Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag gjorde en riktig Bridget Jones idag. Kollade fel och hamnade på heeeeelt fel yoga-pass ikväll. Jag frös upp mitt kort i måndags så det här var mitt andra pass efter ett års uppehåll och graviditet inräknad. Första halvtimmen kämpade jag trots att jag inte fattade hur folk kunde vrida ut och in på sig själva i de sjukaste ställningarna. ”Herregud jag är en elefant”, tänkte jag. Ibland skrattade jag till lite högt för att det var så pinsamt. Jag kunde verkligen inte alls göra som alla andra. När folk började stå på händerna och gå ner i brygga stod jag i total chock. ”En jävla nivå på nybörjare nu för tiden”, tänkte jag. Läraren var så fin och hjälpte mig att stå på händerna jag höll på att dööö. Asså vet ni hur läskigt det är att stå upp och ner? Vet ni hur yr man blir av det? ”A men tack tack tack så mycket”, fnittrade jag. När jag kom ut från passet sa tjejen i repan att hon var imponerad av mig. ”Eh va?” ”Ja men är inte du typ nyförlöst att kasta sig in på svåraste nivån på en gång är ju tufft!”, utbrast hon. Jag skrattade hela vägen hem. Nu har jag och Ringo en deal. Försten som klarar av att ställa sig på händer och stå där till sommaren. Jag ska fan bräcka honom. Fatta coolt om jag kan lära mig att stå på händerna?! Men asså fatta hur stark jag måste bli. Jag måste vinna. Måste. #handstandbeforesummer

You Might Also Like

 • Ellen
  19 januari, 2018 at 06:02

  Nyförlöst? ???
  Falke är väl snart ett år!

 • Mia
  19 januari, 2018 at 07:32

  det blir jobbigt att stå på händer ända till sommaren….

 • Katarina
  19 januari, 2018 at 08:34

  Fast nu har du väl ändå fått en överdos av botox i läpparna?

 • Ewa
  19 januari, 2018 at 12:48

  Anknäbb i kvadrat. Kvack

 • Anonym
  19 januari, 2018 at 19:08

  Nämen se där ! har du helt plötsligt fått en överläpp ?

 • Reductil4you
  19 januari, 2018 at 21:55

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • K
  20 januari, 2018 at 23:47

  Stå på händer och gå ner i brygga. Kunnat sedan jag var liten! Spagat och split också. M.m. Vad vad grym jag är!!!