Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså peppen! @philiplailani pressar mig som fan med styrketräningen jag pressar mig själv med löpningen. Och shit va fort man gör framsteg om man pressar sig själv. Skrolla till höger så ser ni! Det här är på en vecka. Snart kubbar jag fem k på 25 min. En till sak. Köp och läs Philip och Annas kickstart. Det är så otroligt lärorikt och peppande. Sen behöver man inte följa deras matschema om man inte vill man kan följa mitt men läsa deras kickstart det borde alla göra. Och träna hemma som de visar är grymt. Lika bra som när jag tränar med @philiplailani på gymet. Båda kräver lite disciplin och ger fantastiska resultat. Bara gör det. Ni hittar det hos @atennmark också. Världens härligaste tjej! Peppen är total! @deltagym #annaochphilip #deltagym

You Might Also Like

  • Annika
    19 januari, 2018 at 19:43

    Löpning verkar vara din gren! Jag har jättesvårt att få upp min fart tyvärr, men att lunka på är bättre än att bara gå.