Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

En otroligt härlig dag i Romme idag. Perfekt väder, fina backar och en helt sjukt duktig Rambo. Jag satte honom mellan mina ben ha ha ha. Sen höll jag stavar framför honom ha ha ha. Till slut log han överlägset mot mig och sa ”Ehh mamma är det okej om jag åker själv nu?”. Sen gasade han på i sån fart så jag kunde åka mitt helt vanliga med honom så sjukt. Sen kom jag på. Jag var ju gravid förra året. Klart han lärt sig. Men det är så gulligt den där lilla knodden som åker runt. Och så fort! Väldigt roligt för mamma Katrin. #rommealpin

You Might Also Like

  • Reductil4you
    19 januari, 2018 at 21:55

    Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

    Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]