyttigt.

 • Anna
  23 januari, 2018 at 19:58

  Muslin är jättegod men den är INTE bra för magen. Den innehåller fiber vilket är bra men även sockeralkoholer vilket definitivt inte är bra för magen. Jag kan tyvärr inte äta den då min mage blir kass, så synd för den är som sagt jättegod! Funkar säkert fint för vissa men vill varna de med känslig mage.

 • Anna
  23 januari, 2018 at 22:12

  @Annika: om kroppen behöver 1500 kalorier så behöver man äta 1500 kalorier per dag. Ändrar man något, tex börjar röra på sig mkt mer, så behöver man också äta mer för att inte tappa i vikt. Seriös uträkning av kaloribehov tar hänsyn till ålder, vikt, längd, kön och om man har en stillasittande eller aktiv vardag.