Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag kan rodda fyra barn och göra lasagne samtidigt det är inga problem! Ringo hade kompis med sig hem idag. Världens finaste Niki. ”Vad vill ni äta? Köttbullar (klara i frysen), pyttipanna (klar i frysen) eller lasagne?”, undrade jag. ”Lasaaaaagne!”, ropade tre i kör. Aja, det gick bra och den blev så god att jag inte heller kunde hålla mig från att äta. Med bönplattor från Risenta och kycklingfärs. Lasagne är ju gott alltså… väldigt gott. Idag var jag med i en tv-inspelning. Vi pratade om hur sent man får skaffa barn som man och kvinna. Jag känner mig stressad över den tanken. Tiden rinner ifrån mig ska jag inte ha fler barn? Jag känner mig gammal när jag börjar tänka att jag faktiskt inte borde på grund av min ålder. Man måste ju orka ta hand om barnen också. Och man vill ju inte skada dem genom att vara en allt för gammal mamma sen… jag kommer att vara 58 år när Falke tar studenten. Det är nog i det äldsta laget, va? Fan också. Älskar de här små liven. Och samtalen med barn slår allt. ”Nu, Ringo kommer jag att fråga Katrin om jag kan få be om ytterligare en portion av den utsökta lasagnen som hon lagat”, ha ha. Niko – världens gulligaste kompis.

You Might Also Like

 • Anita
  17 januari, 2018 at 21:40

  du har ju inte upplevt det bästa än…………barnbarn Katrin!!!!!!!

 • Sanna
  17 januari, 2018 at 22:29

  Katrin.. På tal om ålder och barn. Jag vet att du senaste graviditeten gjorde ett test för att kolla så att allt var bra med bebisen? Var det pga din ålder? Sa de något om risk för missfall osv? Fick du göra testet bara sådär eller fick du betala/kriga för det?

 • Sanna
  17 januari, 2018 at 22:31

  Glömde: vad heter testet du gjorde??

 • Anna
  18 januari, 2018 at 06:44

  Man kan göra kubtest gratis över 35 år i Göteborg iaf

 • Kia
  18 januari, 2018 at 07:22

  Sanna, man betalar för testet som heter NIPT. Det är en kontroll av barnets kromosomer. Man gör det nog så pass sent i grav att största risken för missfall är över.

 • Annelie
  18 januari, 2018 at 09:08

  Sanna- NIPT heter det. Har gjort det två gånger på Calanderska i Höteboeg, 5900kr per gång.
  Helt klart värt det!

  KUB visar bara sannolikheten för Down, så det är i mina ögon ganska värdelöst.

  Googla på NIPT så hittat du olika kliniker.
  Första var jag 34 och andra 36 ( nu) men fick inte landstinget att betala då mitt första barn är friskt.

 • Annelie
  18 januari, 2018 at 09:08

  Göteborg ska det vara hahahahah

 • Annelie
  18 januari, 2018 at 09:09

  Och man gör det inte ”så pass sent” utan man gör det mellan vecka 10-12. Enbart de veckorna sen är det för sent.

 • j
  18 januari, 2018 at 15:27

  Äsch, ålder betyder ingenting, om du får barn som lite äldre, så vad spelar det för roll? Jag var 43 när våran sladdis kom ut, nu fyller han snart 17 vårar..
  Det viktiga är att ni älskar och bryr er om varandra.

 • Lou
  18 januari, 2018 at 18:24

  Du är ju galet hälsosam och din ålder på pappret behöver ju faktiskt inte vara likställt med vilken biologisk ålder du har? tycker du ska skaffa barn om du vill det, man kanske håller sig evigt ung eller så trillar man av pinnen i förtid av andra skäl- det finns ju ändå inga garantier för någonting än just nuet oavsett menar jag. Men tar man väl hand om sig så ökar ju chanserna väsentligt för att kroppen ska hålla sig stark, fungerande och frisk lääänge. ?

 • Marita
  19 januari, 2018 at 13:50

  Ålder är bara en siffra!
  Jag var 59 när min yngsta barn tog studenten, no big deal! Mina barn har alltid sagt att det är bra med en äldre förälder, jag har mer livserfarenhet att dela med mig av än kompisarnas föräldrar osv. Jag har alltid varit väldigt öppen mot mina barn om frestelser och fällor i livet och de har sagt nu till mig att det varit positivt och att det hjälpt dem.

 • Jen
  20 januari, 2018 at 09:46

  Min pojkväns mamma fick honom när hon var 45, han var hennes femte barn…hon har hållit sig ung av sina barn! Men ett alternativ hade ju annars varit adoption. Finns många småflickor på barnhem i asien som inte har någonting och verkligen skulle få allt om de kom till din och alex familj. Bara en tanke!

 • Jen
  20 januari, 2018 at 09:46

  Min pojkväns mamma fick honom när hon var 45, han var hennes femte barn…hon har hållit sig ung av sina barn! Men ett alternativ hade ju annars varit adoption. Finns många småflickor på barnhem i asien som inte har någonting och verkligen skulle få allt om de kom till din och alex familj. Bara en tanke!